אווווווומגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

לוטמוש

New member
אווווווומגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אתם מאמינים לי? לאאא. כרגע אחותי היא התקשרה. אני שם. אני כ"כ שםםם. אני אפילו ב VIP וואי אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!! שיואווווווווווווווווווווווו הדרנלין משתלט עליי באלי לצרוח למרות שכבר אין לי קול. אני כלכך אוהבת אותה גאדדד שיואווווו נראה אתכם שם!!

arTT916

New member
../images/Emo12.gifאני גם בV.I.P ...ו..

אני גם בV.I.P ואני באובר התרגשות...
נראה לי אני מתחרטת מהתרגשות...(סתם,סתם אבל עדיין...)

arTT916

New member
דרך אי ביי..

דרך אי ביי.לפניי כל הופעה הארגון צדקה של הלהקה מציעה למכירה פומבית 15 כרטיסים להופעה...היתה מכירה ואנשים קנו .כל הכסף נתרם לצדקה.

לוטמוש

New member
שיואוווו

אז אולי אני אראה אותך שם חחח למרות שאני לא אדע מי זה אתה או את. אבל הכי חשוב אינקבוס!!! אני אראה אותם שויאווווו

Rock Bottom

New member
אני מרגיש פספוס

הלב שלי דופק עכשיו ברמות היסטריות כי אנחנו כולה 6 שעות לפני ההופעה.. אבל אני מרגיש קצת מבואס שלא הסתדר לי העניין עם ה-VIP. הם לא חזרו אלינו והיינו ספקנים בנוגע להעברת הכסף מבלי מידע מהם. היה רשום שהם אמורים לשלוח איזה מייל ישירות אחרי הזכיה או משהו... חיכינו וזה לא כל כך הגיע. בכל אופן ההרמת ידיים הזו על הזכייה ב-VIP קצת מעצבנת.. אנחנו עדיין נשתמש בכרטיסים המקוריים שלנו ויהיה מדהים. פאק, אני לא מעכל. עוד 5 שעות~!!^#^%#!$!&*%*! מה הקשר שייגעצ מהההה הכינו את העגבניות.

לוטמוש

New member
אשכרה

וואי היה מדהיםםםםםםםםםםםם אתמול. היה מטורף! לא הגעתי לVIP באסה לאנורא. מישי שם אמרה לי שזה היה קצת מבאס רק שתי דקות והיה מעפן. אבל בקטנה. חחחחח בשייגעצ היה יבש כזה כולם עמדו כמו קרשים וזה. חחחח מסכנים. וואי היה פצצה אתמולללללללללללללל הזרת שלי נתקע לאיזה אחד עם גופיה בבית שחי המזיע שלו זה היה מזה דוחה חחחחחח

לוטמוש

New member
כן.

זה שפוגשים תלהקה כזה. אבל זה היה רק שתי דקות. (לא הייתי בסוף לא הגעתי בזמן ) לאנורא. העיקר היתה ההופעה! קיצר VIP זה שפוגשים תלהקה כזה. :)

למעלה