אוה! אני פרקטית!

shiroosh999

New member
אוה! אני פרקטית!

שלום רב, אנו מבינים לליבך וללבם של חברי הפורום האחרים . הפרוייקט נועד לקדם את הפורום ולא להפריע לחברי הפורום, לכן בעתיד השרשור לא יינעץ ליותר מ-24 שעות. תודה על פנייתך והמשך גלישה נעימה _____________________________ לימור הדסתפוז פורומים www.tapuz.co.ilPhone: 972-3-6109610 Fax: 972-3-6121332 _____________________________ -----Original Message----- From: [email protected] [mailto:[email protected]] Sent: Tuesday, July 26, 2005 3:24 PM To: [email protected] Subject: Tapuz Feedback תפוז משוב הודעה מה:26/07/2005 15:23:41 נושא:פורום אחרי הצלצול. שם : שיר דואל: [email protected] מס' טלפון: 02-9917285 פקס: הערות: בשבוע האחרון ישנה תחרות חדשה שמפורסמת בפורום שאני משתתפת בו. בפורום אחרי הלצול יש את תרות החופש הגדול, אני מאוד שמחה שהרעיון מתפתח ואנשים כן מגיבים, אך רק על מנת לזכות בפרס. זה מאוד מפריע לנו בתור חברים בפורום הזה גם מכיוון שהשרשור נעוץ והוא תקוע שם וגם בגלל שכל הפורום מוצף. אני מבקשת ממכם לעשות משו עם התחרות הזו, זה מאוד מפריע לנו. בתודה, shiroosh999 שיר משעלי, 14, בית שמש. כה כה, תאמינו או לא, שלחתי מייל לתפוז אנשים להנהלת הפורומים והסברתי את מצבנו, ולהלן התגובה של תפוז אנשים + המייל ששלחתי. :) אוהבת אתכם!

חח ממש יפה../images/Emo13.gif

על היוזמה. נקווה שבפעם הבאה ינהגו כמו שהם אמרו לשרשור נעוץ
למרות שזה לא נראה לי

Free Lancer

New member
נצל"ש../images/Emo124.gifמיכל

תוסיפי למילון הפורום "התחרות המזוינת של אורנג' ותפוז"

למעלה