אוויי מה היה לנו!!!

אוויי מה היה לנו!!!

תהילים תהילים תהילים. יותר מזה אין מה לומר בעת הזאת./tapuzforum/images/emo10.gif

שני בני דודים שלי לומדים שם

ועדיין לא הצליחו ליצור איתם קשר

את יודעת?

איך ששמעתי פיגוע בקרית משה - ישר חשבתי עליך, כי ידעתי שאת גרה שם בסביבה, לקח לי כמה שניות להיזכר שאת כבר לא גרה שם.

תודה חמודה

קיבלנו כמה טלפונים מקרובים ומכרים שלא ידעו שהספקנו לעבור. ישתבח שמו לעד שעברנו. לא הייתי עומדת נפשית בערב מחריד כזה. גרנו מאוד מאוד קרוב למרכז. אם היינו נשארים- הייתי שומעת את היריות וכו' מהבית. ממש כמו שאומרים שהקב"ה לא מעמיד אדם בנסיון שהוא לא יכול לעמוד בו.

כל כך עצוב וכואב

הערב התחיל שמח.. ואז הכל נהיה עצוב וכואב. לחשוב על הבחורים הצדיקים שם בישיבה. כל בוקר אני עובר שם ליד הישיבה. אין מילים

ההספדים המצמררים של רבני הישיבה כעת בשידור חי

בערוצי הרדיו. ניתן לשמוע דרך הרשת- את רשת ב'. משדרים את ההספדים במלואם ללא הפסקות.

שנים רבות שלא בכיתי כמו היום

כששמעתי בביתי את ההספדים. לא מסוגל לעשות כלום. הסיפור המדהים ששמעתי כרגע. אנשי זקא שהגיעו הבוקר להמשך עבודת הקודש גילו גמרא ספוגה בדם של אחד הקדושים כשהיא פתוחה, לאחר התייעצות הלכתית הוחלט לקבור את הגמרא בקברו של הקדוש. זהו לדעתי הסיפור של הטבח הזה. בחורי ישיבה באמצע לימוד התורה הקדושה מוסרים את נפשם על קידוש השם. ה` יקום דמם. ותהיא נשמתם צרורה בצרור החיים.

נורא ואיום פשוט נורא ואיום

יהי זכרם ברוך!!! רפואה שלמה לכל הפצועים. יש לנו חברים טובים שגרים ממש לא רחוק משם (בשורות אולי את מכירה את מש' בלאס? אמיר ואורית) והם שמעו את האמבולנסים, אז בלי לדעת מה קרה היא גייסה את כל הילדים שלה ויש לה 5 בלי עין הרע לומר תהילים.

למעלה