אוהו

טבסקו

New member
אוהו

הגיע הזמן באמת שהגיע הזמן לאביב גפן יהיה פורום משלו אם לאמיר פיי גוטמן יש... בכל מקרה רק רציתי להגיד שאני מאוד מאוד אוהב את השירים של אביב גפן אבל לצערי בשני האלבומים האחרונים הוא פשוט התקלקל. משום מה הוא הרגיש צורך ללכת לכיוון המיינסטרים הבנאדם פשוט הפסיק לעשות שירים ראויים איפה הימים של אור הירח, אמש, שלכת, סוף העולם מישהו מסכים איתי?

yellow cheese

New member
מסכימה!!!!

אתה צודק בכל מילה! אבל לילות לבנים דווקא דיסק פצצה... הדיסק המעצבן והכאילו "Good boy" זה "יומן מסע".... אביב הוא הילד הרע! לא מתאים לו!

yellow cheese

New member
אגב: ברוך הבא לפורום...

אני שירלי מבאר שבע.. מנהלת הפורום.... ואתה?

hadarosh16

New member
שירלי אני לא מסכימה איתך...

לאביב גפן מותר פתאום להיות כאילו הילד הטוב נכון שאנחנו המעריצים והמעריצות מכירים אותו בתור הילד הרע זה לא אומר שאסור לו נכון שהוא מראה שמותר למרוד שמותר לעשות דברים רעים אבל יכול להיות שהוא מתבגר ודי נמאס לא להיות הילד הרע(אני לא מאמינה לזה).. בכל אופן לאביב גפן מותר להיות איכשהו למרות שאולי זה לא מוצא חן בעיניי המעריצים\ת תודה.. אוהבת הדרו´ש.. נ.ב:בטח עכשיו תשנאי אותי.. חחחחחחחחחחחחח

מה שמפריע לי..

זה שבעורי עור המילים היו אמורות להיות עורי עור עורי עור מולדת חשוכה והוא שינה את זה למולדת אהובה רק כדי שאנשים חוץ מהמעריצים שלו יקשיבו לזה וישימו תשיר ברדיו וכאילו יקבלו אותו בגלל המילים מולדת אהובה. ולמרות כל מה שהוא אומר הוא שינה את המילה כדי למכור יותר ולהישמע יותר. זה ממש לא מתאים לו אוהבת דריה

me 2

גם אני מסכימה איתך.. אבל כולם חייבים להסכים שהוא הלך והתמסחר.. אין לו כבר את אותו הקהל..ובאסה לו ז´הו...!

למעלה