אווופ אף אחד לא הביא תקציר...

PrincessAlina

New member
אווופ אף אחד לא הביא תקציר...../images/Emo7.gif

...לפרק שישודר היום...עונה שניה יעני עצובבבב לי

POISEN G

New member
בקוש ביקשת קבול קיבלת

Trey is out of jail and decided to turn to his brother for help and a place to stay. He'll end up staying in the pool house. He's looking for a job but it's not working well. Ryan finds a watch Trey was looking at earlier in the episode when they went shopping with Marissa and accuses his brother of having stole it. Trey says he went back to the store to buy it. The brothers' relationship goes back to what it used to be... Ryan thinks his brother will never change. Trey wants to prove he's on the right path now. Since he's brother doesn't seem to want to give him a chance, Trey storms out. Ryan and Marissa go to a bar in Chino in the hope to find Trey. There is a party at the Cohens for, what it seems, the launch of "Newport Living." Carter appears in the episode. שמישהו אחר יתרגם....אין לי זמן

TheCharm

New member
תירגום ../images/Emo58.gif

טריי יוצא מבית הכלא ומחליט לפנות לאחיו לעזרה ומקום מגורים. הוא עובר לגור בביתן הבריכה. הוא מחפש עבודה אבל לא הולך לא כל כך טוב. ריאן מוצא שעון שטריי חיפש מוקדם יותר בפרק כשהם הלכו לקניות עם מריסה, והוא מאשים את אחיו על כך שגנב אותו. טריי אומר שהוא חזר לחנות על מנת לקנות את השעון. מערכת היחסים בין האחים חוזרת למה שהייתה פעם... ריאן חושב שאחיו לעולם לא ישתנה. טריי רוצה להוכיח שהוא נמצא בדרך הנכונה עכשיו. מאחר ולא נראה כי אחיו יתן לו הזדמנות, טריי בורח. ריאן ומריסה הולכים לבר בצ'ינו בתקווה שימצאו את טריי. ישנה מסיבה בבית משפחת כהן בשביל, ככל הנראה, ארוחת הצהריים של "ניופורט ליבינג". קרטר מופיע בפרק.

../images/Emo58.gif עונה שניה

קרטר הוא דמות חדשה שהגיעה לפני 2 פרקים הוא העורך החדש של העיתון של קירסטין וג'ולי (ניופורט ליווינג) כנראה יהיה בינו לבין קירסטין איזה משהו- לא נראה לי רומן או משהו כזה, נראה לי שקירסטין נדלקה עליו.

מי שרוצה לספלייר את עצמו בטירוף

יכול להכנס לאתר הזה: http://tv.channel.aol.com/theoc יש שם פרומו דיי ארוך (כ-2.5 דקות) לפרק 217. פרומו- מדהים !!! מי שאוהב ספוילרים כדאי !!! חוץ מזה יש שם גם סירטונים חמודים של מאחורי הקלעים באוסי.

mikmik000

New member
כול מה שראיתי שם זה.. =\

סרטון אחד מאחורי הקלעים... איך אני נכנסת לפרומו הזה? איפה הוא? כי אני ממש רוצה לראותת! תודה, מיכל.

הפרומו כבר לא שם-אחרי ששודר הפרק

הם הורידו אותו. אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך במסינג'ר את הפרומו או שאת יכולה להוריד אותו (באיכות פחות טובה) מכאן. חוץ מזה את יכולה להכנס לאתר הזה: http://www.pre-occupied.net/octrailers/ ולמצוא שם פרומואים ממש טובים ל-4 הפרקים האחרונים וגם לפרק הבא. תהני

למעלה