אוווו.. זה בלתי נסבל

MaryJane1

New member
אוווו.. זה בלתי נסבל

קיבלתי התקף במקום שלא תיארתי בחיים שאני אקבל שם. זה היה במרכז גמילה, מסמים, באתי לראיון ,המנהל של המקום רצה "להתרשם ממני" אחרי כמה דקות נכנסים לחדר העובד הסוציאלי שלי ואבא שלי ומתחילים לדבר על ההתמכרויות והחרדות שלי ואני הרגשתי שאני עוד שניה הולכת להתעלף.. אמרתי "מצטערת אני לא מרגישה טוב" והלכתי לשירותים. התחלתי לרעוד, לבכות, בקושי נשמתי... הרגשתי שאני מתעלפת וזה היה כל כך נוראאאאא לדעת שהם יושבים שם בחדר ומדברים עליי ועל הבעיות שלי. איך אפשר לחיות עם החרדות המגעילות האלה.. אני לא קולטת איך לשמור על השפיות, הדחף הכי חזק שלי כרגע זה הרואין מרוב הייאוש אני כבר לא רואה מוצאת פיתרון אחר, הכל רחוק ממני. כולל השפיות.... מתלבטת עם עצמי, שוברת את הראש וסובלת לא מוצאת תשובה לשאלה האם עדיף לחיות בפראנויות ולהרגיש את הכאב או לעבור לאשליה של שלווה נפשית מושלמת.. מזוייפת

../images/Emo18.gif

את כותבת בצטוט הנבחר "ספר לי קצת , על רגעי הפחד, קל הרבה יותר לפחד ביחד". אז בשביל זה אנחנו פה, לפחד ביחד. וכרגע מה שמפחיד אותי זה שתגעי בסמים האלה שלא נותנים שום סכוי לשום דבר טוב לצמוח. חוץ מזה, לא מפחיד אותי כלום. לא החרדות, ולא הגברים האלה שיושבים בחדר ומדברים על הבעיות שלך, ולא הבכי שלך ולא הפחד להתעלף ואפילו לא הייאוש. העיקר - לא לגעת בסמים. כן, קשה לבחור לחיות בפרנויות ולהרגיש את הכאב מאשר לבחור באשליה של שלווה מושלמת, אם כי מזוייפת. קשה מאד מאד. אחר כך, הכל כבר יתסדר לאט לאט. כן, לאט לאט ואפילו לאט מאד אולי, אבל יש סכוי. העיקר- עזבי את הסמים מחוץ לתמונה כי כשהם בתמונה- אין מקום בתמונה הזו לשום דבר אחר ! כן, קשה לבחור לחיות "בפרנויות ולהרגיש את הכאב מאשר לבחור באשליה של שלווה מושלמת, אם כי מזוייפת". קשה מאד מאד. מצאתי בתפוז פורום התמכרויות. יכול להיות שיש פורמים שיותר מתמחים בסמים קשים ותוכלי לנסות לחפש אותם בפרוטלים אחרים ודרך GOOGLE. בכל מקרה, להפטר מהסמים, זה הדבר הראשון בסדר העדיפיות שלך כרגע. אנו פה בשבילך, לפחד ביחד.

MaryJane1

New member
קל להגיד

אבל ברגע שפונים לסם ומגלים את "נפלאות השלווה" מאוד קשה לסרב לזה ברגע של קריז (או במילים אחרות, התקפי חרדה) ברור שאני לא מעודדת אף אחד לברוח לסמים אבל כשהם כבר שם במקום שמאוד קל להשיג, קשה עד- בלתי אפשרי לסרב... לא יודעת, אולי נשמע כאילו אני סתם מזיינת תשכל ומדברת שטויות אבל לי זה נראה כבר ברור מאליו...

בוזיקית

New member
תגידי מרי

מה עם שיטת 12 הצעדים? שמעת על זה? גם אני מכורה. לא לסמים חלילה אבל לאוכל וזה בהחלט סם ששולט לי על החיים. אני רוצה ללכת לאו.איי. רק לא מצאתי עדיין את האומץ לעשות זאת. אולי בשבוע הבא אני אתחיל...

דולידול

New member
לקחת את הסם

זאת כבר אשליה מזופתת. להרגיש טוב לכמה זמן ואחר"כ שוב רע, זאת הבחירה שלך? או ללמוד להרגיש טוב בלי להיות תלוי בכלום, ברגע שאת תחליטי ברגע שתרצי, בלי לחפש, בלי לרצות דבר, אלא רק החלטה שלך שנמצאת ביד שלך. ואגב יש כדורים פסיכאטרים שמונעים את התקפי חרדה. את תלוי באנשים שיתנו לך את זה, את תלוי בסם האם זהו חופש בשבילך? צאי מי זה מהר, יש דברים אחרים שיכולים לעשות לך טוב ולהוציא אותך מתחושות מזופתות, מכאב חזק, מדיכאון, מחרדה. אני בטוחה שאת יכולה. בהצלחה.

מרי../images/Emo66.gif

ללא ספק הקושי בלתי נסבל, רגעי הגמילה שואבים את כל הכוחות שאין ואת מחוייבת לעמוד מול הסיוט, העינוי, ההשפלה והכאבים שנראה כאילו לא יעברו מעולם.. את קוראת לזה חרדה.. אולי, אבל זהו שלב בגמילה.. וזה שלב של מספר ימים עד שההלם של הגוף מצליח להתמודד, זהו שלב שנחוץ לעמוד מולו!!!! אז נכון יש לך 2 אפשרויות.. להמשיך ולקבור את עצמך בשימוש החדרת רעל לגוף.. שזה אומר כמה רגעי שלווה עד שגם ה"חלום " הזה יהפוך לסיוט ... או להחליט לעבור את השלבים.. למרות היסורים.. "קל לומר" את אומרת וצודקת, אבל לעיתים אנחנו יכולים לשמש לך הגברה לקול הפנימי שבך שמתחנן שתעזרי לו לצאת משם.. אין ספק שהעבודה כולה שלך, ואני מאמינה שאת תצליחי למרות הקושי שבדרך אל האור.. ולו רק מכיוון שברגעי מתופת בחרת לשלוח יד לעזר פה בפורום... אנחנו איתך, מקווה שתמשיכי לכתוב..
.. בהצלחה

למעלה