אוווווווווווווווווווווווווף

kgblader

New member
אוווווווווווווווווווווווווף

בא לי לעשות סקי, אני אפילו מתגעגע לזה שיקפאו לי הידיים(בררררררררררר) ברגע שהחרמון יפתח אני אבוא עם חברים שלי ואנחנו נקרע את המקום(אפילו נעבור על כל מסלול פעמיים,חחחחחחח) RESPECT מתגעגע לשלג אביעד רום

Mr Peiser

New member
אהמממ

ברור שבחרמון חוזרים על כל מסלול פעמים! (ואפילו שלוש לפעמים) אין שם כל כך הרבה מסלולים!

aerial

New member
מדוד אני וחברים שלי עשינו מלמעלה

בחרמון למה בפחות משלוש דקות

kgblader

New member
אהמממ 2

יא חתיכת מפגר!!! זה היה בצחוק, בפעם האחרונה שהייתי שם עברתי איזה 10 פעמים על כל המסלולים

kgblader

New member
טוב, בוא נרגיע את עצמנו קצת...

דבר ראשון, אני לא מבין מה הקטע שלך יא חתיכת אינפנטיל, אני אירגנתי סשן סקייטרים-בליידרים עם מלא דברים והיתה גם תחרות בסשן אז אל תזלזל בי אף לא לרגע אחד!!!!!!!!!!!!!!1 דבר שני, למה לעזאזל אתה קורא לי הומו, הא, אין לך חיים, לי אין בעיה ברגע שאני מקבל פריימים חדשים לרולר לזרוק לך על הפרצוף את הישנים וזה יכאב, אבל נחש מה, אני לא סקייטר מתלהב בלי חיים!!! אני בליידר מTEAM KGB אז בקיצור:שתוק!!! *הערה:הודעה זו נכתבה תוך התפרצות עצבנית, אם זה היה דיבור פנים לפנים זה לא היה נחמד* RESPECT בתקווה לשלג בימים הקרובים אביעד רום

aerial

New member
ואי איזה גבר אתה אירגנת סשן ואי וגם

תחרות איזה גבר אתה אני מכיר מספיק אנשים שמיכרים אותך ואמרו לי שאתה הילד הכי מסכן שיש וכל פעם ששואלים אותך מי אתה את כזה אומר שלום אני אביעד המנהל של טים קיי ג´יי בי אתה ממש ממש גייי

kgblader

New member
טוב,תשמע...

אין לי כוח לריב איתך עכשיו, יש לי דברים יותר חשובים לעשות שאם אתה צריך לדעת מה אתה כבר תדע... דבר נוסף, בחיים שלי לא אמרתי דבר כזה:"שלום אני אביעד המנהל של טים קיי ג´יי בי" אם אתה חושב ככה, תמשיך לחשוב אולי זה בריא לך.... RESPECT אביעד רום אין לי כוח לריב

Loppy

New member
נא להרגע!

אין שום סיבה שתקלל ככה בפורום!!! חוץ מזה שאף אחד לא הזכיר את המילה "הומו", אז בבקשה להרגע. גם אם כן, יש דרך להגיב על כל דבר מבלי להתחיל במריבה שתהרוס את האוירה בפורום. אם תמשיך לקלל בהודעותיך הבאות אאלץ לחסום אותך מכניסה לפורום. יש גבול לכל דבר!

למעלה