אווווווווו יה.

InfeCtedShesek

New member
אווווווווו יה.

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: שמעת שיר ישראלי: שמעת שיר לועזי: חיבקת מישהו/מישהי: נישקת מישהו/מישהי: הדפסת משהו: ראית טלויזיה: אכלת מסטיק: אכלת תות(הייתי חייבת): הצטלמת לבד: הצטלמת עם מישהו/מישהי: דיברת בטלפון: דיברת עם זה שאת אוהבת: שלחת e-mail: חייכת: בכית: התעצבנת: התאכזבת: התלהבת: צחקת: שתית: ציירת: כתבת שיר/סיפור: היית בסרט: היית בהופעה: טיילת: נסעת באוטובוס: נסעת ברכבת: טסת: ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?

THE ronch

New member
כבר עניתי על זה.../images/Emo7.gif

אני אענה שוב. :|||||||| הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: אתמול. :| שמעת שיר ישראלי: היום בצהריים. שייגעצ- אינטרקום. ^^ שמעת שיר לועזי: לפני שעה בערך.. Nightwish- higher than hope חיבקת מישהו/מישהי: היום בבוקר. נישקת מישהו/מישהי: היום בבוקר. על הלחי, את מיכלי. הדפסת משהו: בבצפר, מזמן. ראית טלויזיה: חלק מכוכב נולד. הממ. לפני שעתיים נדמה לי. OO אכלת מסטיק: אתמול. אכלת תות(הייתי חייבת): מזמןןןןןןןןןןן
הצטלמת לבד: אתמול!!!!!111 הצטלמת עם מישהו/מישהי: בפסח. בצופים [באריאל!111] עם ספירייה. דיברת בטלפון: לפני כמה שעות עם תומי. דיברת עם זה שאת אוהבת: אני לא אוהבת.
שלחת e-mail: לפני כמה ימים. לטונייייייייי
חייכת: לפני איזה 12 דקות. בכית: לא בכי. דמעה. לפני שעה בערך. התעצבנת: אני לא בנאדם עצבני, כוסומו!!!111111
התאכזבת: היום אחה"צ. התלהבת: אתמול, מהמצלמה החדשה של מיכלי. צחקת: לפני כמה דקות. מהפרסומת של בזק. "מיייייי מספררררררר אחדדדדד" שתית: לפני המון זמן. היום אבל. ציירת: שירבטתי כשהייתי עם האוזניות. לפני שעה וחצי ככה. כתבת שיר/סיפור: עם תומי, ביום שישי בבוקר. [אתמול!
] היית בסרט: לפני שבוע ויומיים. היום שאחרי מחר.
היית בהופעה: ברוק"צ. טיילת: ביום חמישי בלילה. נסעת באוטובוס: לא זוכרת. נסעת ברכבת: אתמול. טסת: כתה ו'. ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? דיברתי עם הגר?
, אה, וגם עם אחותי!

InFecT3D

New member
יש להכניס נושא להודעה... אז..?

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה:היום בערב שמעת שיר ישראלי:היום בצהריים שמעת שיר לועזי:עכשיו חיבקת מישהו/מישהי:יום שישי נישקת מישהו/מישהי:יום חמישי הדפסת משהו:לפני שעתיים ראית טלויזיה:לפני חצי שעה אכלת מסטיק:אתמול אכלת תות(הייתי חייבת):לפני יומיים הצטלמת לבד:לפני שבוע הצטלמת עם מישהו/מישהי:לפני שבוע דיברת בטלפון:לפני שעה דיברת עם זה שאת אוהבת:לפני שעה שלחת e-mail:חודש חייכת:כמה דקות בכית:שעה פלוס מינוס התעצבנת:שעה פלוס מינוס התאכזבת:שעה וחצי התלהבת:חמש דקות צחקת:חמש דקות :) שתית:שבוע לערך ציירת:שבוע כתבת שיר/סיפור:הרבה זמן לא זוכר היית בסרט:גם המון זמן היית בהופעה:כנ"ל טיילת:אתמול נסעת באוטובוס:חודשיים נסעת ברכבת:כמה שנים טובות טסת:4 שנים ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?רשמתי 4 שנים :) הייתי .Zombie עכשיו כבר לא. עכשיו אני אדם אחר :D

.אהמ אהמ.

