אווזית/אגוז שאלה

אווזית/אגוז שאלה

אנחנו בעיצומו של וויכוח בנוגע למשך בישול חלק מספר 14 ששמו אווזית/אגוז חתוך לקוביות גדולות:
חלקנו אומר שעתיים על אש קטנה.
חלקנו (ואני בתוכם) אומר שעה וחצי על אש קטנה.
אנחנו מחפשים בשלן/ית שיש להם ניסיון אישי עם הנתח הזה: בישול בן שעה וחצי או בן שעתיים ?
(ברור שאפשר גם והקפיץ וגם לעשות צלי, אבל השאלה היא בתחום הבישול בלבד).
תודה לעונים שהם בעלי ניסיון אישי עם בישול החלק הזה
 
למעלה