אוויייי......המוס שבטריקולד

אוויייי......המוס שבטריקולד

לא יצא לי מוסי! הוא יצא נוזלי הרתחתי שמנת מתוקה שמתי אותה על שוקלד חלב שמתי את הגלטין שהומס טוב טוב טוב במים חמים עירבבתי עם 20 מ"ל קצפת ויצא לי משהו מימי כזה שלא ניתן למרוח על בסיס... יש פתרון ?
 

אילת39

New member
עכשיו הסתכלתי שוב במתכון של

חיים הקונדיטור...כתוב להקפיא לחצי שעה..הכנסת למקפיא? וספר לנו אם הסתדר לך
 
אני אמור להכניס אחרי שאני מורח ,לא?

ולא נרא לי כול כך הגיוני למשוח משהו כול כך נזולי על הבסיס אבל הוא מתחיל להתקשות קצת...אז יש תקוות
 

mozal

New member
בטריקולד, אחרי שהמוס הגיע לטמפרטורת

החדר, זה יותר נכון להגיד שמוזגים אותו לתבנית, לא ממש מורחים... אחר כך, במקרר או הפריזר, זה מתייצב למרקם של מוס...
 

אילת39

New member
אתה שופך על התחתית ברגע

שהמוס בטמפרטורת החדר, ומכניס למקפיא...אם שפכת עוד שהיה חם..תשאיר עוד רבע שעה במקפיא...אני חושבת שיסתדר לך
 

אלמה1

New member
מתי עירבבת עם הקצפת?

אם עירבבת את תערובת השמנת-שוקולד-ג'לטין כשהתערובת עוד חמה, סביר להניח שהקצפת "נמסה" וכל התערובת הפכה נוזלית. סדר הפעולה הוא כזה: 1. הרתחת השמנת וערבוב עם השוקולד והג'לטין. 2. השהיית התערובת עד להגעה לטמפרטורת החדר. 3. קיפול התערובת עם הקצפת. 4. מזיגת התערובת (מיד) על העוגה. 5. הקפאה לחצי שעה. אם עשית כמו שכתוב, אז אין בעיה! כך אני תמיד עושה ותמיד יוצא מוצלח.
 
למעלה