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: לפני חודש וחצי שמעת שיר ישראלי: לפני חמש שעות שמעת שיר לועזי: לפני חצי שעה חיבקת מישהו/מישהי: היום בצהריים נישקת מישהו/מישהי: היום בצהריים הדפסת משהו: לפני חמישה ימים ראית טלויזיה: היום, כל היום. אכלת מסטיק:אתמול בערב אכלת תות(הייתי חייבת): היום בערב הצטלמת לבד: לודעת.. הצטלמת עם מישהו/מישהי: לודעת דיברת בטלפון: עכשיו. דיברת עם זה שאת אוהבת: עכשיו. שלחת e-mail: לודעת. חודש חודשיים. חייכת: עכשיו. בכית: ממזמן.. לוזוכרת. התעצבנת: אממ.. יום ראשון. התאכזבת: אממ.. יום ראשון. התלהבת:אתמול. צחקת: אתמול. שתית:אתמול. רגע.. ציירת: אתמול. כתבת שיר/סיפור: אתמול! היית בסרט: אתמול. היית בהופעה:אתמול.[= טיילת:אתמול.=\ מה קורה פה? נסעת באוטובוס: אהה.. לפני שבועיים-שלושה. נסעת ברכבת: לפני שנתיים. טסת: אהה.. שנה שעברה. ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?גירדתי בגב.

בול../images/Emo93.gif

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה:לפני שבוע שמעת שיר ישראלי:היום בצהריים- ירמי קפלן שמעת שיר לועזי:היום בצהריים אצל אנאבל- קאמרה פוליס ועוד כמה חיבקת מישהו/מישהי:היום בצהריים את אנאבל נישקת מישהו/מישהי:היום בצהריים את אנאבל הדפסת משהו:מזמן ראית טלויזיה:הרגע אכלת מסטיק:לפני שעה אכלת תות(הייתי חייבת)לפני חצי שנה הצטלמת לבד:לפני חצי שנה לספר מחזור, אבל זה לא היה כ"כ לבד. כולם נדחפו הצטלמת עם מישהו/מישהי:בל"ג בעומר עם אנאבל ומור דיברת בטלפון:עם הגר לפני כמה שעות שלחת e-mail:אף פעם לא שלחתי אימייל חייכת: לפני כמה שעות שראיתי חברים בכית:לפני כמה זמן שראיתי טרויה התעצבנת:ביום חמישי התלהבת:ביום שישי בהופעה של ירימי ובהופעה של גנג'ה צחקת:אתמול אצל אנאבל שתית:לפני שעה בערך קולה ציירת:היום אצל אנאבל כתבת שיר/סיפור:לפני חודש בערך בקומונת הזויים היית בסרט:לא רוצה להיזכר בתקופות רעות היית בהופעה:יום שישי טיילת:היום בברקן נסעת באוטובוס:ביום חמישי מהיובל לפארק נסעת ברכבת:מזמן שהייתי אצל רון טסת:לפני שנתיים ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?ראיתי טלויזיה

