אווירת יוגה

hedonism

New member
אווירת יוגה

שלום לכולם אני מצטרפת חדשה לעולם היוגה, התחלתי קורס בשיטת שיבננדה וזה תפס אותי. הבעיה היא שאין לי ממש מקום לתרגל בבית. אז חשבתי להפוך איזה חדר אורחים, לפנות אותו קצת וליצור אזור מיוחד ליוגה, שיהיה לי נוח לתרגל ובעיקר נעים להרפות. מה לדעתכם, מלבד מזרן, הכרחי בחדר שכזה? אשמח לשמוע, ועוד - המלצות למוזיקה נעימה להרפות לצליליה. תודה.

8Shanty8

New member
שלום שלום!

שיבננדה אמר "כל מה שצריך על מנת לתרגל יוגה, זה רצפה ורצון לחיות חיים בריאים." אני אישית אוהב לשים נר קטן, אומרים שלהבה של נר שורפת תדרים נמוכים של אנרגיה. קטורתעם ריח נעים משרה אווירה רגועה ונינוחה, אבל לא כולם אוהבים קטורת. בעצם זה לא משנה מה יש בחדר-העיקר שלך יהיה נעים-אז תזרמי עם התחושות שלך ותעצבי לפי מה שנכון לך. בהצלחה, ברכה, ושלווה, שאנטי

מומלץ לתרגל במרכז שיבננדה

ברוכה הבאה לעולם ,למסע היוגה.מומלץ לתרגל במרכז שיבננדה ,או בכל חוג אחר שמלמדים בשיטת שיבננדה. על מנת לתרגל בבית צריך משמעת מאוד רצינית,ויכולת ריכוז על מנת שההכרה לא תנדוד.במידה ויש לך אפשרות לתרגל בבית ,תבורכי,סיירי בבית ותרגישי באיזה מקום בבית את מרגישה הכי שקט,שם קיבעי לך את פינת התירגול. עדיף שהמקום יהייה נקי מטלפונים,מכשירים חשמליים,עם אוויר טוב, מזרן יוגה,כרית למדיטציה,וכח רצון.מוטב להחליט על שעה קבועה ביום. במרכז שיבננדה בת"א יש דיסקים מצוינים לתרגול בבית,של תרגילי פרניאמה,ואסנות.מומלץ לתירגול בבית, אום, סמדר

anatina

New member
עקרונות מנחים

על פיהם עיצבתי את הסטודיו שלי: לדעתי סטודיו ליוגה צריך להיות ככה שתשומת הלב תהיה פנימה ולא החוצה בזמן התרגול, ולכן העיצוב צריך להיות פשוט, חלק, נקי ולא מתוחכם- בלי יותר מדי תמונות, לונגים, קישוטים וכו'. אם יש וילונות או שטיחים, אני חושבת שעדיף שהם יהיו בצבעים חלקים ובהירים. מבחינת תאורה, היא צריכה להיות לא חזקה מדי, לא תאורת נאון, ורצוי כזו שניתנת לכוון (עם דימר). כמובן שלא הכל ניתן ליישום בחדר בבית, אבל קחי מזה מה שתוכלי ותרצי... את מוזמנת לצפות בתמונות מהסטודיו שלי באתר www.darmayoga.co.il

anatina

New member
יופי, שמחה לשמש השראה

ואת מוזמנת לבקר אצלנו בכנס הפורום ביום שישי הבא.

למעלה