אוהל בחתונה - מה דעתכן? האם זה לא

יפעת22

New member
אוהל בחתונה - מה דעתכן? האם זה לא

בדואי מידי? כאמור, החתונה שלנו היא באמצע שומקום, בלב המדבר. אולם, למרות שזו חתונה מידברית אנחנו לא בקטע של להיות בדואים - יש קייטרינג מהמם עם עיצוב אלגנטי שמתאים לאווירה, אנחנו לבושים כמו חתן וכלה... היום היינו באזור עם הספקים והם הציעו לנו לבנות ליד רחבת הריקודים אוהל בדואי קטן שישמש כפינת זולה עם נרגילות, כריות ובדואי לבוש בגלביה לבנה (נקיה!!!!) שיכין תה וקפה. מה אתן חושבות? האם זה ישתלב ? הפחד שלי הוא שזה יפחית מה"חגיגיות" של הארוע.

הילית*

New member
נשמע מדליק...

בכלל כל הרעיון של חתונה במדבר מדליק, אם כי זה נורא תלוי בסוג האורחים. האם יש לכם הרבה צעירים- אם כן אז נראה לי שהאוהל הזה יכול להיות רעיון ממש טוב

יפעת22

New member
יש לנו בסה"כ 450 אורחים (אני מקווה

שלא יותר). רוב האורחים הם בני מושב (מהמושב שלי) או קיבוצניקים (שגיא..), כך שהם מכירים את המדבר ולמעשה חיים בו. יהיו בערך 100 צעירים חלקם מהדרום וחלקם ממרכז הארץ - חברים מהעבודה, לימודים וכד´. אני בטוחה שזה יהיה מקום נחמד לשבת בו, השאלה איך זה ישפיע על התפאורה במקום. באופן כללי התפאורה די מינימלית ומתבססת על תאורת שטח יפה. לדעתי, למדבר עם תאורה מרשימה יש את העוצמה שלו .

אתי@

New member
לי זה נשמע ממש מתאים ../images/Emo45.gif

אני בעד - זה ישתלב עם הנוף והסגנון ויהיה ממש מקורי.

יפעת22

New member
לא גיבשתי עדין עמדה ברורה לגבי

האהל. אני צריכה לחשוב על זה עוד קצת..

*שיר

New member
go for it!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo73.gif

נשמע לי מדליק ביותר ומנסיוני הצנוע, ראיית שפינות הזולה הן הדבר הכי "חם" בחתונה. כי אחרי שרוקדים אף אחד לא רוצה להתיישב שוב סביב לשולחנות אוכל, אלא יותר כיף לשבת בצורה פחות פורמלית "ולהמרח" עם החברים. אני ממש בעד!! זה נשמע לי מדליק וגם מאוד מתאים לאווירת המדבר. נמשע לי שתהיה לכם חתונה מדהימה! איזה יופי לכם!!!

יפעת22

New member
טפו-טפו-טפו חמסה חמסה ../images/Emo57.gif מהפה

שלך לאלוהים... אני רק מתפללת שמזג האוויר יהיה לטובתנו|שמש
| . ולגבי האהל - אתן מצליחות לשכנע אותי כן ללכת על זה. מ ה ה י י ת י ע ו ש ה ב ל ע ד י כ ן ?

מיה :)

New member
נכון, מדליק ../images/Emo6.gif

ראינו את הפינות האלה בכמה גנים שהלכנו לראות. זה הופך להיות מאד "אין"

סיגל2

New member
רעיון מצויין ומיוחד שישתלב מאד

עם האופי והיופי המיוחד של המדבר. לדעתי, זה אפילו מתבקש, זה ממש מיוחד.

dorlim

New member
כן ../images/Emo45.gif

זה מדליק, צעיר ומושך תשומת לב. ולטעמי, אפשר בשלב הקבלת פנים להגיש שם פיתות חמות שהם יאפו במקום (כשאני חושבת על הריח... אני נמסה....)

J-סיקה

New member
יפעת רעיון מדליק ../images/Emo45.gif

יופי של דבר משהו שיזכרו להרבה זמן ותואם יופי את האוירה אני הייתי מתה לראות את זה לכו על זה זה ענק !!!!

שירי71

New member
דווקא נפלא

הייתי בשתי חתונות במרכז הארץ בהן תקעו אוהל עם פינות זולה מה שממש לא התאים (האוהל כלומר) אבל במדבר זה אחלה ומתאים ופשוט סבבה, רק תחשבי האם מתאים לך שיש פינה שבה אנשים יכולים לשבת בצד - כאן זה עניין של אופי, אני לדוגמא (איזה מגעילה אני) לא לוקחת פינות זולה כי רוצה שכולם ירקדו או ישבו בכסאות הרגילים אבל שהמרכז יהיה הרחבה. כשיש עוד פינות ישיבה בצד זה עלול להיות "מסוכן" אבל תלוי בך ותלוי כמובן בסוג הקהל...הקיצר אוהל - אם לא במדבר - אז היכן?!

למעלה