אוווו להלהלה

רעוּת

New member
אוווו להלהלה ../images/Emo79.gif

טוב, אז החלטתי להשתלט לכם על הפורום, מואהאהאהאה. סתם, לא, זה באישור המנהלת
זאת פינה שנגנבה מפורום טורי איימוס (
) למרות שלא באמת נגנבה, כי גם ככה רק אני עושה את זה שם
בכל מקרה, הרעיון הוא לעשות שאלון שמבוסס על שיר כלשהו של רונה, וכולכם צריכים לענות עליו, או שאני איעלב מאוד
ואלך לשבת לבד בחושך ושאר מניפולציות רגשיות. אז יאללה, תענו
זה חשוב, לאהוב? נוטים להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה? מה אתם מבקשים לעצמכם? נוטים להתעצבן בנהיגה? מקפידים על הרגלי אכילה מאוזנים? אתם טיפוס של לילה או של בוקר? מה גורם לכם להיות שלווים? נוטים לחיות את הרגע, או לתכנן כל דבר? מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר? אוהבים יותר להיות בצד שמקשיב או שמדבר? אתם אמפתים? יודעים לבקש סליחה כשצריך? מה תמיד חוזר אליכם בסוף? מה זה בכלל לפי דעתכם "לחיות נכון"? תרגישו חופשי לחפור
.
הפעם מדובר בשיר שמח יחסית. בפעמים הבאות לא ארחם עליכם כלכך.

חחח מביאה להם את פורומטורי הביתה ../images/Emo3.gif

חח, זה כאילו שאין פואנטה בלענות על השאלון הזה בכלל, כי השיר הזה נכתב עליי [רונה פשוט לא יודעת את זה עדיין.. בלה בלה] אבל נו שוין. זה חשוב, לאהוב? האמת שכן. חה. לא תמיד זה באמת משנה אם זה חשוב או לא... נוטים להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה? כמעט תמיד מתעקשת על המלאה אבל זה מתנדנד. תלוי בכוח. תלוי בתכולת הבריטה
מה אתם מבקשים לעצמכם? להיות עסוקה, פרודוקטיבית, לא לשקוע, לצמצם חשבון פלאפון, [
] לנקות פעם בשבוע [
], לסדר [
], להתקשר לחשמלאי... מה שנקרא, או להלהלה. נוטים להתעצבן בנהיגה? חחחחחחחחחחחחחחחחח וואו, אני המצאתי את זה. ידיד שלי אומר שיש לירון של האוטו ולירון של מחוץ לאוטו. והמבין..
מקפידים על הרגלי אכילה מאוזנים? חחחחחחחחחח של כמות טבעול תירס מאוזנת בהפרשים של שעות מאוזנות אחד מהשני אולי, וגם זה בקושי. אתם טיפוס של לילה או של בוקר? לילהלילהלה, וכמו בשיר הנ"ל, השאיפה שלי לא בדיוק תואמת את המציאות. מה גורם לכם להיות שלווים? *אישי* וכו' נוטים לחיות את הרגע, או לתכנן כל דבר? גם וגם. מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר? חחח. זה מה שבד"כ קורה. כשיש רגעים מיותרים נופלים אחורה לאיזו מערבולת. בשביל זה צריך שיהיה רגע לחיות אותו.. אוהבים יותר להיות בצד שמקשיב או שמדבר? אין לי אהבה מיוחדת [פרויד], אבל יוצא שאני מדברת יותר ממה שאני מקשיבה ולא כי אני לא מקשיבה, באמת שלא
אני פשוט מדברת ה---מון. ובאמת שאני לא יודעת מה לעשות עם זה. רעות? קבוצתמיכה? אתם אמפתים? מאד. למרות שלפעמים אני קשה [AS IN, נוקשה] אבל רק אם אני מרגישה שזה נכון בסיטואציה [או אם אני עייפה
] יודעים לבקש סליחה כשצריך? בד"כ כן. לא תמיד כמו שהייתי רוצה. מה תמיד חוזר אליכם בסוף? הכל. כמו בשיר
מה זה בכלל לפי דעתכם "לחיות נכון"? תרגישו חופשי לחפור . להתחתן לעשות תואר לגדל ילדים [לא מופרעים!], תו"כ כל זה לעבוד ולהיות מאד מוצלחת בעבודה המאד מוצלחת שחייבת להיות לי, תו"כ כל זה גם לעזור להורים [חחח] ולמשפחה ובכלל, להיות חביבה על כולם, לדבר פחות להקשיב יותר, להפסיק לעשן, לא ללכלך, לנקות לפחות פעם בשבוע XD, לאכול מסודר XD, לעמוד בזמנים XD, ועוד כלמיני פנינים. בקיצור, ע"ע השיר.

"לא לבקש מה שאי אפשר לקבל..."

רק שלא תגידי שעושים לך פרשס! זה חשוב, לאהוב? הכי חשוב. נוטים להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה? המלאה בעיקר [וריאליות זה לא פסימיות, זה פשוט... ריאליות
] מה אתם מבקשים לעצמכם? אהבה, שקט, שמחה. נוטים להתעצבן בנהיגה? בדרך כלל לא, רק כשאנשים מסכנים את עצמם ואת הסביבה ועושים שטויות על הכביש. מקפידים על הרגלי אכילה מאוזנים? חחחח לזכותי ייאמר שאני מנסה, אבל העוגיות.. הן תוקפות אותי!!! אתם טיפוס של לילה או של בוקר? אחר צהריים \ ערב. מה גורם לכם להיות שלווים? אחיין שלי, חברות שלי, לנגן, לאפות, הים
נוטים לחיות את הרגע, או לתכנן כל דבר? אני חושבת שגם וגם, אבל יותר לתכנן. מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר? מוטב לחיות בהווה ולא לחשוב על העבר או על העתיד, אבל זה די קשה ליישום
אוהבים יותר להיות בצד שמקשיב או שמדבר? שמקשיב. אתם אמפתים? אני מקווה שכן. יודעים לבקש סליחה כשצריך? בהחלט, לפעמים גם כשלא צריך. מה תמיד חוזר אליכם בסוף? איך אומרים... לכל מעשה יש גמול\עונש, הכל חוזר בסוף. מה זה בכלל לפי דעתכם "לחיות נכון"? תרגישו חופשי לחפור . להיות טוב לעצמך, טוב לאחרים וטוב לסביבה. אני בכלל לא תופסת את השיר הזה כציני או מה שזה לא יהיה שאמרו עליו.. אני באמת חושבת ש"קצת חמלה לא הרגה עוד אף אחד" וכו'.

רעיון נחמד

זה חשוב, לאהוב?אין יותר חשוב מזה... נוטים להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה?המלאה.היא הרבה יותר צבעונית בדרך כלל... מה אתם מבקשים לעצמכם?בעיקר מה שאני לא יכולה לקבל.:) סתם..אממ,אין לי בקשות גדולות מדיי... נוטים להתעצבן בנהיגה?בדרך כלל לא...נהיגה מרגיעה אותי,אבל כשאני רואה אנשים שעושים שטויות -אז כן... מקפידים על הרגלי אכילה מאוזנים?משתדלת...גם לשמור על עור הפנים!כן!זה חשוב מאוד.~! אתם טיפוס של לילה או של בוקר?לילה מה גורם לכם להיות שלווים?סוסים,מוזיקה... נוטים לחיות את הרגע, או לתכנן כל דבר? איפה שהוא שם באמצע.... מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר?לא ממש...שום רגע הוא לא מיותר... אוהבים יותר להיות בצד שמקשיב או שמדבר?מקשיב יודעים לבקש סליחה כשצריך? ברור.. מה תמיד חוזר אליכם בסוף?הבומרנג..אממ..מחשבות מסויימות. מה זה בכלל לפי דעתכם "לחיות נכון"? לעשות מה שטוב לנו,לא לקחת ללב מה שאחרים חושבים.

אהבתי את הרעיון. ../images/Emo13.gif

זה חשוב, לאהוב? כמובן. נוטים להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה? אני חוששת שהריקה. אני אדם דכאוני למדי (אבל לפחות יש לזה תירוץ כימי) מה אתם מבקשים לעצמכם? את מה שאי אפשר לקבל. תמיד. נוטים להתעצבן בנהיגה? המורה שלי לנהיגה נוטה להתעצבן עלי... אני נהגת די גרועה. מקפידים על הרגלי אכילה מאוזנים? לא ממש. אבל הם די בסדר. אתם טיפוס של לילה או של בוקר? של לילה. מה גורם לכם להיות שלווים? שקיעה בתוך משהו (ספר, ציור, שרעפים). נוטים לחיות את הרגע, או לתכנן כל דבר? לחיות את הרגע (או בקיצור: עצלנות) מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר? בתור מי שנוטה לחיות בעבר, אני מוחה על המשפט הזה. אוהבים יותר להיות בצד שמקשיב או שמדבר? תלוי במצב הרוח (להקשיב לרונה? אדרבא. לדבר עם רונה? אדרבא ואדרבא!) אתם אמפתים? אני מקווה שכן. יודעים לבקש סליחה כשצריך? מחברים כן, מההורים או האחים שלי זה יותר קשה. מה תמיד חוזר אליכם בסוף? לאסי.

תמרוש5

New member
P:

זה חשוב, לאהוב? פעם חשבתי שלא,אבל היום אני חושבת שלמרות שזה יכול להכאיב זה עדיין שווה את זה. נוטים להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה?ריקה. מה אתם מבקשים לעצמכם?אין באמת משהו מסויים,אולי פשוט שהכול יסתדר כבר. נוטים להתעצבן בנהיגה? אם הייתי טורחת להתחיל ללמוד הייתי יודעת. (והטופס הירוק כבר מעלה אבק פה.) מקפידים על הרגלי אכילה מאוזנים? תלוי במצברוח. אתם טיפוס של לילה או של בוקר? לילה. מה גורם לכם להיות שלווים? מוזיקה. נוטים לחיות את הרגע, או לתכנן כל דבר? אני משתדלת לתכנן,אבל בכל זאת חיה את הרגע מדי פעם. מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר? בהחלט. אוהבים יותר להיות בצד שמקשיב או שמדבר? מקשיב. אתם אמפתים? לפעמים יותר מדי. יודעים לבקש סליחה כשצריך?משתדלת. מה תמיד חוזר אליכם בסוף? הצרות. מה זה בכלל לפי דעתכם "לחיות נכון"? תרגישו חופשי לחפור . להשתדל לעשות רק מה שעושה טוב,לא להילחץ מכל דבר,לנסות לפעול עפ"י ההגיון שלי ולא עפ"י מה שאחרים מצפים או רוצים.

רעוּת

New member
ושלווה גדולה תיפול עליייי |פרדסחנה-כרכור|

זה חשוב, לאהוב? תלוי את מי
נוטים להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה? הריקה, ברור. אני פולניה וזה. מה אתם מבקשים לעצמכם? מה שאי אפשר לקבל
נוטים להתעצבן בנהיגה? כן, אבל רק בגלל שנשים לא יודעות לנהוג. אסור לתת להן רשיון. וגם לזקנים לא, הם נוהגים לאט. ונהגים חדשים ולמדים בכלל צריך להוריד מהכביש
מקפידים על הרגלי אכילה מאוזנים? אני אפילו לא מקפידה על הרגלי אכילה
קשים חיי הסטודנט. אתם טיפוס של לילה או של בוקר? לילה מה גורם לכם להיות שלווים? סמים אופיאטים. הם מתחברים לרצפטורים האופיאטים, ו...טוב לא חשוב. נוטים לחיות את הרגע, או לתכנן כל דבר? גם ככ הכשאני מתכננת זה לא יוצא בסוף, אז מה הטעם
. מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר? הו, הציניות
אוהבים יותר להיות בצד שמקשיב או שמדבר? מקשיב
אני אהיה פסיכולוגית כשאהיה גדולה |פרויד| אתם אמפתים? לא. אני כלבה. יודעים לבקש סליחה כשצריך? אהא. אני הורסת לאנשים את החיים ואז מבקשת יפה סליחה
. מה תמיד חוזר אליכם בסוף? הצ'קים
. סתם, עדיין לא. מה זה בכלל לפי דעתכם "לחיות נכון"? תרגישו חופשי לחפור . לקחת את כל מה שאני עושה, ולעשות ההיפך ממנו

|פרדסחנה-כרכור| ???

את בטוחה שאת אוהבת להיות בצד שמקשיב? גם בלי להגיד אהא כל הזמן??
סתמוש, כפרעליך. [תגובה משוערת: "אמג תמותי
"] ולגבי הנהיגה, זה משאיר על הכביש גברים. גם מרוקאים. ובעיקר נהגי מוניות ששכחת בכלל לציין...
וחחחח לעשות ההפך ממה שאני עושה - LOL זו נראית לי הכללה מצויינת. ולצערי כשאני מנסה לבדוק אם היא עובדת אני מגלה ש

bזוהר

New member
מגניב!

זה חשוב, לאהוב? אם רונה כתבה את זה כנראה שכן..;) נוטים להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה? אממ.. הריקה אני חושבת. אבל יש רגעי חסד מסוימים שבהם אני רואה רק חיובי, וזה אושר מה אתם מבקשים לעצמכם? את החיים נוטים להתעצבן בנהיגה? עוד לא התחלתי ללמוד נהיגה.. אני דוחה את זה משום מה מקפידים על הרגלי אכילה מאוזנים? חחחח... ממש לא אתם טיפוס של לילה או של בוקר? של לילה לגמרי מה גורם לכם להיות שלווים? נסיעות, מוזיקה, ולהיות בבית עם טרנינג נוטים לחיות את הרגע, או לתכנן כל דבר? גם וגם.. אני בד"כ מתכננת, ולא אומרת "נראה כבר מה אני אעשה הערב" וזה, אבל אני יכולה לתכנן משהו אחד ולמצוא את עצמי בעזה פתאום מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר? טוב, אני חייבת להגיד שבספר מחזור של סיום כיתה ח', כל אחד היה צריך לכתוב מוטו ואני כתבתי את המשפט הזה... נראה לי שסתם רציתי לדחוף את רונה, אבל אני ששמי השני הוא נוסטלגיה ואני בכלל תקועה בעבר והחיים חולפים להם :) ... חייבת להגיד שאני הולכת עם המשפט הזה. יאללה. למה לא עבר? אוהבים יותר להיות בצד שמקשיב או שמדבר? להקשיב ואז לדבר. אבל שהמילה האחרונה תהיה שלי, אם זה ויכוח. אתם אמפתים? יותר מכל דבר אחר.. יודעים לבקש סליחה כשצריך? כן. מה תמיד חוזר אליכם בסוף? אני מה זה בכלל לפי דעתכם "לחיות נכון"? תרגישו חופשי לחפור. בתכלס ברור על מה השיר מדבר, אבל כאילו אם את שואלת את זה ככה.....אני לא בטוחה שזה מהותי במיוחד, המילה 'נכון' לא ממש מסתדרת לי עם 'לחיות'....פלצני מצידי אבל לא יודעת..

רעוּת

New member
תנסי עם קולב :/

למרות שאני לא מבינה איך אפשר לתלות את עצמך על קולב. הוא לא נשבר או משהו? אפילו קולב מברזל. אוף, אני אנסה בהזדמנות ונראה אם אשרוד כדי לספר.

מיץ פזי

New member
את יכולה להפסיק עם זה בבקשה?

עם- "אני אנסה בהזדמנות ונראה אם אשרוד כדי לספר" ודומיו.

bזוהר

New member
חלילה

לא התכוונתי ללמות, לא דיברתי על ההיפך מלחיות :) נו בעיקרון סתם התפלספתי, אבל כאילו חיים זה דבר מאוד.... מאוד לא קשור למושגים נכון ולא נכון, אם את מבינה... אני מושפעת מבאדולינה:)

TEENAGER1

New member
בא לי../images/Emo3.gif

זה חשוב, לאהוב? ברור נוטים להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה? המלאה, בדרך כלל מה אתם מבקשים לעצמכם? שמחה ובריאות, וסיפוק מהחיים נוטים להתעצבן בנהיגה? לא עצבים ממש, אבל אני כל הזמן מדברת עם הנהגים מסביבי ("אתה מסנוור אותי וזה ממש לא יפה מצידך", "זה נחמד שהחלטת ימינה, אבל למה לא לאותת?", דברים כאלה) מקפידים על הרגלי אכילה מאוזנים? הכי לא שאפשר אתם טיפוס של לילה או של בוקר? לילה, לחלוטין מה גורם לכם להיות שלווים? גשם נוטים לחיות את הרגע, או לתכנן כל דבר? גם וגם, עם קצת נטייה לאובר-תיכנון לפעמים מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר? ברור! אוהבים יותר להיות בצד שמקשיב או שמדבר? מדבר אתם אמפתים? משתדלת יודעים לבקש סליחה כשצריך? משתדלת מה תמיד חוזר אליכם בסוף? שטויות שאני עושה מה זה בכלל לפי דעתכם "לחיות נכון"? תרגישו חופשי לחפור. אין לי כוח לחפור, אבל בכלליות לדעתי "לחיות נכון" זה לחיות בתחושה שקורה מה שצריך לקרות, ולדעת להתמודד עם מה שהחיים מזמנים לך בצורה הכי טובה ובלי לפגוע באף אחד בדרך.

למעלה