אווווווף..

g i l i

New member
אווווווף..

אחרי 16 שנההייתם מצפים שאמא שלך תכיר אותך, בוא נגיד שלא... אני חוזרת הבייתהאחרי 11שעות לימודים ולה יש עוד את הכוח לעצבן אותי... אין אוכל שאני אוהבת במקרר אני לא יכולה להכין לעצמי על מחבת כי היא לא נקתה אותה מהאוכל שהיא הכינה אתמול, שמן וכאלה אתם יודעיםכל דבר שאני מחפשת אין, והיא עוד שואלת רוצה אני אכין לך משהו איזה פיתה? בחיית אחרי 16 שנה את לא יודעת שאני לא רוצה לאכול פיתה כשאני רעבה.. תודה אבל לא תודה... ועוד האחות המעצבנת הזאת- הלכתי לקנות לעצמי פיצה, משולש קטן וחמוד שיהיה לי, כשאני חוזרת כרגיל יש תגובה - אם היינו מזמינים מגש זה היה יותר זול ואז היה גם בשבילי.... תסתמי יא &%$@ למי אכפת ממך בכלל לך יש אוכל בבית יש לך קציצות שאמא הכינה שאני לא יכולה לאכול כי ישלי בעיות בקיבה בגללן, יש פה1000 דבריםשאת אוכל ואני לא מה מפריע לך, זה שהוצאתי מהכסף שלי על אוכל בשבילי ??? מעצנבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שהרבה זמן לא כתבתי אבל אני חייבת לפרוק עול...

oRockGirLr

New member

אממ מחבת את יכולה לשטוף לבד, סקוטש וסבון והרי לך מחבת נקי. אמא שלך היא לא המשרתת שלך, היא לא חייבת להכין לך אוכל. אמנם מן הראוי שתכין משהו שגם את יכולה לאכול כשהיא מכינה אוכל, אבל אם זה ממש בעייתי .. אז זה מעמיד אותה במצב נורא לא כיפי :|

faith2

New member
גילי...........

קודם כל
דבר ראשון- בקשר לאחותך, לא הייתה לה שום זכות לבוא בטעות כלפיך- שום זכות. אבל בקשר לאמא שלך, זה לא קשור לעד כמה היא מכירה אות לא מכירה אותך...השאלה שלי היא כזאת- אמא שלך עובדת?...היא עבדה באותו יום שזה קרה לך? כי אם כן- כמו שאת עייפה אני בטוחה שהיא הייתה עייפה, מעבר להיותה אמא- היא אישה עובדת, שעל הראש שלך הרבה הרבה מטלות, וזה לא קל להכין כל יום אוכל אחריי יום עבודה עמוס...תחשבי על זה....

השאלה של "להכין לך פיתה?"

מעצבנת גם אותי. 16 שנה והן עוד לא יודעות שאנחנו לא אוכלות פיתות כשאנחנו רעבות.. אמא שלי עובדת, אבל היא תמיד מגיעה הביתה. בזמן האחרון היא עושה את הדבר הכי מציק בעולם: מכינה לי מרק ירקות, וכשאני אומרת לה שאני אוכלת שניצל תירס או משהו אחר מההקפאה היא מתעצבנת: "אני טורחת וטורחת בשביל שתאכלי שטויות?". תמיד אותה תשובה: "אמא, אני לא אוכלת מרק ירקות.". זה קטעים כאלה של הורים, אני מניחה.

למעלה