אוווווווווף

אוווווווווף

יש לנו בבית ספר הרכב שהמורה למוזיקה (מנגן על סקסופון, כלי נשיפה ואחראי בכלליות על כלי הנשיפה בבית ספר) אחראי עליו וגם מנגן בו. רציתי שננגן יצירה כלשהי של פינק פלויד ובזמן האחרון נדלקתי בטירוף על אטום הרט מוד´ר (שבמקרה יש שם גם המון כלי נשיפה ככה שזה מסתדר עם ההרכב) אז ניסיתי לשכנע אותו שננגן את זה בהרכב. אבל מה? הוא אמר שזה שיר נורא יפה כשהשמעתי לו את זה אבל אין לו כוח לכתוב את התוים לכלי הנשיפה. לכל השירים שניגנו עד עכשיו הוא כתב את התוים של כלי הנשיפה וגם של עוד כלים אבל נראה לי שאטום הרט נראה לו קצת מפחיד. הייתי שמח לכתוב את התווים לכלי הנשיפה אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. חשבתי שהוא יסכים לעשות את זה אם אני אכתוב את הטאב של הבאס, את התוים של הפסנתר ואלמד את החלק של הגיטרה אבל גם בזה הוא לא מוכן להשקיע. זה מזה מעצבן. אבל לפחות הוא הסכים שננגן בהרכב את summer 68. עכשיו, סתם שאלה. מישהו פה לוקח רטלין?

תסלח לי אבל אני ממש לא מבין

בקטעים של מידי. אתה יכול להסביר לי מאיפה אני יכול להוריד תוים של אטום הרט מוד´ר או איזה תוכנה אני צריך להוריד ומה היא עושה? אההה, ואם יש לך במקרה את התוים אתה יכול לשלוח לי אותם?

הנה.

צירפתי את קובץ המידי, אבל הוא לא גמור. אני בטוח שתוכל להשלים את מה שחסר לפי התווים שתפרוס מהמידי ולפי האתר הזה: http://www.pinkfloyd-co.com/band/tab/ahm/ahm_frame.html כדי לפרוס את המידי אתה אכן צריך תוכנה, ויש הרבה כאלה. אני אישית משתמש וממליץ על SONAR של CAKEWALK. אתה יכול להוריד אותה במלואה בKAZAA (יותר מ-100 מגה...) אבל אם אתה לא משתמש מורעל אז עדיף שתוריד את הגירסה הנסיונית שלה והיא פי 10 קטנה יותר. תמלא את הפרטים שלך פה ותוריד: http://www.cakewalk.com/download/download.asp?Action=DL&PID=115 יש בה אינסוף אפשרויות, אז ככה שפריסת מידי ממנה היא אחת האפשרויות הקטנות. אני בטוח שתמצא כבר, אבל אם יהיו לך בעיות, שאל בני - ונען :)

יש לך מושג

מה השם של הקובץ (או הקבצים) שצריך להוריד בקאזה? פשוט יש שם כמה וכולם בגדלים שונים אז אני לא יודע מה להוריד.

וואי, תודה רבה

הורדתי את זה עכשיו, נראה לי שזה הגרסה המלאה, אבל אני לא בטוח שהחדשה אבל לא נורא. בכל מקרה יש לי שתי שאלות. הראשונה: הרבה קבצים שם הם עם סמל של מד שעונים כלשהו ואני לא מצליח לפתוח אותם, אני לא יודע באיזה תוכנה לפתוח אותם באמצעות. השנייה: איך אני בדיוק פורס מידי, או איך שלא קוראים לזה, בכל מקרה, איך אני יכול להוציא את התוים של אטום הרט מהתוכנה?

למעלה