אוווווופ!הבנאדם משגע אותי!!

MsUnderstood

New member
אוווווופ!הבנאדם משגע אותי!!

אוקי,ככה..אני מנהלת פורום של תוכנית מסויימת.. דיברנו עם המנחה של התוכנית שניפגש איתו,הוא כמובן הסכים בהתחלה היינו אמורים להיפגש לפני כשבוע שבועיים,אבל אז הוא עדיין לא החליט איפה הכי נוח לו להיפגש,הוא ממש שיגע אותי שאני לא מת"א והוא כן ואני עוד צריכה לחשוב על מקומות טובים,אני לא מכירה את האזור הוא כן!ועל כל מה שאני אומרת הוא אומר לא..זה ככה וזה ככה קבענו לפסח,אמרנו שאני אתקשר אליו היום,אחרי שקבענו תאריך וסידרתי את הפסח שלי(שעמוס מאוד)לפי זה,אז אני מתקשרת היום ומסתבר שהוא כנראה טס,אבל הוא עוד לא יודע בדיוק,אז שוב שאני אתקשר ביום ראשון הבא כאילו מה?!אין לי חיים?!אין לי מה לעשות שאני כל הזמן מחכה רק להתקשר אליו ולראות מתי ניפגש איתו?! כמובן שכתבתי הודעה יפה בפורום והסברתי שאולי לא תיהיה פגישה בפסח אבל אולי תיהיה במועד אחר,רק אני לא כ"כ אוכל להיות בה כי פשוט אני מתחילה עכשיו את התקופה של הבגרויות ואין לי זמן לסוע לת"א.. הייתי חייבת להוציא קיטור.. זה כבר ממש משגע אותי!אני עושה הכל בשביל הפורום,אני יודעת שכולם שם רוצים ממש לראות אותו,אז אני מתאמצת..אבל כמה אפשר?! מספיק יש לי בגרויות על הראש..

WOW... הבנתי אותך... ../images/Emo4.gif

אני לא חשבתי שזה כ"כ קשה ורציני. אם תרצי, למרות שזה לא מקצועי, אני אדבר איתו במקומך ואסכם איתו על תאריך ומקום מפגש סופי. (קול הבאס וחיקויי ה'רפי גינת' שלי יעשו את העבודה!
)

MsUnderstood

New member
נממ

זה יכול להיות ממש מעולה אבל שוב,99.9%שאני באמת לא אהיה במפגש וחבל
שתבין שעכשיו חזרתי לשעתיים הביתה שמאתמול לא הייתי פה ואני עוד שעה חוזרת לעשות עבודות לחופש,הכל כדי להספיק לעשות משהו בחופש הזה אני כ"כ עמוסה שאין לי ת'כוח לדבר איתו מה גם שלדעתי הוא יטוס בפסח.. אני אדבר איתו ביום ראשון ואם הוא יטוס לחול אני אעביר לך את התענוג של להתקשר אליו..חחח המון תודה!!

למעלה