אווווווווווווווווווף!!!!!!!!!!

shanki banki

New member
אווווווווווווווווווף!!!!!!!!!!

ממש ממש משעמם פה...! ארתור, נראה לי שרק שנינו כאן..אף אחד אחר לא נכנס..או שפשוט כולם לא מדברים. מה יהיה?!?!?!?! אנשים, תתחילו לדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liatat1

New member
אני שומעת אותו עכשיו

במצב שכולי חששות , פחדים , שמחה , עצב . כל כך מערפל ... ואני שומעת אותו . תמיד שומעת אותו הקול שלו הזה...מיתרים מזהב יש לו. מילים שנכתבו ונראה כאילו כתב עליי ועכשיו אני מתפללת כל כך חזק בתוכי . "שהרוח תישא תפילה שהלב שלך ישמע שהיד שלך תיגע בדיוק בזמן...." בבקשה , אלוהים שלי . תודה דודו יקר ...

liatat1

New member
שאלה

הוא אמור להגיע לברקה בחודשיים הקרובים ? בבקשה שיבוא כבר נו . ברקה ב"ש מחכה רקקקקקק לו !

shanki banki

New member
אוי סליחה..

גם אותך שומעים קצת, מצטערת את צודקת!! איך קוראים לך? ליאת?? ואני מקווה בשבילכם שהוא יגיע לב"ש, אבל קצת יותר אני מקווה שיגיע לצפון יותר...בשבילי..

liatat1

New member
כן , ליאת קוראים לי :)

שיגיע גם לב"ש וגם לצפון . ויעשה לכולנו טוב על הלב ...

liatat1

New member
אני לא יכולה יותר .

ששמתי לי את הדיסק של מה קשור פעם ראשונה , ואז הגיע השיר "צב בלי בית" גודנס , הקול של דודו נכנס לי ישר ללב ... הוא הורג אותי . תצחקו עליי חופשי , אבל אני פוחדת להתאהב בו בסוף.

RTur

New member
יאאא קנית את הדיסק?!

איזה מאגניבבבב... נכון זה דיסק שולטטט?!

liatat1

New member
מאווווווווווווווווד

ולא לא קניתי , אני לא מתה עליהם , אז הורדתי ... אבל הופתעתי אחושרמוטה .

RTur

New member
פושעת.. חח :)

אז עכשיו תקני!!! (נקודה למחשבה --> (.): גם דודו מקבל מהמכירות משו..)

shanki banki

New member
שוב, ארתור צודק..

כאילו, אח שלי קנה ת'דיסק אבל עדיין לא יצא לי כל כך לשמוע, אבל אני באמת חושבת שצריך לקנות ולא לצרוב. לפחות כשמדובר באמנים ישראלים, כי גם ככה הם לא מרוויחים כזה הרבה, אז בואוא אנחנו נפרנס אותם לפחות.. למרות שאני יודעת שהחברות תקליטים מרוויחות מזה המון, וזה מעצבן וכו', אבל בשביל האמנים שלנו, וכדי שתמשיך להיות מוזיקה ישראלית, תעשו לי טובה ותקנו דיסקים..אל תצרבו!!

למעלה