אווףףף... אני מקווה שתמיכתנו לא תרד לטימיון

roky23

New member
אווףףף... אני מקווה שתמיכתנו לא תרד לטימיון

שלום לכולם, אני חייב לשתף אתכם במה שאני מרגיש אחרי ליל אמש... אני מרגיש כל מה שעשינו במשך שמונת החודשים האחרונים, יירד לטימיון. כל ההצבעות, ה- SMS ההכנסה של דנה לגלגלצ... כל זה ייעלם. אני מרגיש כמו אחרי שדנה נפרדה מעופר נסים כמו אחרי שלא חתמה עם סוני כמו אחרי שרבה עם צביקה פיק כמו אחרי שרבה עם ליאור מולכו הרי דנה כבר תוחרם ב-24, ואחר כך בגלגלצ... וזהו. נתחיל את העבודה מחדש...

זה ממש לא נכון ....

אם כבר בכל הסיפור הזה דנה יוצאת המנצחת . בתקשורת ובתעשייה ידוע שטקס עמי מכור מראש , נציגי הערוץ נותנים פרס לי שמתחשק להם , נראה לכם באמת הגיוני שסינרגיה שלא עשו השנה דבר יזכו בפרס הרכב השנה ? , דנה קופחה מאוד על ידי הערוץ שהגדילו ראש וגם לא נתנו לה מועמדות לקליפ השנה , חוסר הגעתה לא משנה מאיזו סיבה מובן , ועובדה שהיא זוכה לאהדה רבה בכל האייטמים במציינים שחוסר זכייתה כלל לא מוצדק. נראה לכם שכל העבודה הקשה שדנה עשתה ואנחנו , תרד לטמיון בגלל הטקס הדבילי הזה שהיה נראה כמו איזה טקס חובבנים ממתנס מעלה אדומים ? אתם שוחכים שיואב קוטנר עוזב את הערוץ והערות מתחיל דרך חדשה , נקווה שהפעם הם היו יותר אמינים וידעו להעריך עבודה קשה של אמנים . דנה זכתה להרבה השגים ותארים השנה אף אחד לא ייקח לה את זה בטח שלא ערוץ 24 , בוא לא נשכח שאם כל הכבוד לערוץ 24 לא מדובר בערות כזה מוביל עדיין אחוזי הרייטינג מאוד נמוכים , והכח שלו בתעשייה הרבה יותר קטן מאשר גופים כמו חברות הפאלפון , רדיו, תקשורת , וטלוויזיה , כל הגופים האלה העניקו לדנה חיבוק חם השנה ועדיין מעניקים לה חיבוק חם שמכתירים אותה לקאמבק השנה . ערוץ 24 מעולם לא פרגן לדנה בהיסטריה ולמרות זאת דנה עובדת ושורדת , וזה מה שחשוב , דבר לא ירד לטמיון ואין לך מה להרגיש ככה בכלל

TheMashMash

New member
הערוץ פירגן לא מעט...

דנה הייתה בחדשים / מבוקשים / מצעדים - הרבה מאד זמן עם לאב בוי האתר כתב כתבה מפרגנת (כמובן שהיה גם את יואב קוטנר.... הרשע) עם סרט הודי היה יותר מפרגון והכניסו כל ידיעה טובה על דנה. גם במגזין שורטי פרגנה. לא נכון להגיד "הערוץ לא פרגן לדנה" וכן , היא לא באה לטקס.. אני לא רואה את זה כדבר חיובי. אם זו הייתה מחלה - אז כן... על דנה להישאר בבית ולנוח. מה אומרים לגבי הידיעה על ההברזה למועדון אחר? זה לא שחור / לבן. משהו לא בסדר כאן. משני הצדדים. ערוץ 24 - היו חייבים לשים קליפ כמו LOVE BOY כמועמד - כי הקליפ הוא ברמה בינלאומית! דנה - אני חושב שהייתה צריכה להגיע לשם... אלא אם כן חלתה.

מושיקו ראית פעם את הפורום של סינרגיה?

הם מעריצים מגובשים שמצביעים בשבילם בכל מקום ימים ולילות, סינרגיה חורשת את הארץ בהופעות מכורות בכרטיסים , יש להם קהל אדוק ואוהד ורחב מאד אני אישית לא סובל אותם אבל אנשים מתים עליהם... והם נבחרו גם כלהקת השנה אל תשכח של רשת ג' וגלגלצ ושיר השנה הוא שלהם של גלגלצ אז אי אפשר להגיד שערוץ 24 מכור, וגם רשת ג' מכור וגלגלצ מכור.. הכל מכור חוץ מדנה שהיא אמיתית? אני מסכים עם רינת, היא היתה צריכה לבוא ולדפוק שואו, בסהכ זה היה לטובתה...היא רוצה לקדם את הדיסק שלה לא? ואיזה מנצחת היא יצאה? כל העולם מדבר על הקטנוניות שלה שלא יודעת להפסיד בכבוד, היחסי ציבור שיצאו מהקטע של הטקס לא טובים. ועוד לשקר ככה בפורום למעריצים ולהגיד שהיא חולה עם אנטיביוטיקה ועוד סיפורי סבתא.. נו באמת...זאת התנהגות של זמרת מכובדת של 15 שנה? מירי זכתה כי מגיע לה. היא הוציאה דיסק שהצליח מאד, מתקרב לפלטינה,חורשת את הארץ בהופעות פתוחות , 4 סינגלים מצליחים שעברו פלייליסטים, שיר השנה ברשת ג', זמרת השנה בגלגלצ ורשת ג' ועוד תחנות, פסטיגל ועוד. עם כל אהבתי לדנה, ואני אוהב אותה מאד, ההתנהגות הזאת לא לרמה של זמרת במעמדה ולוותק שלה.

TheMashMash

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כמה עצובב.... ערוץ 24 מתנקם.../images/Emo7.gif

אני מקווה מאד... מאד... שזה יצא להם מהר מהראש. אבל ... לדעתי עכשיו יהיה בלאגן.. כל הקאמבק הטוב והמצויין שלה... עומד בשאלה לדעתי. =/

סינרגיה מצויינים לדעתי !

הצבעתי להם בעצמי. לא מעריץ שלהם, אבל בהחלט יודעים לעשות מוסיקה ..! חבל שהורידו את דנה מערוץ 24. לגבי ההופעה שלה במועדון..זה נכון? כי לדעתי, דנה עשתה בשכל שלא באה אתמול, והלכה להופיע במקום שהיא גם תרוויח, וגם יהנו ממנה. זה עדיף מללכך לטקס עמ"י המעפן, להיות בחבורה של קנאים מסריחים, שרק מחכים לצחוק עליה שהיא אחרי קאמבק כזה גדול, לא תקבל את הפרס שלה ! ולמה שדנה תגיע ותדפוק להם שוארו, ותרים את האנשים הרדומים?!?!?! דנה עשית בשכל !

למעלה