אוווף...

meiritamir

New member
אוווף...

שלום אנשים יקרים... אני בן 18, יש לי עוד חצי שנה עד לגיוס. אני מחפש עבודה במלצרות באזור הרצליה, אך לא מוצא שום דבר. בכל מקום שאני פונה אליו - מחפשים אנשים אחרי צבא, ויש לי יחסית הרבה זמן עד לגיוס. יש לכם עצות? מקומות באזור שאפשר לפנות אליהם? תודה מראש, טמיר.

get well

New member
בשביל זה יש את ה"לוחות"..

אתה מוזמן לפרסם שם... ובהרצליה שי מלא מקומות...פשוט תלך ותשאל.

meiritamir

New member
ניסיתי...

תאמיני לי שניסיתי... עברתי ביותר מחצי מהמסעדות בפיתוח (ודווקא לא במסעדות היוקרה), בקניונים (גם בחדש), שאלתי - כולם אמרו לי את אותו דבר "אחרי צבא". ואם הייתי אומר שאני לא מתגייס?! :) אווווף! עוד עצות?!

אלירן19

New member
קח עצה שלי

תלך למסעדות , תשאל בקשר לעבודה רק את בעל המקום! ברגע שאתה רואה שבעל הבית מתחיל להתעניין (ז"א לא ישר אומר שלא צריך) תגיד לו שיש לך נסיון (אפשר לשקר בנוגע לותק , בד"כ לא בודקים -אבל לא להגזים-) ושאתה אמור להתגייס ב 24.3.04... בין לבין בשיחה שלכם תגיד לו שיש לך גישה לזה ,ושאתה יכול לעבוד הרבה ,ובלה בלה בלה.... אני יודע כמה זה קשה החיפוש עבודה.. לפעמים אין ברירה - חייבים לשקר קצת מקווה שעזרתי תיידע אותי אם עזר לך.... בייייי

meiritamir

New member
תשמע...

אני בנאדם הגון... אני משתדל כמה שיותר לא לשקר - לא רוצה בעיות כאלה. היום דיברתי עם מישהו בטלפון שאמר לי שהוא מחפש רק אנשים אחרי צבא. אמרתי לו: "שמע, אני רוצה לדבר איתך ישירות. אני לא חושב שבתקופת הצבא הזו בנאדם רוכש יותר כישוריים למלצר, ועם כל הכבוד לעבודה - היא לא העבודה הכי וואו והכי אטרקטיבית - אבל זה משהו שאני רוצה לעבוד בו. יש לי מספיק זמן לעבוד, ואני רוצה לעבוד את כל הזמן שתתנו לי. אז בוא, נשב נדבר ותראה אם מתאים לך או לא" בלי לשקר, בליכלום. העניין הוא שרוב בעלי המקום פשוט משתפנים ואומרים - "אני אחשוב על זה ואחזור אליך" זאת הבעיה.

get well

New member
תראה הסיבה שמחפשים אחרי צבא היא

שהם לא רוצים שתתגייס להם ואח"כ תעזוב אז פשוט תגיד שאתה מתגייס עוד שנה משהו כזה או בכלל לא וזהו. אין שיטה אחרת..גם אני בזמנו אמרתי את זה..

meiritamir

New member
ואז כשאני אומר את זה...

הם אומרים שהם רוצים אנשים עם נסיון...

למעלה