אוווווווו אני צריכה את עזרתכם

אוווווווו אני צריכה את עזרתכם

אז ככה -אצלנו במסעדה הטיפים הם משותפים..
גם אצלכם זה ככה? כי זה ממש לא נראה לי זה לא פייר!! חוצמזה אני רוצה להגיד משהו, ביום שבת האחרון עבדתי, המקום היה מפוצץ!! באנשים כמה שעות טובות בסוף המשמרת אנחנו סופרים ת'טיפים וכל מה שיוצא זה 600 ש"ח שכמובן התחלקו בין 4 מלצרים מה זה ירד לי החשק לעבוד חשבתי על זה והבנתי שזה לא הגיוני המסעדה היא די גדולה וכל שולחן התחלף בערך 4 פעמים מי שמבין יודע שמה שעשינו זה לא כסף נראה לי שהמנהל (שהוא זה שעועה את החשבונות לקח גם אליו קצת ,לא הגיוני? מה עושים ? לדבר איתו או פשוט להתפטר ולחפש מקום שעובדים על טיפים אישיים? ביינתים אני נותת לזה צ'אנס אולי זה ישתפר.

גם כל אחת מהמלצריות יכלה לקחת, לא?

במקום לשים בקופה את כל הטיפ שקיבלה, לשים רק חלק.

אפשר לעלות על זה בקלות

אם המלצרית הסתפקה בטיפים זעומים במקום להעיר ללקוחות שלא השאירו 10%... אז אין מה להאשים אותה.

avidadon

New member
150 שח זה בדר גמור בשביל ערב,

תלוי, בכמה שעות מדובר?

שושית3

New member
אתמול עשיתי...

150 ש"ח, לאחר 4 שעות עבודה כשראיתי שהערב לא הולך להיות משהו, ביקשתי ללכת ולמזלי נתנו לי. רק לשם השוואה, ביום ראשון עשיתי 350. אז באמת היה שווה ללכת. אבל זה הכל תלוי במקום העבודה... יש מקומות ש -150 ש"ח זה יפה ויש כאלה שלאאא.

redroze

New member
אוי מסכנה ...

רק שתדעי שיש אנשים שיעשו הכל בשביל לקבל 150 ש"ח ב-4 שעות !!! מסכנה, עושה כמעט 40 ש"ח בשעה ועוד רוצה ללכת הביתה ... אני לא מתכוון לרדת עלייך או משהו אבל חמודה, תצאי מהבועה, יש אנשים שיעשו הכל בשביל למצוא עבודה בשכר מינימום (למקרה שאת לא יודעת זה 18 ש"ח לשעה), אז במקום להתפנק תגידי תודה לאלוהים שלפחות את זה יש לך ...

שושית3

New member
../images/Emo141.gif

לרגע לא חשבתי או אמרתי שאני מסכנה. כתבתי את דבריי כדי לתת מושגים... מאחלת שלכולנו תהיה עבודה והרבהההה...

למעלה