הגישה החצופה שלי...../images/Emo123.gif
כשהם לא יהיו בבית תתחילי להזיז עד שתמצאי את המיקום הנכון שלהם בשבילך. יכול להיות שהם יראו שזה יותר טוב. ואם לא, תחזירי הכל למקום, ביג דיל. עכשיו, בקשר לצבעוניות: אל תשכחי שידיות של דלתות ומגרות, וכן קרניזים של ארון או כוננית את יכולה להוריד ולהחליף. תנסי להסתכל על כל הדברים הצבעוניים שמפריעים לך, ולראות מה את יכולה להעיף מזה. יעזור את תתני תמונה של החדר. או לפחות תתארי, אני לא מאמינה שההורים שלך קנו לך משהו כל כך צבעוני... ובמקרה הכי גרוע: את כבר ילדה גדולה, את יכולה לעבוד ולקנות לך חדש מהכסף שלך, לא נראה לי שהם יתנגדו לזה. מיטה זוגית + מזרן את יכולה להשיג מ-999 הכי פשוטה, ב-2000 עד 2,500אחת שנראת ממש טוב, וב 3,500 מעץ מלא ומפואר. זה לא כזה יקר. ואני מדברת כמובן על מיטה זוגית. משולחן הכתיבה הכי פשוט יחסית להיפטר, לתת לאחים, למשפחה יותר רחוקה, או לחברים. תמיד יש מי שצריך שולחן כתיבה, או אם יש לכם מקום אחסון... הכי טוב. במקום כוננית מדפים את יכולה לקנות כמה מהמדפים של איקאה, שעולים בין 75-175 ש"ח, לא זוכרת בדיוק, באיזה צבע שאת רוצה, והנה, יש לך מקום לספרים. אמא שלי אומרת שלדעתה המקום ל הספרים זה בספריה, כוננית, אבל לדעתי זה מיושן, בכלל, להחזיק כוננית ספרים בחדר, זה מיותר היום, ובדר"כ זה נוח לחדרי ילדים עם משחקים, וספרי לימוד, וכו'. היום מחזיקים בנישות בסלון... אנשים מבוגרים, אם יש את האפשרות. או בספריה שנמצאת בחדר עבודה. אבל בגיל שלך את לא צריכה להחזיק בחדר את הספריה של כל הבית, ואת יכולה להסתבר בכתריסר ספרים שאת אוהבת במיוחד... ובשביל זה לא צריך כוננית ספרים, ואפילו לא יותר ממדף אחד או שניים - גם לתצוגה. במקומך הייתי קונה את המיטה הכי פשוטה ונמוכה, בלי ראש מיטה, לא מצמידה אותה לקיר, אלא תולה על הקיר מדפים צפים של איקאה שיהוו מסגרת למיטה, מין "ר", ויותקנו בגובה של המזרן. אגב, לכולם: למי שיש מזרן קפיצים: אם יש לכם מיטה שבה המזרן שוכב על קורות עץ, ולא על משטח מלא, דעו לכם שזה מוריד מהאפקטיביות של הקפיצים! כך שלא שווה להשקיע במזרן 4,000 ש"ח ובמיטת קורות, שמאוד הולכת היום.