אווזית (קאצ'קה) לתבשיל קדירה או יבשושי מדי../images/Emo35.gif
אתמול תקף אותי החשק להכין תבשיל חורפי בשרי לארוחת הערב. עברתי בסופר מקומי ( לא זה שאני קונה בו בד"כ) וראיתי במקרר נתחים אחוריים של "אדום אדום" - שייטל, צ'אך, אווזית ועוד. לקחתי חתיכה של קילו בערך מהאווזית,והכנתי לפי מתכון מהספר של פרבר, עם יין וירקות שורש. את הבשר חתכתי לקוביות גדולות, קימחתי והשחמתי ואח"כ נוספו הירקות והנוזלים, לבישול של כשעתיים. הבשר יצא רך, אבל יבשושי ומתפרק לסיבים
, ולא כ"כ ספג טעמים. מה דעתכם
אולי הנתח לא מתאים? או משהו בבישול? אגב - אחרי ההשחמה ולפני הבישול טעמתי קוביה קטנה והטעם היה מעולה.
אתמול תקף אותי החשק להכין תבשיל חורפי בשרי לארוחת הערב. עברתי בסופר מקומי ( לא זה שאני קונה בו בד"כ) וראיתי במקרר נתחים אחוריים של "אדום אדום" - שייטל, צ'אך, אווזית ועוד. לקחתי חתיכה של קילו בערך מהאווזית,והכנתי לפי מתכון מהספר של פרבר, עם יין וירקות שורש. את הבשר חתכתי לקוביות גדולות, קימחתי והשחמתי ואח"כ נוספו הירקות והנוזלים, לבישול של כשעתיים. הבשר יצא רך, אבל יבשושי ומתפרק לסיבים