אוווווווווווווף למה רק פעם בשבוע??? אני מתרגשת חבל"ז לפני כל פרק.........
M MommyHug New member 16/4/06 #1 אוווווווווווווף למה רק פעם בשבוע??? אני מתרגשת חבל"ז לפני כל פרק.........
D DRhugs New member 16/4/06 #2 סדרה מעולה ראיתי את העונה הראשונה.. אבל נראה לי רק מהאמצע=\ חח אני מתה על האוס, הוא מצחיק.. שאלה: כמה עונות יש לסדרה?? ואיפה היא משודרת [או שסיימו לשדר אותה]? כאילו, בחו"ל..
סדרה מעולה ראיתי את העונה הראשונה.. אבל נראה לי רק מהאמצע=\ חח אני מתה על האוס, הוא מצחיק.. שאלה: כמה עונות יש לסדרה?? ואיפה היא משודרת [או שסיימו לשדר אותה]? כאילו, בחו"ל..
מ מאוהבת לנצח New member 16/4/06 #3 תשובה../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif יש 2 עונות.. היא משודרת באמריקה אולי בעוד מדינות אני לא יודעת..ולא ניראה לי שסיימו לשדר אותה באמריקה... מ'קוה שעזרתי
תשובה../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif יש 2 עונות.. היא משודרת באמריקה אולי בעוד מדינות אני לא יודעת..ולא ניראה לי שסיימו לשדר אותה באמריקה... מ'קוה שעזרתי
M mynicknameistoolong New member 16/4/06 #4 יש לסידרה 2 עונות, מתוכננת עונה נוספת . היא משודרת ברשת FOX האמריקאית (שם היא משודרת בשעה 21.00 בימי שלישי, והם לקראת סופה של העונה השניה).
יש לסידרה 2 עונות, מתוכננת עונה נוספת . היא משודרת ברשת FOX האמריקאית (שם היא משודרת בשעה 21.00 בימי שלישי, והם לקראת סופה של העונה השניה).