דארק צ'סט אוף וונדרססססססססס ../images/Emo47.gif

הפעם האחרונה ש-
אכלת גלידה: אתמול בים. גומיגם שליטה
שמעת שיר ישראלי: מקווה מאוד שלא בזמן האחרון
שמעת שיר לועזי: שומע ברגע זה.
חיבקת מישהו/מישהי: לפני כמה שעות.
נישקת מישהו/מישהי: אההה...מההה...אני?
הדפסת משהו: עבודת שואה בכיתה י' נראה לי. או ט'? צ'וח? מתי זה היה?
ראית טלויזיה: לא אוהב ת'קופסה הזאת.
אכלת מסטיק: מתי אנ'לא עם מסטיק?
אכלת תות(הייתי חייבת):
עקרוני שזה יהיה תות? לא זוכר...אני לא נוהג לזכור תאריכי אכילת תותים וכאלה ^^
הצטלמת לבד:
למה שאני אעשה את זה?!
הצטלמת עם מישהו/מישהי: וגם את זה?
דיברת בטלפון: לפני כמה דקות. הקורבן- ענתייה
דיברת עם זה שאת אוהבת: ששששש...
שלחת e-mail: חח
לפני איזה כמה שבועות, לאריה אלדד. |מולדת|
חייכת: עכשיו
בכית: לא זוכר, אבל עם השיר שאני שומע עכשיו זה יקרה כל רגע
ממתי אבי ביטר כותב לנייטוויש שירים?!
התעצבנת: לא זוכר...זה קורה לי בלי שאני מרגיש
התאכזבת: אתמול
התלהבת: גם אתמול
צחקת: כל הזמן ^^
שתית: לאיזו שתייה 'תם מתכוונים?|ילדטוב|
ציירת: אני אפילו לא אענה על זה.
כתבת שיר/סיפור:
אהה...
היית בסרט: לפני איזה שבוע בערך ככה!!!!!!!!!!!!11111
היית בהופעה: נווווו אווווווף למה להעיקקקקקקק
טיילת: ^_________________^
נסעת באוטובוס:_^^^^^^^^^^^^^^^^^^^_
נסעת ברכבת: שבועיים? שלושה?
טסת: בקייטנת כדור פורח!
ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? החלפתי מכנסיים ^^ לילה טוב כפרות
ולא לשכוח...12.6 מתחיל יורו 2004. משחק ראשון אצלי
כולם מוזמנים.

Kitty Courpse

New member
../images/Emo54.gif

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: זה היה אצל דגניה [אם אנ'לא טועה] וזה היה לפני יותר מידי זמן. שמעת שיר ישראלי: לפני.. 20 דקות. שמעת שיר לועזי: לפני 1,0, עכשיו! חיבקת מישהו/מישהי: אתמול. סווט. נישקת מישהו/מישהי: יומחמישי
הדפסת משהו: בלאט, לוזוכרת. ראית טלויזיה: אתמול, צהריים. אכלת מסטיק: שלשום, אני חושבת. אכלת תות(הייתי חייבת): אעא, לפני שנים. הצטלמת לבד: הממ...לוזכרת. הצטלמת עם מישהו/מישהי: מפגש ישרא:] דיברת בטלפון: אתמול. דיברת עם זה שאת אוהבת: שלשום. שלחת e-mail: לוזכרת, בחיי. חייכת: אתמול. בכית: פשש. לוזכרת. התעצבנת: יומחמישי, בהחלט. |: התאכזבת: אתמול. הורים. [ניחניחניח] התלהבת: אתמול. סווט & עדיצקי. צחקת: טחח, אתמול. שתית: אלכוהול? לפני שבוע ומשהו. ציירת: אתמול. כתבת שיר/סיפור: לפני כמה ימים. היית בסרט: אני תמיד בסרט. |: היית בהופעה: |: טיילת: יצאתי אתמול לסיבוב, נחשב? נסעת באוטובוס: יומחמישי. נסעת ברכבת: 4.04.04. [באמת] טסת: טחח, מתי שהגעתי לארץ. ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? חלמתי חלום מוזר בטירוף וקמתי.

Dark Tear

New member
שיילי:

