אווולוציה

yoffer

New member
אווולוציה../images/Emo118.gif

שוב אני עם משהו שהוא לא אופניים באופן ישיר, (אלונה זה על חיות...)אבל אולי רלוונטי לאלו ביננו שמסתכלים גם הצידה ולא רואים רק את הגלגל הקידמי. ציפורי טרף מרחפות, אורבות לטרף וצוללות לציד הן מחזה נפוץ. לאחרונה שמתי לב לתופעה המשתלבת במגמה העולמית הכללית לחסוך באנרגיה, הצפרים היותר אינטלגנטיות משתלטות על עמוד חשמל אסטרטגי, ואורבות לטרפן מנקודת תצפית זו, משם הן צוללות ישר לטרף. הרימו ראשים וראו זאת גם אתם, אני בטוח שתהנו....

יש לזה הסבר פשוט.

גם אני ראיתי ציפור טרף לא מזוהה ברכיבה ביום שישי. לדעתי הן פשוט למדו שכדאי לעקוב אחרי רוכבי שטח, משום שלעיתים קרובות אפשר למצוא חתיכת עור טעימה על איזה סלע.

../images/Emo160.gif נקודת מבט

רמי, כיף לראות את הדברים מנקודת מבט שונה. זה מעניין לראות את העולם ככה לפעמים...

רֶשֶף

New member
אפרופו "נקודת מבט"

אם אתה רואה יונים יושבות על חוט חשמל, ממליץ לך מאד שנקודת המבט שלך לא תהיה בדיוק מתחת לישבן שלהן. יש דברים בעולם, שלפעמים לא כל כך מעניין לראות.

laviran

New member
זיהוי הדורס

על פניו, נראה שהדורס הוא עיט סלעים, מהגדולים שבדורסי ישראל (88-75 ס"מ) והשכיח מבין הדורסים הגדולים בארץ, אך יתכן כי זהו עקב עיטי, מהדורסים היציבים בארצנו, בינוני בגודלו (66-51 ס"מ), מצוי בד"כ בצפון הארץ ומרכזה.

IlanShacham

New member
החמצתם את העיקר../images/Emo70.gif

שמתם לב לפוטנציאל הסינגלים שם למטה????

למעלה