אווווףףף

shirinka

New member
אווווףףף ../images/Emo10.gif

היי אני בת 16 וחצי... ומשנה שעברה התחלתי יותר להקפיד על תזונה.. ולהוריד את הלחמים.. ממתקים .. ו.. אתם יודעים .. כל המזיקים למינהם.. וירדתי יפה.. מ..65 קילו ל...55.. כיום אני גם לוקחת גלולות ועליתי במשקלל..אני 64..ככה... ואני ממש ממש מדוכאתת מזהה...=/ התחלתי להוריד באוכלל.. ולאכול קורנפלקסים למינהם בכל הסוגים...כל מה שעם החלב... אני עושה הליכות .. 3 פעמים בשבועע.. אוףףף מה עושים

shirinka

New member
אההה.. עוד מש'וו .

אני מכ-ו-ר-ה לקפה ברד.. וגם אם ... אי פעם אני יתחיל בדיאטה... ..קפה ברד ישבור אותי.. כמה קלוריות יש בדבר הזה.. שאני כ"כ... מכורה אליו

מאיהלה3

New member
ל shirinka

הי,כתבת שאת בת 16 וחצי- את בשיא הצמיחה שלך- ובגילאים האלו מאוד חשוב להקפיד על תזונה מאוזנת. אני מציעה לך לפנות לדיאטנית מוסמכת, דרך קופ"ח או פרטית, שם יכינו לך תפריט שיתאים לך ולנטיות ליבך. את צריכה להבין שתפריט מאוזן ובריא אמור לכלול בתוכו לא רק דברים שנחשבים "בריאים" ו"מזינים" אלא גם דברים שאת אוהבת! כן!, בדרך כזו תוכלי להינות מתפריט מאוזן ובריא וגם להינות ממנו. בנוגע לספורט יש כ"כ הרבה חוגי ספורט וסוגים שונים, את רק צריכה לבחור מה הכי מתאים לך. את בעד הליכות מצויין, כל פעם נסי לעלות קצת בדרגות הקושי וכ"ו..תמיד תוכלי להתייעץ בפורומים בנושאי ספורט עם מומחים או להירשם לחוגים שאת אוהבת. בנוגע לקפה ברד- כל אחד מכור למשהו אחר, יש מכורים לשוקולדים ויש שמכורים לבצקים וכ"ו..- החכמה היא לא להימנע כמו עונש ממאכלים אהובים אלא לכלול אותם בתפריט ופשוט לכמת אותם מלשון כמות.ז"א שאם את אוהבת קפה ברד תוכלי עדיין להינות ממנו בכמויות שנקבעו לך בתפריט. שיהיה לך בהצלחה, ואל תטרידי את עצמך בנושאי משקל את ילדונת, תתמקדי בלהינות ולעשות חיים
תאכלי בריא ומאוזן והכל יהיה בסיידר.

למעלה