אווווופ...

מוותק

New member
אווווופ...

זה הדבר שהכי מתחשק לי להגיד עכשיו.זה מוזר לחשוב איך כשנפרדים רק רוצים חופש, אח"כ מתחילים הגעגועים ואח"כ.. הכמיהה הזו לאהבה... אתם מכירים את ההרגשה הזו שדי, מיציתם את ה"להיות לבד" ? שזהו, אולי עכשיו הוא סוף סוף יבוא... שסוף סוף אני שוב אחלוק את שמיכת הפוך שלי עם בחור חמים וחמוד שיאהב אותי ואני אותו. שיהיה על מי לסמוך, עם מי לדבר על הדברים הכי הכי אישיים, שבנוסף להיותו בן זוג, יהיה החבר הכי טוב שלי. מישהו שיחכה לראות אותי ויתגעגע אלי כשאני לא איתו, שיהיה לנו הכי טוב ביחד, אבל גם כשאנחנו בנפרד נוכל לחיות בשלווה. מישהו שישלים את מה שחסר כ"כ... אני היחידה... ? רציתי לשתף אתכם... לילה טוב
אני

שושה 23

New member
את באמת צריכה כלב או כלבה

אני יכולה להגיד לך שזה הכי כיף בעולם שיש מי ששמח שבאת הביתה הייתי משאילה לך את שושה שלי, אבל חבר שלי יהרוג אותי אני ממליצה בחום על sos חיות בהרצליה משם לקחנו את שושה שלנו

zapww

New member
את לא לבד ,לא לא .

אם היה לי תמונה ולך תמונה להראות לי היתי מתחיל איתך עכשיו באינטרנט. כולם בחוץ מיסתובבים רק צריך לדעת איפה לחפש/להסתובב.

free soul

New member
תראי

מי לא רוצה אהבה?! גם אני רוצה אהבה.. אבל אני לא יכולה לעשות חיפושים נירחבים! אני מאמינה שהיא תבוא אליי.. אני לא ארדוף אחר אהבה.. היא תרדוף אחריי!

למעלה