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה:לפני 5 ימים(יום רביעי) שמעת שיר ישראלי:היום בבוקר עם שלומה(שלומית)....מכה אפורה. שמעת שיר לועזי:היום בבוקר עם שלומה....Nothing Else matters. חיבקת מישהו/מישהי:אתמול נישקת מישהו/מישהי:לפני...משו כמו חודשיים.. הדפסת משהו:לא זוכר. ראית טלויזיה:היום בבוקר. אכלת מסטיק:אתמול. אכלת תות(הייתי חייבת):לא זוכר. הצטלמת לבד:לא זוכר. הצטלמת עם מישהו/מישהי:לפני לא יודע כמה. דיברת בטלפון:אתמול. דיברת עם זה שאתה אוהב:אין לי אהובה...אבל אנשים שאני אוהב...התקשרתי אתמול...נעמה:)) שלחת e-mail:נראה לי מלפני שנה. חייכת:כל יום אני מחייך:)) בכית:אתמול. התעצבנת:אתמול. התאכזבת:לא אתמול. התלהבת:לא זוכר. צחקת:אתמול. שתית:שלשום. ציירת:לא זוכר. כתבת שיר/סיפור:לפני חודש בערך. היית בסרט:יום חמישי שהיה....ראיתי את טרויההההההה...סרט ענק:)) היית בהופעה:יום שישי שהיה....ירמי וגנג'ה!!!!!!!:))))))))) טיילת:אתמול. נסעת באוטובוס:לא זוכר. נסעת ברכבת:לפני הרבה מאוד שנים. טסת:כיתה ו'....כרתים. ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?התקלחתי. ביי...:))

InfeCtedShesek

New member
האלמנט החמישי זה סרט מסריח.

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: יום.. לא יודעת. שלישי נראה לי. במרכז עם שיר טל, ישראל ושמוליק.
שמעת שיר ישראלי: אתמול בטח. :| שמעת שיר לועזי: לפני רגע. super duper love או משהו. נחמד דווקא. חיבקת מישהו/מישהי: אתמול. נישקת מישהו/מישהי: הממ לאזוכרת :| הדפסת משהו: אתמול, את התמונה של דנגור. ראית טלויזיה : אני וראה עכשיו. VH1- הקליפ של get this party started . אכלת מסטיק: אתמול אצל אליאור
אכלת תות(הייתי חייבת): מזמאאאאן. תות זה משמין. הצטלמת לבד: תמונת מחזור נראה לי
הצטלמת עם מישהו/מישהי: פששש... זה היה מזמאאאאן. דיברת בטלפון: אתמול עם טשי. דיברת עם זה שאת אוהבת: אוהבת? חח, זה לא בשבילי
שלחת e-mail: לפני יומיים, ליריב מישראבלוג. חייכת: לאזוכרת. בכית: חח.. הממ.. אתמול לפנות בוקר. התעצבנת: כל החיים בערך. התאכזבת: אתמול לפנות בוקר. התלהבת: הממ.. אתמול לפנות בוקר?
צחקת: אתמול בטלפון עם טשי נראה לי. שתית: אתמול.. אני צמאה אבל
ציירת: |לאמוכשרת| כתבת שיר/סיפור: |לאמוכשרת| היית בסרט: לאזוכרת. מתי הלכנו ל'מחרתיים'? היית בהופעה: שלשוםםםםםםםם ווהווווווווו
ירמי תעשה לי ילדדד. וגם דנגור
טיילת: לא יוצא לי לטייל יותר מדי. נסעת באוטובוס: לאזוכרת. נסעת ברכבת: וואו. מזמן. לבית של רון עם טשי, הילה, אליאור ו.. זהו? טסת: זה באמת מזמן. לפני שנתיים, נראה לי. ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? העפתי ת'שיער אחורה. [כן, אני בלי קוקו
]

Whatever

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: אתמול :) שמעת שיר ישראלי: לפני כמה דקות... שמעת שיר לועזי: אני שומעת עכשיו. חיבקת מישהו/מישהי: היום. נישקת מישהו/מישהי:יומשישי שעבר.. הדפסת משהו: מזמן.. ראית טלויזיה: היום בבוקר. אכלת מסטיק: יומשישי אכלת תות(הייתי חייבת): לא אכלתי.. הצטלמת לבד: יומשישי לפני חודש בערך.. הצטלמת עם מישהו/מישהי: לפני חודש בערך.. דיברת בטלפון: היום.. עם בולע :) דיברת עם זה שאת אוהבת: אתמול. שלחת e-mail: לא שלחתי.. חייכת: היום? בכית: ממ לפני שבועיים.. התעצבנת: חח לפני חודש.. כמעט הרגתי איזה תאילנדי.. אה וגם על אמא לפני יומיים.. התאכזבת: לפני חודש... התלהבת: אתמול... נו מה? היו לי שלושה חודשים ..
צחקת: היום שתית: יומשישי ציירת: אני לא מציירת... כתבת שיר/סיפור: חחח שיר על פקצותתת עם בולי וקטיה היה נחמד וזה מלפני חודשיים בערך.. היית בסרט: ממ בבית שלי נחשב? רוקסטאררררררר רולזזזז היית בהופעה: מזמןןןן טיילת: יומשישי. נסעת באוטובוס: ממ יומחמישי שעבר שעבר.. נסעת ברכבת: שהייתי בגיל שנתיים או משו כזה.. =\ טסת: ממ שנה שעברה.. ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על זה.. =\

