אוהל 12 / מיגון אחר לחורף כתרומה/השאלה! תודה!

j14k8

New member
אוהל 12 / מיגון אחר לחורף כתרומה/השאלה! תודה!

שלום לכולם, במאהל המחאה בקרית שמונה יהיה גשום ורטוב בקרוב מאד, ואנחנו כבר בעיצומם של ההכנות לחורף. מאד מאד יעזור לנו אם נוכל לקבל כתרומה/השאלה לתק' החורף איזה שהוא "אוהל 12" צבאי או משהו דומה (יריעות ברזנט עמידות לגשם ורוחות חזקות, למשל). אם למישהו יש קשרים איפה שהוא שהוא יכול להפעיל בנושא, או יודע על עודף/בלאי במחסן צבאי שיכול לתרום/להשאיל לנו, דרך הצבא או מסגרות אחרות, ממש נשמח! המון תודה מראש ובהצלחה לכולנו! העם יוצר צדק חברתי. :)

כאחת ששירתה שנים בצה"ל אני מציעה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלא תעיזי לקבל ממישהו אוהל שכזה ללא ידיעה מק. לוגיסטיקה ממונה שיתן לך גם מכתב על ההשאלה הזאת . כק. לוגיסטיקה לשעבר אני ממליצה לפנות לאחד ממפקדים באוגדה הצפונית ולבקש מהמפקד הממונה אוהל כזה בהשאלה לטובת העניין וכמובן שיצייד אותך במכתב מסודר על העניין הזה. (שוטר צבאי יכול לעצור אותך בגין עבירה רכוש צבאי) . אם וכאשר תקבלי כזה אוהל דרך קשרים כפי שציינת ללא מכתב מסודר את צפויה לקנס כספי גבוה על שימוש ברכוש צבאי שלא למטרות צבא או על גניבת רכוש צבאי (מופיע בפיסקי חש"צ) לא ממליצה לך להתעסק עם ציוד צבאי כלל למרות שהוא הכי יעיל למטרותייך. אוהל שכזה על כול חלקיו (והם רבים) עולה כמעט 10.000 שקלים . אוהל כזה אם הוא בלוי מן הסתם גם לא יהיה טוב לשימוש כלל . .. צר לי שאני לא אשת בשורות אבל לא מומלץ כלל להתשתמש בציוד צבאי (מאחים מדודים מילדים וכדומה ) גם לא בשקי שינה , שמיכות, ביגדי עבודה ועוד. זוהי עבירה על החוק. בתל אביב ישנם מקומות בהם מוכרים יריעות ברזנט מיוחדות לעניין הזה הם אפילו יתפרו בעבורך את המידה שאת צריכה. חג שמח ונעים ובנתיים אל תשנו בלי גרביים.

למעלה