אוהל הדוט קום

אוהל הדוט קום

מייקי ימבה זמן לא רבנו י מ ב ה יללה תביא איזו יציאה שתחמם אותי קצת תתגרה שטח איזו שטות רוקן איזו פיסת אגו למקלדת זרוק איזו מילה מיותרת פנן לנו איזו הברקה שאתה לא ממש מבין את משמעותה המחש קצת מפנינותיך אתה חייב לי למרות שכמו שאתה רואה אני מעודן מאד בהתגרויותי פיה טובה של ממש פנימיון יא אליף, אתה חסר לי מאמי מתגעגע ממש מתגעגע לימים הטובים איפה איפה הם איפה... איפה השירשורים המשתלחים של הימים הטובים איפה מה רק G זה חוגג פה רק?... שמעת סרגל... נעלמת הא מאמי?... איך איך נפלו גיבורים איך... בחיל ורעדה נכנס זה למקלט!! חחחחחחחחחחח יללה זופפאנה

P u s s i c a t

New member
../images/Emo99.gif

I Love It When You ztalk Dirty...
ואנשים נאלמים, לא נעלמים יאללה. ירקדו הנערים לפנינו
החתולה הולכת להביא פונקפורן

../images/Emo6.gif זה מה שקורה כשלא מדוושים

יום אחד?
כי היום אני בלי
אז תיזהרו ממני מחר

P u s s i c a t

New member
למה בלי?

כל כך הרבה אופציות יש היום... קרן בהרצליה, קובי בעזריאלי, <אגב, עשית כבר מולטי? > הסיבה היחידה לוותר היא משפחה ו/או ילדים.

שלילי טייבאס

דיוושתי שישי דיוושתי דאבל שבת דיוושתי אתמול מדווש דאבל היום (בשלושת האחרונים עם קרן וטניס בוי) אבל אני תמיד צריך עוד קצת אדרנלין...

Tami661

New member
לא בשביל לסכסך חליל[ה]... אבל

רק מתוך התחשבות בגעגועיך העזים וכדי לתת לך באופן חריג (תקרא לזה "דמי חנוכה") הזדמנות לתת פורקן לשנינותך, שים
לתגובה הזו. חם-חם מהשמן המפעפע... אתה אינדיבידואליסט לא כן?
ומייקי... תתחשב בו בבקשה, תראה איך הילד מתחנן
שחקו נערים, שחקו... אבל דיר באלקום זה הופך לריב מגעיל
אני לא שואלת ולא מזהירה! ה-כ-ל ימחק יאללה תתחילו
רגע... אני הולכת להכין לי
... יהיה מעניין אני כבר מרגישה

יאא איזה בעסה שאני עף לעבודה..

...עוד מעט .. יווו הולכים פה מכות?אם לא הייתי הולך לעבודה אני רץ להביא ת'חברה מהשכונה איזה מזל שאני גר בשכונה שכזו...

חליל מלשון לחלל..?

יש לי נסיעה ארוכה לנהריה עכשיו.... יש לי שעתיים וחצי בדרך לשמוע מוזיקה טובה של סיכום2005 ולחשוב איך אני נותן לך בקשקשים... כוון את האופניים בינתיים... ואל תסתיר את הסרגל, כן?

נהריה... שעתיים וחצי...

אני הייתי שם... את הדמייאן לזארוס החדש ליציאה מגוש דן אחורי זה את איוון סמאג' החדש ככה על כביש החוף כמה מפרי פול של ליש החדש ככה לעצבים שאקבל בתחתית של חיפה ומקנח בסט החללי החדש של קפה-דל-מאר להרגיע קצת לפני הגעתון קשקשים אחי?... כשאתה חוזר תעבור בפורודיס, שמה בכיכר בצד שמאל חנות דגים פותחים בבוקר ואחצ כבר לא מוכרים יותר דגים מוזר הא? תרבות אחים תרבות מזון נגמר הסחורה אז לא מוכרים שמה לא מוכרים דגים מאתמול תקנה אחשלי תקנה קשקשים תקנה תגיד שאחשלך שלח אותך שמה מכירים חליל מכירים והסרגל... שמענו שמענו עליך שמענו... מתי שתרצה

למעלה