°נועית°

New member
../images/Emo26.gif

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: אתמול אחה"צ לקחתי קצת משל חברה שלי. שמעת שיר ישראלי: היום בבוקר. שמעת שיר לועזי: בביצפר, חזרות לטקס סיום בלאגנים.
חיבקת מישהו/מישהי: היום בביצפר. נישקת מישהו/מישהי: היום בביצפר. הדפסת משהו: עבודה באזרחות לפני כמה ימים.. בביצפר. ראית טלויזיה: אתמול? שלשום? לא זוכרת. :| אכלת מסטיק: עכשיו.
אכלת תות (הייתי חייבת): לא זוכרת נו. הצטלמת לבד: היום בביצפר -ניסו- לצלם אותי עם הפלאפון המזדיין הזה, וגם אתמול בערב
כוסאמאשלהם. הצטלמת עם מישהו/מישהי: לא נו. דיברת בטלפון: היום בבוקר. דיברת עם זה שאת אוהבת: לא אוהבת אף אחד. |זובי| שלחת e-mail: בביצפר או משהו. חייכת: ביצפררר. בכית: אתמול. התעצבנת: היום. התאכזבת: היום, קבלתי חזרה ת'מבחן בגאומטריה, 56.
אבל כל הכתה נכשלה
והיא עושה יומשישי מבחן-חוזר. טוב ביי נו. התלהבת: גם היום, קבלתי 100 בספרות.
צחקת: היום בביצפר. שתית: מיצפטל לפני כמה שניות. ציירת: היום על יד של.. לא זוכרת. o_O כתבת שיר/סיפור: לא מזמן. היית בסרט: לפני שבועיים. היית בהופעה: רוק-עצמאות. טיילת: עשיתי היום סיבוב בחזרות כי היה משעמם. נסעת באוטובוס: לא זוכרת. אה כןןןןן!!! לפני שבועיים בערך עם חברות. נסעת ברכבת: אף פעם לא. :( טסת: כתה ו'. נראה לי. לא זוכרת. |הולנד| ולסיום- מה הדבר האחרון שעשית? שמתי חולצה ארוכה. קר פה. |קר ז"ל|

DredLox

New member
לפני שאני הולך להסניף קצת דבק : )

