אוהל צילום

RolyzCreations

New member
אוהל צילום

מישהי פה משתמשת באוהל צילום? אשמח להמלצה על מקום לקנות. ראיתי שיש המון באיביי, אבל מעולם לא קניתי באיביי ולא בטוחה איך לבחור. בנוסף באיזו תאורה מומלץ להשתמש (כמה וואט, איזו סוג מנורה)?

yoola8

New member
קניתי באיביי בפרוטות, יותר זול מלעשות לבד....

אבל אני כמעט לא משתשמת בו, הצילומים הכי טובים יוצאים לי בתאורת יום נמוכה כשהשמש ישירה אבל מסוננת בוילון..... הבעיה באוהל צילום היא שאני מאד מוגבלת בזוויות הצילום וברקעים שנכנסים לאוהל והיצירתיות נמסה לי שם.

mymoms

New member
נראה לי שהכי טוב בבוקר או בערב כאשר השמש פחות

עוצמתית. ניסיתי באוהל צילום והרגשתי מאד מוגבלת. בקרוב אקח חוג צילום ואני מקווה שכך אוכל לשפר את היכולות שלי ואת הצילומים גם.

efratjewelry

New member
קניתי באיביי מזמן עלה כ25$ מצלמת כמעט רק בו

מגיע מקופל במעטפה (עשוי מניילון מיוחד) צריך לקנות גודל של 60X60 ס"מ לפחות, גם לדברים קטנים (התכשיטים שלי קטנים), זו היתה ההמלצה בכל מיני הסברים על צילום באוהל אור שקראתי לפני שקניתי. קניתי אותו בעיקר כי הכסף מאד מחזיר את האור ולא הייתי מרוצה מהתמונות. לא בטוח שלדברים צבעוניים כמו שלך זה באמת יתרון -יתכן שבאור בחוץ יצאו יותר טוב (יש לי בעיה לצלם באוהל דברים עם אבנים צבעוניות - אולי כי אני משתמשת בשני פרוג'קטורים פשוטים על עמוד כמקור אור)

אני בעצמי כבר ניסיתי להכין כמה

זה כייף להכין.... עבורי :) אבל.... בסוף אני מוצאת את עצמי מצלמת תמיד במטבח, אור בוקר טוב ומנורת פלוריסנט, גם קל יותר עם זויות צילום. הבעיה בארץ היא ה"אור הצהוב". בחו"ל יש להם אור לבן ורואים את זה ממש טוב בתמונות שלהם... פלוריסנט "מטשטש" את הצהוב קצת. אני משתדלת לצלם בלי פלש ומתקנת בפוטושופ - כדי להוריד צהבהבות אני מוסיפה מעט גוון כחול לגוון הכללי ובעיקר לגוונים הבהירים בתמונה.

nonibam

New member
גם אני בניתי לבד אחד

ולא ממש הייתי מרוצה מהתוצאות (אולי כי גם קצת חיפפתי
). אני גם מצלמת באור יום כשמעונן, משתמשת באופציה של "חשיפת יתר", לא נוגעת בפוטושופ, לעיתים רחוקות קצת מבהירה. את התוצאות האחרונות את יכולה לראות בפריטים הכי חדשים בחנות שלי. עם זאת, קניתי לאחרונה אוהל צילום כדי שאולי אוכל גם לצלם בערב - כי לא תמיד יש לי זמן ביום. הוא עדיין לא הגיע כך שלא יכולה להגיד לך איך הוא, אבל עלה ממש זול ככה שלא הפסד גדול אם לא הולך. שולחת לך גם לינקים לאיך בונים אחד "משוכלל". בהצלחה!!!
נ.ב. ההיא עם הפרחים של אמא שלה לא פנתה אליי. אולי נבהלה מהרעיון של עצמה

Toolis Jewelry

New member
אני לא טובה באילתורים... בניתי אחד לבד

די סבלתי ממנו ומההתפרקויות שלו. אחרי כמה חודשים קניתי אחד בפרוטות מאיביי ואני מברכת על הרגע הזה, ממש כיף לי לעבוד איתו. חלק וזריז בלי להסתבך, אני ממליצה לקנות אחד מאיביי. עד לפני כמה זמן עבדתי עם תאורת דיילייט, אור לבן, 2 פנסים מעל 2 צידי האוהל, לאחרונה עברתי לעבוד עם פלאשים מקצועיים וזה שידרוג משמעותי, אבל זו בהחלט השקעה...

Arosha and Gili

New member
מיטל, איפה קנית את הפלאש?

גם אנחנו רוצים להשקיע בזה (השמש הולכת ונעלמת). מחפשים כתובת לציוד צילום מקצועי בארץ- יש לך המלצות, או שקנית אונליין?

Toolis Jewelry

New member
קניתי בפוטו פריק בת"א, סט מקצועי 1900 ש"ח

אם אני לא טועה במחיר, משהו כזה פלוס מינוס

למעלה