אוווווווווווווווווווווווווווף

g i l i

New member
אוווווווווווווווווווווווווווף

אני לא מאמינה איך יכולתי???? אני כותבת והסיבה היחידה שאין לי דמעות זה שהעיניים שלי יבשות... הימים האחרונים לא עברו כל כך בטוב... והיום נשברתי לגמרי.. אחרי שלושה ימים שלא מצאתי מוזיקה לריקוד או חשק לרקוד הודעתי למורה למחול שאני לא רוצה להמציא ריקוד.... אוף היא כל כך התאכזבה שכמעט וחזרתי בי אבל לא יכולתי אני לא יכולה... הריקוד שלי אמור להיות על הקושי שלי לעשות דברים לא רגילים או לעשות דברים לפי מה שהחברה מכתיבה. ואני לא רוצה ולא מסוגלת להתמודד עם זה .. אז היא כאילו התאכזבה מזה שאני לא מתמודדת עם זה אבל נראה לי שהיא יותר מאוכזבת מזה שאני לא מפיעה כי ה הורס את הרצף שלה.. לא טוב לי אני ציכה לחזור לדבר עם הפסיכולוגית שלי.. אוווווף.....

jessy19

New member
../images/Emo24.gif

גילי מתוקה, תנשמי עמוק ותשני על זה בלילה, מקסימום תשני את ההחלטה. את כרגע מרגישה מבולבלת ולא מסוגלת להחליט כמו שצריך אז תשני על זה ותחליטי מחר מה את רוצה.

faith2

New member
גילי מתוקה,

מהשבועות שעברו עלייך אני רק מבינה כמה הריקוד עושה לך רע....אז בכל זאת, למה להמשיך?...אמרת בעצמך כמה קשה לך וכמה זה לא ממועיל לך לכלון, אז בכל זאת למה את ממשיכה?

g i l i

New member
עדכון אחרון לגבי מחול... ושאר ירקות

אני לא ממשיכה לרקוד ..זהו זה נגמר הרומן שלי עם ביעורי המחול כמות שהם כרגע..הייתי אצל הרוםאה בגלל היד והיא אמרה שלא אוכלח לרקוד בתקופה הקרובה (שבועיים ליתר דיוק) מה שאומר שלא אוכל להשתתפ בחזרות, אז הודעתי שלא אהיה בהופעה והם עוד לא התחילו חזרות אז חשבתי שלא תהיה להן בעיה אבל טעיתי הודעתי למורה בטלפון אבל אני לא יודעת איך היא הגיבה כי זה היה בהודעה והילדה שבריקוד שלה הייתי אמורה להוםיע התחילה לצעוק עליי שבגלל שרבתי עם המורה אני לא רוצה להופיע, אז אמרתי לה שזה לא נכון כי אני לא מסוגלת לרקוד עם יד דפוקה,אז היא אמרה שדפקתי לה את הריקוד ועוד אמרה ואני מצטטת"לא יכולת לדפוק את היד בזמן אחר" ועוד הסיתה חברות שלי נגדי.... אז אני כבר לא רוקדת. וחוצמזה שהיומיים האחרונים עשו לי רע... אתמול חזרתי מביצפר והודיעו לי שאני חייבת לנסוע לת"א למשהו של הצופים ושנחזור עד 9 וחצי והסכמתי כי הייתה מסיבה ב-9 וחצי ואןי לי בעייה לאחר קצת, הבעייה היא שהנסיעה הזאת לא תרמה כלום, אבל הגעתי ב עשר וחצי הבייתה ולקח לי זמן להתארגן וחשבתי אם בכלל שווה לי ללכת, גם ככה לא יראו את התחפושת וכל מיני כאלה.. לא משנה בסוף הלכתי והילדה שאצלה הייתי אמורה לרקוד עשתה לי פרצוף, כי אני יכולה לרקוד במסיבה ובריקוד שלה לא... ? אז היא ראתה שאני לא בדיוק רוקדת וחוצמזה שממש כאב לי אז חצי מהמסיבה ישבתי בצד... ואחר כך הלכתי לישון באיזה 4 והייתי צריכה לקום ב-7 בשביל העדלאידע השתתפו מטעם הצופים, אבל אמרתי לעצמי גם ככה אני לא יכולה לעזור בגלל היד שלי אני יגיע יותר מאוחר אז אחותי רבה איתי כי אני לא בסדר והמרכזים כעסו עליי וגם ככה לא הרגשתי טוב אז לא היה לי כוח.. מזל שמחר באים ימים טובים.. נוסעים לדודים שלי והבעייה היחידה היא שאני נוסעת עם ההורים...

למעלה