אוקיי, אני אספר לך...
פשוט חיכתי אולי משהוא יעשה את זה טוב ממני, אני לא ממש טובה בלתאר. אז ככה: דבון (אבא של ג'רמיה) הגיע להר הרעם. ההיא מולהלה (שחכתי את שמה) שואלת את ג'רמיה על מה הוא ידבר עם אבא שלו ומה הוא ישאל אותו, אז ג'רמיה אמר שהדבר הראשון שהוא ישאל יהיה מה קרה לאמא שלו. ואז הם ניפגשים (דבון וג'רמיה) ומדברים קצת ואז היא נכנסה לחדר וקראה לדבון שיבוא ודבון הולך איתה. (היא לא רצתה שג'רמיה ישאל את אבא שלו את השאלה הזאת) ואז ג'ריה שואל אותה למה היא הייתה חייבת להוציא את אבא שלו בדיוק באמצע. ואז היא נותנת לג'רמיה מכתב שאבא שלו כתב למיקרה שהוא ימות לפני שהם יפגשו ושם כתוב בדיוק מה עבר על ההורים שלו מהרגע שהם יצאו מהבית לולהלה.ואז כמובן הראו את זה כשמידי פעם דבון מספר ומידי פעם ג'רמיה קורה. מה קרה לאמא שלו? אבא של איזקיאל (שהוא בעצם זה שפיתח את הוירוס, אם אתה זוכר) ודבון היו חברים טובים ושניהם עבדו על המחקר על הוירוס בגלל זה לא נתנו לדבון לצאת, אבל דבון ואמא של ג'רמיה היו חייבים לברוח משם. בולהלה היה מקום מילוט עם שמירה לא ממש טובה. אבא של איזקיאל לקח אקדח והתחיל לאיים ולעשות בלאגן בולהלה ובנתיים דבון, אמא של ג'רמיה ואיזקיאל ברחו לדרך המילוט. איזקיאל עלה ראשון אח"כ אמא של ג'רמיה ודבון אחריהם ואז הגיע האבטחה שניסתה לתפוס אותם. אמא של ג'רמיה לא הצליחה להחזיק מעמד ונפלה למטה ומתה. כל הפרק היה קשור להימאות ועתיד כי הרי גם תיאו בהריון. בקיצור, היה פרק ממש יפה! תוריד! חחח...הכי הצחיקה אותי תיאו. אם זה יהיה בת יקראו לה קליאו ואם זה יהיה בן אז ליאו ואז קרדי אומר משהו בסיגנון: "זה מה שחסר לנו, תאומים, תיאו ליאו וקליאו"