אוווווווווווופ!יותר מידי לחץ!!!!!!

la bella dama

New member
אוווווווווווופ!יותר מידי לחץ!!!!!!

מה קורה?הכל טוב?? אופ!אני בשליש השני בי"ב..השליש הכי עמוס...וזה לא מפסיק שכל שניה יש לי מבחנים,ומבחנים מסכמים,גדולים שצריך ללמוד להם הרבה,אבל יש כל יומיים מבחן..אז צריך לנווט...ואם זה לא מספיק אז אני נאבקת עכשיו על לחזור ל5 יחל באנגלית כי אני יודעת שאני מתאימה זה אומר עוד מבחן ועוד מתכונת ועוד בגרות..ואם זה לא מספיק אני גם כל שניה במיונים לשנת שירות ואני גם לומדת נהיגה..איךשהו אני צריכה למצוא את עצמי בין הכל...כן..אני יודעת שצריך להיות סדר עדיפויות...אבל אי אפשר עכשיו!!!כי הכל חשוב!!!אני חייבת ללכת לשנת שירות!אני חייבת רשיון!אני חייבת לקבל ציונים טובים! אוווווווווווופ!מה עושים????עד פברואר ככה...איך אני אשרוד אין לי מושג..

אוקיי פה הטעות שלך

את יוצאת מנקודת הנחה שאת צריכה וחייבת משהו שהוא לא כזה דחוף לך, ושאת יכולה לדחות חתקופה פחות לחוצה. כמו נהיגה, למשל. לשנת שירות את צריכה ציונים טובים? אז מצאת לך את סדר העדיפויות.

la bella dama

New member
נממממ

אני לא צריכה ציונים טובים לשנת שירות...אני רוצה שנת שירות....ואני רוצה ציונים טובים... וגם באמצע יש לי את החג משק שתקוע לי כי אני שרה בו..

כשהכל חשוב

עושים מיון אחר של המטלות. מחלקים אותן ל"מה חשוב" לעומת "מה דחוף"... ועושים את הדחוף קודם.

למעלה