אווווףףףף

amazone

New member
אווווףףףף

אני כבר לא יודעת איך לקרוא לזה ביום שישי היה היום האחרון של הקורס אחרי השבוע המעשי. מבחן מסכם עשינו בשישי שלפני זה ושישי הזה עשינו אר"ן, חומ"ס, זיהומיות ונהלים. או יותר נכון - כל ה"נורמלים" עשו. אני ועוד חניך שזקוק להקראה ישבנו בחוץ עד לשיחת הסיכום ונדחינו לשבוע הזה כיוון שלא היה להם זמן לבחון אותנו בע"פ - הרי בכל זאת 70 שאלות בע"פ [לקח פחות משעה ל-75 שאלות בע"פ שבוע לפני כן] כשהאחרים עשו בשעתיים-שלוש לכן השני עשה ביום ראשון אני עשיתי אתמול. במקום להגיד לי - תראי גברת יש לך את הבחירה בין ליסוע לרמת גן ביום אחר ושם יעשו לך בעל פה בתור מועד ב' ואחרון לבין לעשות את המבחנים בחדר נפרד ו"שקט" [לא נעים כשהמנקה יושבת על הראש, כל שנייה הקורסיסטים החדשים מרעישים ופותחים כל רגע את הדלת וסירנות מפריעות - הרי בכ"ז תחנה של מד"א] אבל הקראה אני "לא יכול" לספק לך הפעם [אם על זה הם חשבו יכלו לתת לי לעשות את זה ביום שישי ולא להקפיץ אותי שוב כשהם לקחו את החוברת נהלים ביום שישי] יותר משעתיים ישבתי מול המבחן הסתכלתי עליו ולא יכולתי לקרוא אותו - אני פשוט לא יכולתי לקרוא את מה שכתוב שם האותיות קפצו לי מול העיניים המלים נראו לי חסרות משמעות ולא הבנתי את מה שכתוב ולא שהיה לי את מי לשאול כי מדריך אחד העביר שיעור והמדריך שהיה אמור להשגיח עליי העדיף להיות במשרד שלו ולדבר בטלפון ולא יכולתי להפריע לו יותר מדי מתוך השעתיים וחצי - שעתיים שלמות בהיתי בטופס בחצי השעה הנוספת עשיתי מה שיכולתי את השאר ניחשתי וסימנתי על סמך כמה שיטות סטטיסטיות שאלוהים ישמור את תלמידי העתיד ממורים כאלו

amazone

New member
זה פשוט מדהים

מתוך 3 מבחנים שהם הכריחו אותי לעשות בכתב נכשלתי ב-2 - בבוחן הראשון ובבוחן האר"ן-חומ"ס-זיהומיות אבל הדבר שמחלקת ההדרכה מנפנפים בו זה איך שעברתי בנהלים בכתב כשמעולם לא נכשלתי במבחנים שעשו לי בעל פה [ובהם השאלות היו פתוחות!!! ובכולם קיבלתי 88 כולל במסכם ולהבדיל מ"נורמלים" שנכשלו] ועוד אומרים לי רואה את יכולה בכתב!!! את סתם לא למדת לאר"ן!!! השמועות אומרות שמתוך 21 חניכים רק 2-3 עברו את האר"ן וכולם עברו את הנהלים אז כשהם לוקחים ממני את העיניים במבחן העיוני הם מצפים שהידע שלי יבוא לידי ביטוי??? מי שם אותם בתור מאבחנים דידקטים? אין להם מושג בליקויי למידה והם לא יודעים יותר טוב מהמאבחן שכתב לי את האבחון שמסרתי להם ביום הראשון של הקורס!!! אם העוזר של המדריך לא היה כזה מדהים בגישה שלו אליי אני בכלל לא הייתי מסיימת את הקורס [וכל מה שהוא היה צריך לעשות זה לתת לי להיות] ואני לא אנטי המערכת אני כועסת על המערכת!!! 12 שנות לימוד במערכת החינוך ועוד שנתיים באוניברסיטה [כן - סיימתי תואר בשנתיים] ואני עדיין לא מתרגלת לזה שאנשים חושבים שהם יודעים יותר טוב ממני או יותר טוב מהמאבחנים הדידקטיים על איך שהדבר הזה עובד

דיי

האמת שכבר נמאס לשמוע אותך 'מתבכיינת' כאן על מר גורלך, לא כאן תמצאי את התשובות לבעיות. נראה לי שפורום קיטורים יותר רלוונטי עבורך... בהצלחה ! ממש בעוד שבועיים בכירה !

amazone

New member
מזל טוב על הבכירות ןפירגוןן

ואם זה נשמע לך מתבכיין את טועה בגדול מדובר בקורס מקצועי שמד"א מעביר ומהווה עבורו רווח כלכלי לכל דבר המטרה של הקינטורים כאן היא להביא לשינוי בחשיבה. ליידע את מי שאמור לדעת מכך - במקום לנסות לחנך אותי ולהחדיר בי מוסר השכל לפי שיטת ה"עכשיו הראתי לה" שיפעלו לפי שיטת ההשכלה וללמד את החניך לפי דרכו לא מדובר בהתנהגות מקצועית והמדריכים צריכים להוציא תעודת הוראה לפני שמעמידים אותם מול כיתה - למרות שראיתי שם הרבה מדריכים יוצאי דופן ואני מעריצה אותם

iritik

New member
ברוכה הבאה למד"א

מה לעשות, ככה העיניינים מתנהלים במד"א. זה הקורס הראשון שלך במד"א? אם כן, תנסי ליצור קשר עם א. הדרכה באזור בו עשית את הקורס, ספרי לו על המקרה, תראי את המסמכים המראים על הקלות למיניהן. אל תוותרי! את תמיד יכולה לגשת למועד ב' ולעשות את המבחנים עד שתעברי. ונראה לי שקצת הגזמת שאת מצפה ממדריכים להוציא תעודת הוראה. מצחיק אותי רק לחשוב על זה. המערכת רחוקה מלהיות מושלמת וצריכה לעבור תהליך ייעול אבל את מצפה יותר מידי מגוף שהוא התנדבותי ברובו. ולכל מי שהגיב לה שהיא מתבכיינת - יופי לכם. אני מניחה שאתם כבר לא ילדים, למרות שההתנהגות שלכם לא אומרת אותו הדבר. יש דברים שלא אומרים.

יום.

New member
איכשהוא

גם אני דיסלקטית עם אלף ואחת הקלות ואני הצלחתי לעבור את כל הקורסים בלי שעישו לי בעיות...

amazone

New member
כל הכבוד לך

לא מסתדר לי האיכשהו - גם אני סיימתי תיכון ואוניברסיטה איכשהו

טוב

קראתי גם את התלונה מלפני חודשיים. העניין כאב לי ונדמה לי שהוא מוכר לי. תנסי לתפוס את מר נועם אורלינסקי מאיילון שהוא אחראי הדרכות מתנדבים ארצי. ואם לא, אז....

למעלה