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: אתמול בערב, במקום לצאת עם הכלבה : \ שמעת שיר ישראלי: אההה...אתמול, כשאח שלי הוריד אותו באייסיקיו שמעת שיר לועזי:עכשיו, בבלאק מטאל ראדיו חיבקת מישהו/מישהי: היום בבוקר, את סבתא נישקת מישהו/מישהי: כנ"ל...על הלחי, מה אתם חושבים? הדפסת משהו: ממש הרבה זמן עבר... ראית טלויזיה: אתמול לפני השינה, או במקום השינה...תלוי איך מסתכלים על זה : ) אכלת מסטיק: לא זוכר כבר...יום רביעי נראה לי. אכלת תות(הייתי חייבת): אהההההה...מזמן אחושרמוטה. הצטלמת לבד: לבד? לא זכור לי שהצטלמתי לבד... הצטלמת עם מישהו/מישהי: ביום חמישי דיברת בטלפון: לפני שעה ככה...מישהו התקשר אלי וטעה במספר... דיברת עם זה שאת אוהבת: חחחחחחחחח....זובע : ) שלחת e-mail: לפני איזה חודש...הודעתי לאחראי הטסות שאני לא מגיע : ) חייכת: באמצע השיעור כשנזכרתי ברועי צור...איזה רקב...פחחח : )) בכית: אהה...לפני שנה ככה : ) התעצבנת: יום שישי בערב. התאכזבת: לפני חודש ככה... התלהבת: יום שני שהיה...לפני שבוע כאילו : ) צחקת: היום באוטובוס לחיפה...שוב, כשנזכרתי בנפל : ) שתית: שתיתי מה? לפני חצי שעה שתיתי קולה...יום חמישי בערב שתיתי אלכוהול... ציירת: בשיעור, לפני כמה דקות : ) כתבת שיר/סיפור: לא זכור לי. היית בסרט: בלהרוג את ביל...לפני חודשיים ומשהו נראה לי. היית בהופעה: בסיילם בשבועות. טיילת: יום שישי : ) נסעת באוטובוס: היום בבוקר : ) נסעת ברכבת: יום רביעי, כשחזרתי לאריאל. טסת: לפני שנה, כשטסתי לצ'כיה. ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על הסקר : ) ולפני זה, שיעור מד"ר.

../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה:
אתמול. שמעת שיר ישראלי:
יום שישי בצהריים שמעת שיר לועזי:
מממ...לא מזמן. חיבקת מישהו/מישהי:
יום שישי
נישקת מישהו/מישהי:
לא יום שישי
, אבל,לא זוכרת למי אמרתי שלום פעם אחרונה. הדפסת משהו:
מממ..לפני 3 ימים ככה. ראית טלויזיה:
עכשיו. אכלת מסטיק:
כל החיים. אכלת תות(הייתי חייבת):
אצל חן לפני...שבוע?.. הצטלמת לבד:
פספורט לתמונת מחזור
בע. הצטלמת עם מישהו/מישהי:
ל"ג בעומר אני חושבת. דיברת בטלפון:
לפני כמה דקות.. דיברת עם זה שאת אוהבת:
יום שישי. שלחת e-mail:
מי שולח אימייל
חייכת:
לפני כמה דקות,בגלל מישי באס"ק. בכית:
מממ... התעצבנת:
אתמול. התאכזבת:
יומשישי התלהבת:
יומשישי[הרבה דברים קרו ביומשישי
] צחקת:
יומשישי שתית:
לפני דקה,קולה. ציירת:
יומשישי שעבר..
כתבת שיר/סיפור:
לא זוכרת אבל לא מזמן..חחחחח*אהם* בראשית כ'א רולז *אהם* היית בסרט
שישי שעבר. היית בהופעה:
יום שישי[סעמקקק דיי!] טיילת:
אתמול,ישראל הקטנה
אל תלכו לשם. נסעת באוטובוס:
שבועות. לים.
נסעת ברכבת:
קיץ שעבר, לניצנים
טסת:
לפני...3 שנים ככה.
ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?
כתבתי את זה<--את זה<--את זה..

טוב

הפעם האחרונה ש- שמעת שיר ישראלי:גלעד שגב- מותק שלילפני 5 דק' שמעת שיר לועזי:Bon Jovi - its my lifeעכשיו חיבקת מישהו/מישהי:או את הילה או את טחור נישקת מישהו/מישהי:
הדפסת משהו:|אתמולתכתובת של אספ
ראית טלויזיה:היום בצהריים- ארתור בערוץ 6|חבול אכלת מסטיק:אוף שכחתי לקנות היום... אכלת תות(הייתי חייבת):משקה תות בננה נחשב? הצטלמת לבד:
אתמול דקלה סינוורה אותי עם הפלשים כשנהגתי
הצטלמת עם מישהו/מישהי:אתמול במסגרת היומולדת של שירה דיברת בטלפון:לפני שעה ככה עם שירה דיברת עם זה שאת אוהבת:ואם אני לא אוהבת אף אחד?חוץ מאמא כמובן שלחת e-mail:ביום העצמאות ככה חייכת:אתמול בכית:לא זוכרת..
התעצבנת:אתמול על ה"אנוש" הטיפשים האלה... אז מה עם נהגתי בפראות, זה חד פעמי...
] התאכזבת:היום כגיליתי שכולם מבריזים מהרפסודיה התלהבת:לא זוכרת... צחקת:אתמול שתית:שתיתי תה בבוקר ציירת:וואו ממש מזמן כתבת שיר/סיפור:אתמול בלילה היית בסרט:לפני שבוע ומשהו עם דקלה צור וצ'וח היית בהופעה:יום הסטודנט באונ' ת"א טיילת:תגדירו טיילת נסעת באוטובוס:מי צריך אוטובוס כשיש רישיון, חח סתם לא זוכרת מזמן נסעת ברכבת:|כשהייתי בכיתה ז' אן ח' טסת:פולין- בכיתה י"א ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?גירדתי במרפק טוב זה היה שונה.... לא

