אוווווף אני לא מצליח להבין איך זה!!

BMisUS

New member
אוווווף אני לא מצליח להבין איך זה!!

שלחתי לוין אחרי שהצלחתי כמה פעמים שהשרת נפל. גיליתי שיש לו 1.3 מיליון חיילים. קניתי 3.6 מיליון חיילים. גם אם הוא משופר טכנולוגית סופי בחיילים,גם אני משופר סופי,אז אנחנו במצב אפס יחסית. ועדיין הוא קרע לי מיליון חיילים נגד 100 אלף שלו !!!! איך זה ??????????????

meetAmeet

New member
כנראה מזל רע (מאוד)

תפנה לערן, זה אכן נשמע מוגזם,אבל ערן אמר ששום חייל שלך לא יהרג רק אם יש לך פי 9 או יותר חיילים, ולכן גם ם יש לך פי 3 חיילים יש סיכוי סתפסיד (קטן). יש כמובן את האפשרות שבדיוק קנה חיילים לפני המתקפה.

BMisUS

New member
אין מצב לזה !

כי קניתי חיילים והמון ! 3.6 מיליון ! ואחר כך שלחתי עליו לוין ואז תקפתי אותו בקומנדו,חשבתי ללכת על הכללית ובסוף נפלתי על קומנדו ! והוא כיסח לי את הצורה. אין מצב שהוא בדיוק קנה חיילים ! לא יכול להיות ! להפסיד מיליון חיילים סתם ככה ?

tablul

New member
ערן.. יש באג במשחק!

תקפתי מדינה כשהיו לי פי 5 חיילים ממנה ונהרגו לי פי 4 חיילים ממנה! ולפני זה כשהיו לי רק פי 2 חיילים ממנה נהרגו לי פי 9 חיילים ממנה! איך? למה? שלחתי לך הודעה ב"צור קשר" אבל שלחתי לך לפני כמה ימים ולא התייחסת. בבקשה תתייחס. שלחתי לך הודעה גם במסרים האישיים בתפוז.

tablul

New member
הם לא היו משופרים בכלל! ושלי עד הסו

חבר הרים לווין, ולא היה לו שיפור בכלל ושלי היו משופרים עד הסוף!

lordgarr

New member
זה לא הגיוני

שלחתי 20 אלף חיילים על מישהו שהיו לו 16 אלף ולחיילים שלי היה פלוס 10% ולשלו כלום, והוא הרג לי 8000 ואני לא הרגתי לו כלום, זה לא הגייוני.

dannyshadow

New member
זה יותר מידי..

גם לי זה קורה הרבה וזה לא הגיונ. תגיד לי, אם לבנאדם יש 1000 טילים נגד טילים, וזה בדוק כי שלחתי לויין שניה לפני, ואין לו שום טכנולוגיה מיוחדת, שלחתי עליו בכוונה 3000 טילים בליסטיים והרסתי לו רק איזה 30 מפעלים! איך זה?? הטילים שלי כולכך עקומים שרק 30 מהם הגיעו?

למעלה