אווניו קיו בישראל

Hippie Jeannie

New member
אווניו קיו בישראל

לא שלא ידענו שהוא מגיע, אבל הנה כתבה עדכנית מווינט על הגעתו של המחזמר אווניו קיו לארץ. מעניין איך זה יראה על הבמה...

Hippie Jeannie

New member
ומשהו נוסף...

הסתכלתי באתר של בית ליסין, כבר יש תאריכי הופעות! בכורה ב-23 באוקטובר. אוטוטו זה כאן... נדמה היה לי שתומר שרון היה אמור להשתתף. יש למישהו מושג למה בסוף הוא לא לוקח חלק במחזמר?

אני אעדיף לקנות אצלך../images/Emo3.gif

נתראה בבכורה

JC Superstar

New member
האמת...

זה נראה לא רע... ופתרון נחמד לשנות את גארי קולמן למיכל ינאי... צריך להיות משעשע - אני חושב שאני אלך לראות את ההצגה...

netmaster1

New member
זה רק אני או שהבובות נראות קצת שונה?

כתוב שמי שייצר אותם בשביל ההפקה הישראלית הוא אותו בן אדם, אבל בווידיאו שהיה בנענע על המחזמר הן נראות לי מוזר משום מה

Hippie Jeannie

New member
הן אכן נראות קצת מוזר...

בדף באתר של בית ליסין כתוב שעיצוב הבובות נעשה על ידי ישראלי (לא זוכרת את שמו אבל זה היה שם ישראלי).

Octavian

New member
לצערי, אלה אינם כתבות

אלא שכתובים בוטים (ועלובים) של אותו קומוניקט שההפקה שולחת לאמצעי התקשורת. וגם מקומוניקט אפשר לצור כתבות מלאות שטויות וטעויות: ממתי, לדוגמה, "מנמקת ועדת פרסי הטוני את החלטתה"? לכתב הקשקשן כדאי להסביר שאת זוכה פרס הטוני בוחרים 750 נצביעים של ליגת התאטרון (מעין גילדה או איגוד מקצועי) האמריקאית, ואותם 750 איש מעולם לא התאחדו לנמק הצבעתם. אני לא מבין את החוצפה וחוסר אחריות שיש לעיתונאים בשקל האלו לפרסם המצאות ככל העולה על רוחם, רק בגלל שמדובר בתחום הבידור בחו"ל. (ומי באמת יבדוק את הקישקושים שהם ממלאים ע"מ להגיע ל-200 מילה? שהעורך שלהם ימלא את תפקידו? מה קרה?!?!) עניין קטן, אבל מעיד על זילזול מקצועי בלתי נסבל. ככה נראית העיתונות בארץ, וחבל שאנחנו צריכים להסתמך עליה. לכם, שרובכם, אני מניח, מתעניינים בחדשות תרבות ובידור, אני מציע להטיל ספק תמיד במה שאתם קוראים (במיוחד שאין שם של כתב שחתום על ה"כתבה"). ותודה על הלינקים, בכל מקרה
... לא הייתי מגיע אליהם לבדי.

tommy walker

New member
מממ...

נכון, היו כל מיני פרטים בכתבה שהם לא נכונים אבל אין לזה שום קשר ל"עיתונות בארץ". בכל מקום בעולם עושים טעויות, גם בתחום עיתונות. ראיתי המון מקרים שכתבים זרים כותבים או מדווחים משהו שקשור לישראל ואומרים עובדות שגויות. זה לא קשור למדינה שאתה חי בה, זה קשור לאם אתה כתב שבודק כל דבר שקשור לנושא שאתה כותב עליו או לא, או אם העורך שלך סומך עליך שאתה יודע מה אתה כותב או לא. חוץ מזה אפשר לחשוב שהוא כתב שאחמדינג'אד חתם הסכם שלום עם ישראל. הוא בסך הכול כתב פרט קטן מסוים שקשור לזכייה בטוני והוא כתב שנימקו את ההחלטה ובעצם לא נימקו. אוקיי, זו עובדה לא נכונה, אבל גם לא עובדה שמשנה הרבה. זה כמו שמישהו יכתוב שהייתה תאונת דרכים ונפצע קשה בחור בן 21 אבל הוא בעצם בן 23. גם דברים כאלה קורים, אבל בפועל זה לא ממש משנה לקורא. מי שרוצה לחקור עניין מסוים ולדעת אותו על בוריו אז מן הסתם הוא לא אמור להסתמך על כתבות בעיתון אלא על גורמים יותר מוסמכים ומאגרי מידע רשמיים.

The Puppet

New member
ביה"ס לתיאטרון בובות בחולון ו-Avenue Q

מורי ביה"ס לתיאטרון בובות בחולון: אילן סביר ואופירה ארכוני- הם שמדריכים בהפעלת בובות את כוכבי המחזמר Avenue Q שיעלה באוקטובר בבית ליסין. בית הספר לתיאטרון בובות הוא חלק מפעילויות המרכז לתיאטרון בובות שכולל גם מוזיאון, פסטיבל בינלאומי לתיאטרון ולסרטי בובות ועוד ועוד ועוד. ימים פתוחים יתקיימו בבית הספר במועדים הבאים: למתעניינים ומתחילים: 4/9 בין השעות 18:00-20:00 לבעלי נסיון ומתקדמים: 26/8/07 השעות 18:00-20:00 ו-27/8/07 השעות 18:00-20:00 עוד פרטים תמצאו באתר: www.puppetcenter.co.il

Cabaret

New member
נראה מעולה!!!

אני כל כך מחכה שזה יגיע!! אני כל כך אוהב את המחזמר הזה.... ואני שמח שלקחו קאסט טוב ומוכשר באמת- בעיני זאת עומדת להיות הפקה אדירה!! איזה כיף! שמעתי עכשיו את המילים בעברית בקליפ וזה כל כך שימח אותי שמעלים את זה בארץ בצורה מקצועית.

A CharmedOne

New member
יה!

ראיתי את זה בחדשות לפני כמה ימים. שמעתי את השירים ביוטוב וחלקם ממש מגניב! אני מחכה שזה יעלה כבר!

למעלה