LittleBigGirl

New member
תראו מה שקורה שמשעמם לי...

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: יום רביעי, רום צימוקים, יאם! שמעת שיר ישראלי: היום, עכשיו, ערוץ 24 פתוח ברקע שמעת שיר לועזי: כנ"ל, רק עם MTV2 חיבקת מישהו/מישהי: אתמול בערב, את סווטה נישקת מישהו/מישהי:כנ"ל (לא, לא בקטע של טאטו) הדפסת משהו: היום, הזמנה לכנס פלאם בשרתון סיטי טאוור, אני הולכת
ראית טלויזיה: עכשיו, ערוץ 24 אכלת מסטיק: אתמול בערב, אורביט מלבין אכלת תות(הייתי חייבת): יווו... מזמן... לפני כמה חודשים נראה לי... הצטלמת לבד: יענו פורטורט? אולי לפני חודשיים הצטלמת עם מישהו/מישהי: יום שישי, "המוסד" צילמו אותנו ואפשר לראות ב- www.exit.co.il דיברת בטלפון: לפני חצי שעה בערך דיברת עם זה שאת אוהבת: אני לא אוהבת את אחד עכשיו, ככה שזה היה מזמן שלחת e-mail: לפני שעה בערך, בקשר לכנס פאלם חייכת:היום, בזמן קריאת בלוג של מילואימניק מצחיק במיוחד בכית: יום לפני הועדה הרפואית ששיחררה אותי מהצבא, מאז זה רק חיוכים
התעצבנת: יום שישי, לא משנה למה התאכזבת:כנ"ל התלהבת:יום שישי, "המוסד"-מועדון חובה צחקת: לא עברנו על זה כבר? אה, מקודם זה היה חיוך.. טוב אז כנ"ל למה שעניתי על החיוך שתית: עכשיו, דיאט קולה לימון ציירת: אני לא טובה בזה, חבל כתבת שיר/סיפור: כשהייתי בטירונות... מאז אין לי מוזה בגרוש היית בסרט: שבוע שעבר, "היום שאחרי מחר" היית בהופעה: דצמבר, "היהודי" בנמל טיילת: לפני שלושה שבועות, ברצלונה וקוסטה בראווה בשבוע- וכן, פגשתי את דויד! נסעת באוטובוס: יום חמישי, לעבודה נסעת ברכבת: לפני יותר מחודשיים, כשעוד שירתתי טסת: לפני שלושה שבועות, כאמור- לספרד ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? עניתי על הסקר הזה, כאילו דה...

SuGaRbebe

New member
איכ

צימוקים? והיית בברצלונה ובקוסטה בראווה??גם אני הייתי...
איזו יפה ברצלונה אה???היית בכנסייה?היא כזאתי יפההההה
טוב התלהבתי.

LittleBigGirl

New member
נכון...

צימוקים זה באמת איכ, אבל בגלידה רום זה יאם. הייתי בכנסיה (לה סגרדה פמיליה) וגאודי מוכשר ברמות!

