אווייי רומנטיקה.. תראו מה רומנטיקה יכולה להפוך בסופו של דבר
F free soul New member 28/12/03 #1 אווייי רומנטיקה..../images/Emo23.gif תראו מה רומנטיקה יכולה להפוך בסופו של דבר
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 28/12/03 #5 כן- יש לי אתר של המון כאלה, את זה אני לא מכיר... פעם ראשונה ב-8 חודשים האחרונים שתופסים אותי עם צרחן לא מוכר... סחטיין עליך
כן- יש לי אתר של המון כאלה, את זה אני לא מכיר... פעם ראשונה ב-8 חודשים האחרונים שתופסים אותי עם צרחן לא מוכר... סחטיין עליך
A Anna Karenina New member 28/12/03 #10 ../images/Emo5.gif יווו...איך קפצתי... האמת שקראתי פה את התגובות, אז ציפיתי למשהו מבהיל, אבל בסוף השיר, לא באמצע.. אמאאאא...
../images/Emo5.gif יווו...איך קפצתי... האמת שקראתי פה את התגובות, אז ציפיתי למשהו מבהיל, אבל בסוף השיר, לא באמצע.. אמאאאא...
B black side New member 31/12/03 #15 למה גילית! בפעם הבאה לא לתת רמזים ברורים כל כך, זה הורס אבל בכל לאופן, ראיתי את זה כבר פעם
ה הצילצול New member 29/12/03 #12 עד שהצלחתי לשכוח ממנה. הראית לי את זה שבוע שעבר.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
F free soul New member 29/12/03 #13 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני עוד זוכרת ת'גובה שלך!
א אורי I אתר ליגה New member 31/12/03 #14 בעעעעעע.... ../images/Emo124.gif../images/Emo122.gif../images/Emo107.gif עוד אחת מההודעות שהייתי צריך לדלג עליהן
בעעעעעע.... ../images/Emo124.gif../images/Emo122.gif../images/Emo107.gif עוד אחת מההודעות שהייתי צריך לדלג עליהן