אווווח איזה פחד

elylan

New member
אווווח איזה פחד../images/Emo7.gif

אתמול אני אחותי והורים שלנו הלכנו לקניות. קנינו לאחותי חצאית, מגפיים מהממות עם עקב גבוה.... היום היא נסעה להתאשפז לקראת הניתוח... והרופא דיבר איתה ואמר שהיא לא תוכל ללכת עם עקבים, עם נעליים פתוחות ותהיה לה צלקת גדולה. אחותי האהובה האמיצה, הגיבורה, המקסימה... התחילה לבכות, רק אתמול קנתה נעלי עקב ולא תוכל להנות מהם... כמובן שאני ישר התקשרתי עליה ואמרתי שתירגע ומהר, הרי החשוב זה שיצילו לה חיים,רגל ושהיא תוכל ללכת!!!!!! לא תוכל לשים נעל עקב?! נו אז מה???????? אז נקנה נעל פלטפורמה וזהו.... ללבוש חצאית? אז תשים גרביון שחור וזהו.... אבל היא בכל זאת עצובה. היא כל כך צעירה, גיבורה, אמיצה, מקסימה, מדהימה ואהובה!!!! אני מקווה שהכל יסתדר ונשכח כבר מהסיוט הזה כמה שיותר מהר!!!! אוהבת אתכם חברי פורום יקרים, תודה שאתם קיימים, תודה שאתם קוראים ומבינים. אני פה בשבילכם תמיד!!!!

מיליתו

New member
תגידי לאחותך ש

יש לי הרגשה שהיא תוכל ללכת עם נעלים פתוחות, ושצלקות דוהות, ושהבחירה אם להתייחס לצלקת או לא היא שלה בלבד. אני לא יודעת איזה ניתוח בדיוק עושים לה ומי (האם זה מלר המפורסם? הוא אלוף בניתוחים כאלה אצל צעירים), אבל מה ואיך היא תתתלבש תלוי בעיקר בה. אני שולחת לך ולה הרבה אור ואהבה, והמון בהצלחה בניתוח.

לאט לאט

קודם להתייעץ עם כירורג פלסטי בקשר למזעור הצלקות בניתוח, ואחר כך להתחיל במחשבות הלאה. כירורג רגיל הוא לא אלוהים (למרות שזה מה שחלקם חושבים), ובמקרים של ניתוחים בעלי פוטנציאל לפגיעה אסטטית קשה חייב להתבצע עם ייעוץ של פלסטיקאי שיכול ל"מזער נזקים" בצורה מדהימה.

ליMור

New member
../images/Emo140.gif פרח חיוך וחיבוק

יכהו במעט את הכאב,, ולגבי השאר הזמן יעשה את שלו אני מניחה,, בהצלחה לכם !

yiska11

New member
היי אלי !!!!|../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קודם כל אני מצטערת שלא עניתי לך על המסרים עד עכשיו. המייל עושה לי בעיות היסטריות ולא הצלחתי גם עכשיו לפתוח את המסר השני ששלחת לי.... בכל מקרה ,מתוקה , אני איתך ! שיהיה המון המון בריאות ואושר ושייגמר בטוב כבר!!!! בקשר לצלקת, היא בטח תישאר שם אבל תדהה לה עם הזמן ולא תהיה כ"כ מורגשת. אחותך כמו שאת אומרת - גיבורה ובטוח היא תצליח להתעלם ממנה ולראות את הצדדים הטובים שיש...חוצמזה שאולי תחזור האופנה של הפלטפורמות.וגרביונים זה תמיד טוב ובטח שמחמם כמו שצריך בחורף ובקיץ אפשר תמיד ללכת עם גרביים . אני תמיד צוחקת שהסיבה היחידה שאני לא לובשת ביקיני או חולצות בטן זה בגלל הצלקת. בהתחלה אתה תמיד מופתע ועצוב מהעניין אבל אח"כ מתרגלים ורואים שזה לא כזה נורא ולא כזה מהותי ובאמת כמו שאת אמרת העיקר החיים והרגל שניצלת.... ילדה , טוב שאת עם אחותך אבל גם תדאגי שאת תהיי בסדר. זה חשוב מאוד מאוד גם ! בכל מקרה מתוקה שתדעו ימים טובים יותר והמון המון המון המון המון המון בריאות ובהצלחה בניתוח !

מיליתו

New member
לי יש מלא צלקות - ואני לא מתייחסת

יש לי צלקת באמצע החזה, וגם בבטן וגם בבית השחי ועוד כמה בצוואר. אני הולכת עם מחשופים ועם בקיני, ובכלל לובשת מה שבא לי - אז רואים צלקת - אז מה? חולצות בטן וחצאיות סופר מיני התחלתי להפחית כי בכל זאת עברתי את גיל 16, למרות שלדעתי אני נראית טוב.

elylan

New member
תודה לכולכם על התגובות../images/Emo70.gif

הניתוח היה קשה== 4 שעות.
הלוואי שצלקת היתה הבעיה היחידה.... אבל לא... יש משהו חמור יותר... אה, ואכן פרופסור מלר הוא בין הפרופסורים המטפלים באחותי.

מיליתו

New member
שלום חמודה

איך את מרגישה עכשיו? ומה שלום אחותך? את רוצה לשתף אותנו בבעיה החמורה יותר? נראה לי שאת עצובה ונסערת למדי. בכל אופן. אני כאן, אם את רוצה ליצור קשר.

yiska11

New member
היי אלי , עצוב לשמוע שיש עוד משהו

שמציק ...אבל לפחות דבר אחד חיובי והוא שהניתוח עבר...,וכמו שמיליתו אמרה את מוזמנת מאוד לשתף !!!!

elylan

New member
אתן כאלה מקסימות!!!!

אחותי בסדר, לאט לאט מתאוששת מהניתוח. אני עדיין לא יודעת במדוייק מהו "הדבר החמור" ולכן לא רוצה להגיד סתם. מה כן אני יודעת זה שהרגל לא תחזור לתפקד כרגיל
...אבל שוב, לא רוצה לדבר על זה עד שאני לא יודעת במדוייק... כמו כן אפשר יהיה לדעת מהם תוצאות הניתוח רק לאחר שיורידו לה את הגבס... נראה כבר... תןדה לכן על התעניינות. מבטיחה לעדכן!!!

למעלה