פהההה פה פלללרר פם

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה:
לפני יומיים או שלושה שמעת שיר ישראלי:
אני חושב שבואוטובוס שנסעתי בו בפעם האחרונה שמעת שיר לועזי:
לפני שנייה במחשב אבריל לאבין חיבקת מישהו/מישהי:
היום בצהריים את אמא נישקת מישהו/מישהי:
לפני חומוס שנים הדפסת משהו:
לפני שבוע ראית טלויזיה:
אתמול אכלת מסטיק:
ביום שישי אכלת תות(הייתי חייבת):
לפני שבוע הערך עשיתי פשיטה בת שעתיים בערך על עץ תותים אדומים. היה טעעעים הצטלמת לבד:
לא זכור לי הצטלמת עם מישהו/מישהי:
כנ"ל דיברת בטלפון:
היום בבית ספר עם טשי דיברת עם זה שאת אוהבת:
לפני חומוס שנים שלחת e-mail:
חחח חייכת:
עכשיו בכית:
בנים לא בוכים התעצבנת:
ביום שישי אני חושב התאכזבת:
היום שבאתי לבית ספר אחרי שהברזתי מאנגלית ונסעתי על חשבון דן מברקן לאריאל ולא היה שם אף אחד חוץ מקרן ספיר גברי וקובי התלהבת:
לא זוכר אנא תזכירו לי צחקת:
בטח היום בבית ספר שלי שתית:
שתיה שתיה? בשישי ציירת:
נ-כ-ו-ן כתבת שיר/סיפור:
ה-ג-י-ו-נ-י היית בסרט:
לפני כמה חודשים היית בהופעה:
לפני חודש בערך טיילת:
כל הזמן אני מטייל נסעת באוטובוס:
היום נסעת ברכבת:
לפני חודשיים שלושה טסת:
לפני שבועיים בערך ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית?
עדכנתי את האיסיקיו

הממ טוב.

הפעם האחרונה ש- אכלת גלידה: חחח וואי לא זוכרת כבר..
שמעת שיר ישראלי: אממ היום. זה נחשב אם אני שרתי? שמעת שיר לועזי: אממ גם היום. זה נחשב אם אני שרתי? חיבקת מישהו/מישהי: היום, את טחור, אורית, ריטה, צור וצורה. נישקת מישהו/מישהי: אממ יום חמישי. הדפסת משהו: חחח לפני 10 שנים בערך.. ראית טלויזיה: לפני איזה משהו כמו שבע שעות, או יותר. אכלת מסטיק: לפני שבע שעות גם כן, נראה לי. אכלת תות(הייתי חייבת): לא זוכרת. הצטלמת לבד: אתמול.
הצטלמת עם מישהו/מישהי: אתמול. דיברת בטלפון: אממ עם הרבה אנשים היום.. דיברת עם זה שאת אוהבת: בואנה יש הרבה אנשים שאני אוהבת. שלחת e-mail: חחח לפני כמה ימים, לאלה מארה"ב הזונות האלה, רצו סיפור, קיבלו סיפור. חייכת: חח אני כל החיים מחייכת. מה זה הדבר הזה? בכית: אממ לפני משהו כמו חודש. התעצבנת: חח אני גם כל החיים מתעצבנת.
התאכזבת: פאק היום!!! גועל נפש פשוט
התלהבת: היום. צחקת: גם היום. שתית: אממ לפני שעה בערך. ציירת: חחח לא קרה כבר הרבה זמן. כתבת שיר/סיפור: אממ הייתי חייבת
לטיפשים האלה מארה"ב. היית בסרט: טרויה, או ליתר דיוק, היום שאחרי מחר, הידוע גם כ'מחרתיים'. היית בהופעה: אממ יום הסטודנט אוניברסיטת ת"א. טיילת: אממ לפני חצי שעה. נסעת באוטובוס: לפני כמה ימים, או משהו. נסעת ברכבת: אז כשנסענו לרון, טחור, טעשי, הגר ואני. טסת: שנה שעברה באוגוסט, עם הכדורעף.
אני מתגעגעת. ולסיום-מה הדבר האחרון שעשית? הסתכלתי במבט צ'וח עם הסקר הזה וחשבתי לעצמי: יש תירס?

למעלה