אוווווי

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אוווווי

החולשה הזו גומרת אותי. האם מישהו פה התנסה בחולשה איומה? כל מה שאני רוצה או יכולה זה לישון ואני בקושי מתפקדת. זה מתחיל לעצבן

אוי, שירי../images/Emo140.gif

זה נשמע באמת מעצבן מאד.....אבל תנסי לחשוב שזה רק גל שחולף ועוד מעט תחזרי לעצמך, ואם הגוף שלך זקוק למנוחה, אז תני לו לנוח בינתיים בלי יותר מדי להתבעס. אוטוטו וזה יהיה מאחוריך. תרגישי טוב ומהר, אני איתך.

ritosh

New member
שירוש, קבלי ממני ../images/Emo24.gif עם

המון כוח. תנוחי. תנוחי הרבה ותטעיני את המצבר מחדש.

חג שמח עם המון מנוחה ../images/Emo28.gif ותזכרי

שתמיד תמיד מותר לנוח וכדאי ששום דבר לא נעלם רק העייפות והאיכסיות וככה פוקחים את העיינים אחרי המנוחה והעולם מחייך ואת איתו. זה תמיד נראה ככה.. שהכוח לא יחזור.. שהעיפות לא תעבור. את בטוח מכירה את זה. חג שמח למרות החולשה והפיכס, זאבית

1ט ל י

New member
ה../images/Emo42.gif חזרה, ואיתה חזרה גם...

העייפות המעצבנת הזו. אני גם סובלת לאחרונה. קיבלתי וולטרן בשביל הדלקת פרקים, אבל אני לוקחת כבר שבועיים, ואין שיפור כלל. האנטי D.N.A שלי עלה ל-18.7%, כשעד עכשיו לא עברתי את ה-14%. אני עייפה, כואב לי כל הגוף, ואני לא אוהבת את השמש
. זהו. קיטרתי. חוץ מזה, הכל סביר. אני מתחבאת מהשמש עד כמה שאני יכולה. אין חדש ממשהב"ט, בקרוב אמורה להיות לי ועדה רפואית בכדי לקבל פרופיל 21 קבוע. שיהיה לכולנו חג שמח ושקט.

gaia20

New member
שיריל'ה יקירתי

חולשה באה וחולשה הולכת זו רק תקופה רעה, זה יעבור, זה ישתפר וכבר ממחר אני מחליטה עבורך שאת מרגישה הרבה יותר טוב
קחי חיבוק ענק,

ל3

New member
גאיוש' המקסימה

נכון זו תקופה ואני מקווה שהיא תעבור מהר. בנתיים היום אין לי חום אז אני כבר יותר מעודדת. אני יודעת שיהיה בסדר
שיהיה לכולנו חג שמח

למעלה