אוווווווווווווווף!!!!!!!!

king kazabubu

New member
אוווווווווווווווף!!!!!!!!

לאלה שלא יודעים אני מנסה לפתוח פורום כבר המון זמן. פורום דרגון בול זי. ולא רק שלא מאשרים לי... אפילו לא מחזירים לי תשובה זה כל כך מרגיז. מילא תענו תגידו לי לא! אל תשאירו אותי נאחז באויר (שם של שיר) טוב ונחזור לנושא של הפורום (סליחה על השיתוף בחיי האישיים) יש לי שאלה.. אתם מכירים את ההרגשה שאתם קמים בבוקר מוקדם? ואתם מתים מעייפות? ואתם חושבים רק על לחזור לישון אבל יודעים שתיכף יש בית ספר ואסור לאחר? ואז אתם נותנים מבט בשעון ורואים שאתם חייבים להזדרז מאוד כדי להספיק להגיע. אז אתם מתלבשים, מצחצחים שיניים, שותפים פנים, מסדרים את התיק ועושים את שיעורי הבית שנתנו לכם במתמטיקה ביחד ואז פתאום אתם שומעים ברדיו שיר שפשוט גורם לכם לעצור הכל... להרגע... ואפילו שאתם יודעים שאתם מאחרים אתם מוצאים את עצמכם יושבים בסלון ומקשיבים לשיר מההתחלה עד הסוף. לפעמים אפילו מגבירים את הרדיו עד הסוף אפילו שהשעה 7 בבוקר וכולם ישנים בבית. איזה שיר יגרום לכם למשהו כזה? לי לדוגמא השיר סיגליות גורם את זה או השיר forever autumn. אז איזה שירים עושים לכם את זה?????

TkTk

New member
יש כמה...

השניים הכי בולטים זה IRIS זה ה GOO GOO DOLLS, והשני זה ´מלאך´,של אביב גפן. אגב אביב גפן, מישהו בא להופעה שלו במועדון התיאטרון,ב 29 לחודש?(כן,אני!אני!)

שׁזִיף

New member
שאלה יפה.. ../images/Emo13.gif

סוף העולם - אביב גפן נפלת חזק - איפה הילד ויש עוד כמה, אבל זה מה שעולה לי לראש ברגע זה

עטלף77

New member
יש המון... אבל אני כבר לא קם לבי"ס

ככה שאין לי את הבעיה הזאת
ובקשר לבקשה שלך לפורום, כמו שאתה יודע יש עכשיו תקופה של חגים ועובדים יום כן ויומיים לא. אני מאמין שבסופו של דבר אתה תקבל תשובה

../images/Emo32.gif אפרופו לא לקום לבה"ס... ../images/Emo3.gif

היום זה כמעט קרה לי!!! אני כל יום מתעורר ב-6 בבוקר, והיום זה לא ממש קרה... התעוררתי בדיוק חמש דקות לפני ההסעה (6:45) שבזמן הזה אני אמור להיות כבר בתחנה...
היה לי היום בוקר ממש מטורף, כאילו התארגנתי לבית ספר כולל להכין מערכת, כולל להכין בגדים(זה לוקח אצלי המון המון זמן), כולל לסדר את השיער(עניין הג´ל גם הרבה זמן כנ"ל), כולל לקחת אוכל, ב-5 דקות!!! הייתם חייבים לראות אותי... רצתי לתחנה עם חגורה ביד שעדיין לא שמתי, ועם שקית של אוכל וכמה סטיפות ביד
ואת כל השאר עשיתי באוטובוס... חחחחחח... כל מי שראה אותי שאל מה עבר עלי הבוקר
אז עכשיו אתם יודעים...
- דודי

אור 1245

New member
כי גם אני לומד שם...

וראיתי שאתה מאזור הדרום.. וזאת השעה שמגיע האוטובוס להסעה שלי..

actress

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

אם תרצה לפתוח פורום ואתה רוצה את זה כמה שיותר מהר אתה יכול לקבל המלצות בעיקר ממנהלים שההנהלה מכירה ואני מוכנה לתת לך המלצה

king kazabubu

New member
תגובות...

קודם כל תודה רבה על ההצעה אני אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי. אז באמת תודה רבה רבה. דבר שני. את הבקשות לפתיחת הפורום התחלתי לשלוח בסביבות פסח של שנה שעברה. אני חוזר ואומר ששום בקשה לא נענתה לא לחיוב וגם לא לשלילה. חברה שלי שהיא מנהלת פורום חולון כבר אמרה למנהלת הראשית והיא ביקשה שאני אשלח לה מכתב פתיחה לפורום. לדעתי עברו יותר משבועיים מאז ששלחתי לה את המכתב לתא המסרים האישיים שלה. ועדיין ללא תשובה. הרי לכם מקרה עצוב. אני כל יום בודק את תא המסרים שלי בתקווה שאני אראה הודעה חוזרת ממנה או ממישהו שיגיד לי האם יהיה לי פורום או שלא. והנה אתמול אני נכנס לשם המשתמש שלי ורואה מכתב מנצנץ ולידו כתוב king kazabubu יש לך 3 מסרים חדשים!! חשבתי לעצמי... 3!!! זה בטוח מהם... אם זה היה אחד אז לא היה לי למה לצפות כל כך... כי יכולים לשלוח לי דברים מפורומים שאני כותב בהם. 2 זה יכול להיות מחברה שלי ששלחה לי קישור או משהו (אפילו שיש לנו אייסיקיו) אבל 3!! בטוח ענו לי... ובהתרגשות גדולה אני פותח את התיבה ורואה... ששלחו לי 3 פעמים את אותה הודעה.... האכזבה!!!!!!!!!!!! אבל התגברתי... בכל מקרה זהו? אף אחד לא עונה יותר? איזה שיר גורם לכם לעצור את כל מה שאתם עושים ופשוט להקשיב לו? נזכרתי אני בעוד שיר... של דיויד בוי space oddisey אם ככה כותבים את זה...

casperit

New member
אממ אמממממממממממממ

אני חיכיתי מלא מלא זמן חודשים ארוכים עד שאישרו בסוףאת הבקשה שלי... בכל מקרה כתוב על זה בפורום תפוז משוב.. ובטח יענו לך(תציק להם! טוב אל תהיה נודניק אבל תעמוד על שלך, אתה בכל זאת מחכה כבר חושים לתשובה ואני מכירה את ההרגשה... בכל מקרה גם אני יכולה להמליץ עליך... יעל אה ו...טוב אממ השיר שלי כי הוא פשוט... השיר שלי.

king kazabubu

New member
סבלנות היא בהחלט המילה...

... תודה לך על כל עזרה שתתני לי וגם לך קספרית... העזרה מאוד מוערכת...

Lenard

New member
מכיר גם מכיר את הרגשה...

בדיעבד - אריאל זילבר טרמינל לומנילומיט (איך שלא יקראו לזה...) - מאיר אריאל המגפיים של ברוך - כוורת

עטלף77

New member
טרמינל לומינלט (נדמה לי ../images/Emo13.gif)

זה באמת עושה לי טוב לראות מטוס גדול ממריא דרך דמעה שקופה...

למעלה