אווףףף

kapit10

New member
אווףףף

אני לא מאמינה!!! כתבתי עכשיו איזה שעה והכל נמחק לי!!!!!!! איזה עצבים
טוב... נתחיל מההתחלה... כתבתי לכם לא מזמן על פגישות עיוורות למינהן... ועכשיו אני מעלה סוגייה חדשה
אני מניחה שהבנות יזדהו איתי קצת יותר. אז ככה.. יצאתי מקשר של שלוש שנים. (זה הרקע)... והכרתי מישהו (לא בפגישה עיוורת).. הקיצר.. בטלפון זרמנו יופי וגם היו SMSים כייפים... ואז נפגשנו והיה אחלה א ב ל - הרגשתי מתוחה לאללה.. שכחתי מה זה כל הפגישות הראשונות האלה וגם בפגישה השנייה איתו, הרגשתי ממש לא אני ופתאום ממש התגעגעתי לתחושת הנוחות הזאת שמישהו מכיר אותך על כל צדדיך... ואתה לא צריך לחשוב על כל מילה שיוצאת לך מהפה!!! והכי גרוע זה שתחושת המתח לא עוזבת אותי.. גם עכשיו. אמרתי שהבנות יזדהו איתי כי אני חושבת שזאת אחת התכונות הכי מחורבנות שלנו, שאנחנו נותנות לדברים להשפיע עלינו כמעט בצורה טוטאלית!! והכי מצחיק הוא שכל מי שמכיר אותי יודע שאני בחורה מה זה זורמת ולא לחוצה אז.. מה קורה איתי???? אוף. זה פשוט מתיש...

niva99

New member
../images/Emo13.gif נתת קריאת כיוון אז באתי.

את מתארת את עצמך כבחורה זורמת ולא לחוצה. אבל מטבע הדברים,הפגישות הראשונות,הן סיטואציה מלחיצה שבה הבן אדם נדרש ל"שווק את עצמו"- שזה דבר מלחיץ- ולפעמים נאמרים דברים שאחר-כך את שואלת את עצמך- איך בכלל הוצאתי את זה מהפה? -לדעתי הביקורת העצמית היא מיותרת כאן- כי עשית כמיטב יכולתך. צריך לתת הזדמנות להכרות מעמיקה יותר(אם המועמד שווה זאת כמובן) ואז יצא האני האמיתי שלך ושלו (גם הוא נמצא באותו המצב בדיוק). תחזרי לעדכן.

kapit10

New member
ניבה, את אחל'ה... אני מקווה שאני

אצליח להשתחרר מהלחץ הזה כי אני מסתובבת עם פרפרים בבטן כאילו אנלא יודעת מה וזה משגע אותי!!!!!!

seeyou

New member
יצאת מקשר של שלוש שנים.

לכן אני חושב שמה שאת מרגישה זה "טבעי",לתקופה מסוימת... אפילו לרקוד עם אחר צריך לפעמים "אימון". זה שאת היית זורמת זה לא אומר שלא השתנת....

קצת באיחור אבל אולי עדיין שווה משהו

פגישה ראשונה אחרי שלוש שנים באמת יכולה להיות דבר מלחיץ, אבל אני לא חושבת שאת צריכה לחשוב על כל מילה ביוצאת לך מהפה, אחרי הכל את מחפשת מישהו שירצה אותך לא מישהי שאת יכולה להיות, לא? ואולי אם הרגשת יותר נוח בטלפון וב SMS, תמשיכו ככה עד שתכירו יותר לעומק ואז זה יהיה יותר קל.

למעלה