אוווווווווווווווופ

MsUnderstood

New member
אוווווווווווווווופ../images/Emo10.gif

אני כ"כ משקיעה בפורום והם רק יודעים להתלונן.. זה כ"כ מרגיז!! למה בכלל אני מתאמצת?!!? בעעעעעע ועכשיו לסיפור.. פורום קיבוצניקים..ביקשתי שיהיה סטיקר לפורום,עשו,בקישתי שישלחו אלי,שלחו.. כתבתי בפורום שמי שרוצה סטיקר שיכתוב לי.. הלכתי,קניתי דברים בשביל לשים להם יחד עם הסטיקרים,כתבתי עוד מכתב קטן ממני ומהמנהל השני.. כתבתי הודעה בפורום שהיום או ביום ראשון אני שולחת את כל הדברים.. אז לפתוח 3 שירשורים "למה הסטיקרים עוד לא הגיעו???" "שלחתי לך מסר ואין לי סטיקרים"...לשלוח לי מסרים אישים למה עוד אין סטיקרים?!!? למה לי כל זה?! אתמול הכנתי עם אלעד 2 דברים שיהיו בפורום.. שני דברים שיעשו טבו לפורום...אבל למה לי להשקיע אם בכל זאת מתלוננים?! רציתי להכין סיכום שבוע..כבר אין לי כוח לזה..

sh53

New member
קראתי אצלך בפורום

ולא נראה לי שיש להם משהו נגדך, אלא נראה לי שכולם קפצו יחד ושאלו איפה הסטיקר שלי? למה לא קיבלתי סטיקר? הבטחת שיגיע סטיקר והוא עוד לא הגיע. כאילו הסטיקרים ייגמרו והם לא יקבלו, וזה לא משהו אישי נגדך. נתת יחס אישי לאחד, השני ראה שהראשון קיבל יחס אישי אז שלח גם הודעה, נתת יחס אישי לשני אז השלישי הצטרף וביקש יחס אישי והמשכת כך גם לרביעי ולחמישי לתת יחס אישי - ונראה לי שהם רצו קצת צ'ומי (שזה לא דבר רע כולנו אוהבים צ'ומי, כל אחד בדרך שלו ובכמות שלו) ולא נראה לי שדיברו אלייך לא יפה או התכוונו לפגוע בך, אלא רצו להבטיח את זה שיקבלו את הסטיקר.

MsUnderstood

New member
זה דברים שגם במסרים האישים..

אותם אנשים שקבילו ממני מסר הלכו וכתבו גם בפורום.. יש גם מישהו שהתקשר אלי אתמול ב12 וחצי בלילה לראות למה עוד אין לו סטיקר...

sh53

New member
אולי הם חוצפנים/לא מנומסים

אבל לא נראה לי שהם רעים או לא מכבדים אותך או לא מעריכים את מה שעשית למענם, הם פשוט על קוצים מתי הם יקבלו את זה כבר.

מרוב אינטרנט

שכחו איך זה הולך בדואר, הא? ממתי דואר מגיע ב-12 בלילה אלא אם כן זה דואר אלקטרוני?

MsUnderstood

New member
דווקא אני מתה על דואר...

אני כותבת מכתבים לאנשים ומקבלת...בדיוק כמו פעם.. הם כנראה לא מבינים שזה לא הולך ככה... קיבוצניקים...רק להתלונן יודעים

למעלה