אווווווווווףףףףףףףףףף

אווווווווווףףףףףףףףףף

נטוש!!!!!!!!!!!! ../images/Emo25.gif

אני כותבת מהמחשב בלימודים אל תתייאשי מתוקה שלי...יש ימים שקל יותר וימים שקל פחות... אני תמיד לצידך, גם כשקשה ואוהבת אותך נורא... ((((((((((((נטע)))))))))))))))))) מחבקת ילדה

תגובה קצת מאוחרת, סהר

את ההודעה הנ"ל כתבתי אתמול בבוקר, באחד מרגעי הייאוש שלי. פשוט יש לי התקפות כאלה, ובין לבין אני מנסה לשמור על אופטימיות. לפעמים גם מצליחה ואז שוב נופלת ושוב קמה וחוזר חלילה.

פרוזק

New member
הלונפארק של החיים

הרבה פעמים אנחנו צוחקים על זה שהחיים שלנו נראים כמו רכבת הרים רעה ביותר מהסוג שאתה מקיא את הנשמה שלך אבל ברכבת הזאת יש גם מישורים נחמדים שאתה יכול לראות את הנוף מקווה שיהיו לך מהים והלאה הרבה מישוריםכאלה אבל כמו שאמרתי כבר פעם לפעמים ירידות זה נחמד רק בשביל לנוח טיפה ומישהו אחר אמר פעם שמי שיכול לראות את תעומות העצב יראה גם את האושר הגדול

תודה גלי ../images/Emo13.gif

הדימוי של הרכבת הרים והלונה פארק מוצא חן בעיני. הרי אני בעצמי משתמשת בו לא פעם. וזה ממש מתאים לי לעכשיו. יש רגעים שאני ממש באופוריה, מלאה אופטימיות ואפילו מסתכלת על הכל בהומור. ויש רגעים שפתאום אני צונחת בירידה חדה. ואגב: כתבתי בשרשור שלך, של מרגישה ילדה ושל קיפודה, על איך שמפחיד אותי לכתוב גם כן משהו בסגנון. זה בגלל שאני מרגישה טוב עכשיו ומפחדת שההרגשה הטובה תתקלקל אם אחטט עכשיו בעבר.

פרוזק

New member
יקירתי

לא עושים דברים שלא חייבים או לא רוצים או פוחדים להתמודד איתם זה יבוא לבד אני אישית כתבתי משהו בסיגנון לפניי כמה שבועות ומאז לא הסתכלתי על זה אפילו בגלל שזה מעוד כן ומעוד כואב ואני לא יכולה להתמודד איתו אבל יהיה בסדר אני יראה לכם את זה בהזדמנות אחריי שאני יביא את זה לפסיכית שלי בכל זאת היא קודם גלי

אין בעיה

את צודקת ב- 100%, לא עושים דברים שלא חייבים, כך שגם אם את רוצה לשמור לעצמך את מה שכתבת, או לשתף רק את הפסיכית, זה גם בסדר. אני עשיתי תרגיל כזה פעם, מזמן, כשקראתי ספר שנקרא "השיבה אל הילדות" ובספר הזה יש גם תרגילים כאלה, אבל כאמור זה היה מזמן ולא שמרתי את התרגילים. אולי פעם, כשיגיע הזמן המתאים...

למעלה