אווזה...אווזה רק את יכולה לעזור
א אליטובה New member 3/2/08 #3 פעם למעלה ופעם למטה../images/Emo58.gif פעם ההודעה עוברת ופעם שניה נדההההה
ש שוב מתחילה מחדש New member 3/2/08 #5 ייתכן ואתה לא כותב מספיק תווים בהודעה? הודעות קופצות למעלה רק אם כותבים 10 תווים לפחות אפשר להקפיץ הודעה עם סמיילים שונים. לרוב 5-6 סמיילים עושים את העבודה
ייתכן ואתה לא כותב מספיק תווים בהודעה? הודעות קופצות למעלה רק אם כותבים 10 תווים לפחות אפשר להקפיץ הודעה עם סמיילים שונים. לרוב 5-6 סמיילים עושים את העבודה
ש שוב מתחילה מחדש New member 3/2/08 #9 מה רע בלהתחיל מחדש כל הזמן? אני לא מתחילה מחדש את אותו הדבר (אלא אם מדובר בבעלים ואז זה משהו אחר ). להתחיל מחדש זה נפלא!
מה רע בלהתחיל מחדש כל הזמן? אני לא מתחילה מחדש את אותו הדבר (אלא אם מדובר בבעלים ואז זה משהו אחר ). להתחיל מחדש זה נפלא!
ר רונית 1031 New member 3/2/08 #8 מה הכוונה "תווים" ../images/Emo35.gif זה מילים או אותיות../images/Emo35.gif תודה על העזרה בשם ההנהלה ( אמא שלך ) והצוות
מה הכוונה "תווים" ../images/Emo35.gif זה מילים או אותיות../images/Emo35.gif תודה על העזרה בשם ההנהלה ( אמא שלך ) והצוות
ר רונית 1031 New member 3/2/08 #11 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif
ש שוב מתחילה מחדש New member 3/2/08 #19 יש דרך נוספת אחרי שמעתיקים להודעה את הסמיילי הראשון, צובעים אותו בעזרת העכבר בשחור, מקישים Ctrl+C (העתק) ואז Ctrl+V (הדבק). ואז אפשר מהר מהר להריץ המון סמיילים
יש דרך נוספת אחרי שמעתיקים להודעה את הסמיילי הראשון, צובעים אותו בעזרת העכבר בשחור, מקישים Ctrl+C (העתק) ואז Ctrl+V (הדבק). ואז אפשר מהר מהר להריץ המון סמיילים
ש שושו 16 New member 3/2/08 #4 לפתע הכל מגיב לא יכולה יותר ולא מוכנה לבזבז זמן. דורית שלחתי אליך מייל. -שלום-ית
א אבניבי3 New member 3/2/08 #13 שושו 16 - זאת את שלומית?? כאן בתפוז אין כנראה צורך במקפים של לפני ואחרי שלום פורום מאוד שונה ומוזר לי מיצי
שושו 16 - זאת את שלומית?? כאן בתפוז אין כנראה צורך במקפים של לפני ואחרי שלום פורום מאוד שונה ומוזר לי מיצי
ר רונית 1031 New member 3/2/08 #14 שלומית נהייתה פה שושו ואת אבאניבי או מיצי |? תגידי כבר את אביבה שלנו או לא
א אבניבי3 New member 3/2/08 #17 אבניבי ו../images/Emo108.gif זאת אני אביבה - פורום חמוד חמוד, צריך רק להתרגל אליו - אביבה