אווווווולההההההה כפרוות

אווווווולההההההה כפרוות

ני שירלע בת 14 רוכבת מ..פחות או יותץר שנה פיצ הכפרה המליצה לי על הפורום לא ראיתי שיש כזה אז מזל טובים פיצ וגזר לאב יו

Shai Felton

New member
וווווולללקאם!!!!!../images/Emo175.gif

היי מה קורה??? אני שי, אני בת 15 ואני רוכבת אינגליש במשמר העמק, מתחרה בקפיצות! איפה את רוכבת? איזה סגנון? בת כמה את? תהני בפורוםםם

../images/Emo176.gifשלום-לוםם...ברוכה הבאה ל....

פורום היפה שלנווו יש פה פצצות של אנשים!!!!! קוראים לי דרור אני בת 15 ויש לי סוס בשם אפולו!! אני רוכבת אינגליש כבר 6 שנים ומתחרה בקפיצות, במטר!!.. אני רוכבת בחוות הפארק ברמת גן!! תהנייייי ומקווה שתתמכרי לפורום כמו שאר החברים!!

ברוכה הבאה ילדה!!!!!!!

מהמצב!? וולקאם לפורמינו הקט! אני מקווה שתשתלבי! אני בתיו אני בת 14 וחצי ואני רוכבת אינגליש! יש לי סוסה שקוראים לה מיסי (
) והיא בובע חוץ מזה ספרי קצת על עצמך ואם את צריכה משהו אז זה האי סי קיו שלי! 200469273 תהני!

Shai Felton

New member
הו ג'ינג'ר היפההההה../images/Emo175.gif

אהמ*השיעמוםאוכלאותי*אהמ

טוי בוי

New member
מה המצב?! ../images/Emo60.gif

אני אלה בת 13 עולה ל-ח'... רוכבת 6 שנים..אינגליש... קפיצות ובעיקר דרסאג'... לא מתחרה... אין לי סוס... רוכבת ברשפון ג'וקי קלאב... עוד 4 ימים ואין לימודים!! קולולולולולולולולולולולוולולולולולול!!!!!!!!!! חח אנטי צריכה היום לבחור מגמה ומגמה רב תחומים אוף ברב תחומים שי לנו רק 4 נושאים...משעמים ....! ובמגמות הוסיפו תכשיתנות אני הולכת לשם ייששש!! סליחה על הניצול על תענו!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif היייי מה קורה?

אני יערה וגם עולה לכיתה ח' אני רוכבת שנתיים וחצי- שלוש ווסטרן *בהיפודרום ויש לי סוסה שקוראים לה רמה! ה=
ה.... עונה לניצול....
לנו גם יש ארבע מגמות וכאלה מפגרות, חפיף נסתדר...

יווווו איז מאמים אתם!!

ציפתי לתגובה 2... איזה חמודדדדדדים! אז אני שירלע עולה לט' רוכבת אינגליש בבצת ואני רוצההההה סווווווווווס! 2! 1000!

TauraMan

New member
שלום שירלע../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

חחחח היי שירלי
קטיפה מפורום סוסים? החווה בבצת לא עברה לרגבה?

לא אין לי יומולדת

היה לי לפני שבועיים ושחכתי להחליף!! תודה
החווה בבצת עוברת אבל לאן אני לא יודעת נירא לי אני ירכב ביגור

TauraMan

New member
יגור??????../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

זה איזה שעה ממך!!!!!! בואי אלינו. זה רק 25 דקות

שירלי אהובתי!!!!!!!!../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אווווח קטיפונת!!!! כמה התגעגעתי אליך! ופתאום את מופעיה לי בפורום "פירסינג וקעקועים"...חחח
ברוכה הבאה יפתי...

למעלה