אווווקיי...רק מילה אחת יש לי להגיד

מיצי007

New member
אווווקיי...רק מילה אחת יש לי להגיד

א-מ-א-ל-ה
בעודי משוטטת באינטרנט נתקלתי בתמונה ממש מפחידה. תמונה של מה היה קורה עם לאדוארד וסלמה היה ילד\ילדה..... ואני חייבת להגיד שאם ככה הילדה שלהם תיראה,אז המציאות מאוד עגומה בשבילה ובשביל הוריה. שימו לב לתמונה המקורית של סלמה ואד(וכן יש לו את החיוך של העכבר השיכור..)

מיצי007

New member
ועכשיו התמונה של

פרי אהבתם
תודו שזה מאוד מפחיד....שילוב מאוד מוזר של תווי הפנים.

swirrrly

New member
חחחחחחח ממש אהבתי!! ../images/Emo118.gif

נו, זה רק עוד יותר הוכחה שהוא צריך לעזוב את סלמה ולעבור אליי!

MyImmortal

New member
חיחי, עכבר שיכור! ;)

דווקא הילד שלהם נראה כמו הפריקים האלה שכל הבנות הפריקיות ירצו רק בגלל שהוא מוזר ויש לו שיער ארוך. חחחחחחח....

מיצי007

New member
ושפתיים נשיות ועבות

טחחחח כן ממש,כל הפריקיות ירצו את העיוות הזה.

MyImmortal

New member
הפריקיות שאני מכירה..

בטוח ירצו אותו! מפגרות חסרות טעם.

MyImmortal

New member
זה מה שהן אוהבות!!!

הן תמיד ילכו על אלה עם השיער הארוך, לא משנה עד כמה הם מכוערים! ותאמיני לזה, הייתי עדה למקרה כזה בתחילת השנה, וזה היה פשוט מפחיד. *shudder* בלהההההההההה....!!!!

מיצי007

New member
בלעכס....

למרות שאין לי שום דבר נגד גברים עם שיער ארוך.... אבל להימשך אליהם רק בגלל שיש להם שיער ארוך זה טיפשי. וגם אצלי יש בביצפר כאלה. מילא הייתי אומרת מכוערים,אבל גם אישיות חרא

MyImmortal

New member
זה מדהים....

לאיזה רמה של טיפשות אנשים יכולים להגיע! ורק שתביני, הן רק נדלקות עליהם כי זה "קול" והכל.... sheep! you are all sheep! הציטוט הזה כל כך מתאים כרגע. חחחח

MyImmortal

New member
סרטי עם הומור למפגרים.

בדיוק כמו שאני אוהבת. חחחחחח... את בטח מכירה...לא יכולים להתאפק?

*superstar*

New member
אאאאאאאההההההההה!!!!

אני מזועזעת קשות פה!!!! פאק זה מחריד... ובתמונות המקוריות? גם היא לא נראית הכי אמממ פיכחת (מילה מוזרה בטירוף!!!) ביותר....................................... *עדי*

למעלה