אווווףףףף

nanny3

New member
אווווףףףף ../images/Emo7.gif

למה לא קניתי כרטיס ל Opening night ???? תכלס זאת ה-הופעה להיות בה!! הלילה הראשון .. ההתרגשות.. רואים הכל פעם ראשונה... חשבתי על זה. עד שאני אגיע, בתאריכים האחרונים (!!!
) בטח כבר אוכל לראות סרטונים ביוטיוב של אנשים צומתיים שמשוויצים שהם היו בהופעות הראשונות וכבר אדע מה הולך להיות......................................................................... בווווווווווו אני עצובהההה תשכנעו אותי שטוב להיות בין האחרונים !!

קודם כל לא רואים סרטונים

זה הולך להיות קשה אבל נתחמק מזה איכשהו!! אני אישית רוצהלבוא כשאני יודעת כמה שפחות . וברור שהכי כיף וומבלי . אין על זה וויכוח בכלל מופע פתיחה סתם אוברייטיד

הלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש פה אנשים שנוסעים לסאנדרלנד ומשקיעים בטירטורים בשביל זה !!!! אני מבקשת קצת הערכה

אל תדאגי, אפשר להתאפק

ולא להציץ, בפעם הקודמת אני והילה הצלחנו להגיע מבלי לראות כלום. מחודש מאי צריך להתאפק ולהיזהר מהפייסבוק
לגבי ההופעה, אם יצלמו מוומבלי לדיוידי, הם לא יבחרו לצלם את ההופעה הראשונה, בפעם הקודמת הם צילמו את השתיים האחרונות

בלבלות12

New member
ליאור, מה יש לך???

בהופעות הראשונות עדיין יש פאקים, עדיין לא בטוחים בכל מיני דברים. בהופעות האחרונות הדברים הרבה יותר זורמים וגם המופיעים נהנים הרבה יותר! תכלס-הכי שווה זו ההופעה האחרונה... או ההופעה בהולנד... או בוומבלי. וומבלי-שירו איתי!!!

בלבלות12

New member
אין ספק

יש יתרונות גם להופעות הראשונות וגם להופעות ההמשך. ובכלל-לכל הופעה יש אנרגיה משלה (מנסה לשכנע את עצמי למה כדאי לי לעמוד בתור במשך 12 שעות יומיים ברציפות...)

טוב...

לפחות במיקום בחרתי מקומות ישיבה שאני לא אצטרך להשתגע... ובהחלט לכל הופעה יש אותו הייתרון וזה 5 הבנים שאנחנו כל כך רוצות לראות מופיעים
כולנו נהנה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה