אוווו מיייי גווווווד!!!!!.......

Chaz4ever

New member
אוווו מיייי גווווווד!!!!!.......

באסטד היו מדהימים בפארטי אין דה פארק!!!! הם כאלה מדהימים ומוכשרים!!!!!! גוווו באסטד!!! Busted Rulz!!!!!! אבל למי שלא יודעת אפשר לראות את כל ההופעה של באסטד בפארטי אין דה פארק באתר הזה: http://www.capitalfm.com/PITP/Article.asp?id=25477 הם פשוט מדהימים!!!!!

נכון! הם היו כ''כ מושלמים!

איזה יפה הם קפצו עם הגיטרות! וצ'רלילון היה כזה חתיך שם! במיוחד כשהוא קפץ עם הגיטרה שלו!! מושלמים!! באסטד ובלו נתנו שם את ההופעות הכי הכי טובות!! הם הרקידו את כל הבמה!! באסטד ובלו שולטים!! רק חבל שבאסטד היו כ''כ קצת זמן! רק 2 שירים!

אני לא מאמינההההההההההה

לא מאמינה ששכחתי מזה אני בשוק!!!!!!!!!!!!!! כל השבוע חיכיתי לזה הכל מהלחץ של אמא שלי אני יהרוג אותה יאוואואוא מתי יש שידור חוזר אין היום בשמונה בערב גם או משו כזה??!??

DougDoug

New member
איזה שווה!!!

אין באסטד אני חולה עליכם... הם נתנו את ההופעה של החיים אני מתה עליהם... גואו באסטד אין עליכם... נכון באסטד ובלו נתנו ת'הופעות הכי שוות וכן יש היום שידור חוזרת בשעה שמונה זה מה שרשום

fight star

New member
אלוהים!!!

שיט דמט שיט דמט!!! פספסתי את זה!!!! ארגגגגגג בבקשה צענו לי מי שראה את זה... כמה זמן אחרי ההתחלה של השידור זה מתחיל!? זה ממש חשוב כי יש לי בייביסיטר לעשות ואולי אני אצליח לתמרן ביניהם... פליז תענו לי כמה שיותר מהר!!!!

Dark Amy

New member
היה שולטטטטטט

אבל צ'ארלי היה כזה בלעי... יש את זה שוב בשמונה למי שפספסה

just jenny

New member
הם באמת היו מדהימים!! ../images/Emo23.gif

אני מתה עליהם!!!!! בלו ובאסטד באמת היו הכי טובים! הקהל אהב אותם מאד!!! טוב כי תותחים שולטייייייייים!! איי לוב דאם!! איך אני אוהבת את הקטעים שהן קופצים עם הגיטרות!! זה כל כך קווווווול!!
ואגב- למי ששאל באסטד הופיעו 45-50 דקות אחרי תחילת המופע...

למעלה