אוהו, סוף שבוע סוער עבר כאן.. :)

אוהו, סוף שבוע סוער עבר כאן.. :)

אני רואה שיש אקשן בפורום, וזה נחמד. ראשית, לכולם - כל אחד רשאי להביע כאן את דעתו, ואין מה להשתלח בו. אלימות מילולית מכל סוג שהוא - לא בבית ספרנו. זה נכון לביביגו, וגם לכל השאר. כל אחד מבטא צורת מחשבה, ולביביגו לגיטימציה מליאה לבטא את דעתו, ולכל השאר לשמוע ולהסכים או לא - היה פה משהו קצת ילדותי משני הצדדים, וחבל.. כל אחד יכול לכתוב כאן מה שהוא רוצה, בתנאי שיהיה לזה הקשר איזשהו לאסטרולוגיה. שכן, זהו פורום אסטרולוגיה, מה לעשות.. שבי ברוך הבא, ולא רק הוא : כל מי שרוצה לענות על שאלה - מוזמן. עלי זה לא מאיים, ומצידי שיענו כמה שיותר. משום כך אני מפנה מקום לשבי, וכו. אבל.. יש כאן דברים שלא ממש קשורים. עם כל הכבוד, מכשפה - אתר הפצצות לא שייך בכלל לפורום הזה. יפה שאת מבקשת שיענו לך שם, אבל זה לא לעניין. כנ`ל כל מה שלא קשור לנושא. ולגבי מי שעונה - כל מי שרוצה לענות, ברוך הבא. זה כולל את ביביגו וכל אחד אחר. ההודעות של מכשפה לגבי הנוכחות שלי ושל שאבי - אני לא זקוק לענות לכל הודעה והודעה, ואם יש מישהו שעונה ותשובתו מקובלת עלי פחות או יותר - אחלה. אם יש לי משהו להוסיף או לתקן - אני עושה את זה. ברגע שהחלטתי להרחיב את מסגרת הפורום ולא לענות לבדי, אני חייב לעמוד מאחורי ההחלטה שלי. וכשמרחיבים, גם לומדים הרבה על עצמך, ומאפשרים לאחרים להתבטא. אבל.. אני רוצה שתהיה כאן תרבות דיבור מסויימת, זה כן. סתם לכתוב כאן הודעות סתמיות כמו `אהלן שבי` או `אהלן יאיר` בלי שום תוכן אמיתי - לא מקובל עלי. אחלה שמכירים, אבל אני בעד תכנים : יש לכם משהו לומר, קדימה. אין לכם - חבל על ההודעות של מי שכבר קיבלו תשובות, והן נדחקות למטה. אז אם אפשר להיות ענייניים יותר - אשמח. ולגבי המאורעות שקרו בסוף השבוע - בהודעה נפרדת, בהמשך היום (רק הגעתי מסוף שבוע בצפון, ואני צריך להתאושש.. :) יומטוף יאיר טריבלסקי

למעלה