אווףף מישהו יודע איך אפשר לשמוע את מה שרוג'ר אומר הפוך בEMPTY SPACES...?!?!
T THE WALL1 New member 26/10/05 #1 אווףף מישהו יודע איך אפשר לשמוע את מה שרוג'ר אומר הפוך בEMPTY SPACES...?!?!
B BananushkA New member 26/10/05 #3 הוא אומר בעיקר שטויות סתם בדיחה שהוא שם: "You have rivelled the secret message" ושצריך ליצור קשר עם איזו אגודה של מעריצי פינק פלויד...
הוא אומר בעיקר שטויות סתם בדיחה שהוא שם: "You have rivelled the secret message" ושצריך ליצור קשר עם איזו אגודה של מעריצי פינק פלויד...
ח חרטושה New member 26/10/05 #4 לא מדויק. זו לא אגודה של מעריצי פינק פלויד אלא פינק עצמו שנמצא כרגע ב- funny farm שזה גם כינוי (בסלנג) לבית חולים לחולי נפש. אפשר לנחש למי הכוונה כאן.
לא מדויק. זו לא אגודה של מעריצי פינק פלויד אלא פינק עצמו שנמצא כרגע ב- funny farm שזה גם כינוי (בסלנג) לבית חולים לחולי נפש. אפשר לנחש למי הכוונה כאן.
י ים רגשות משוגע New member 27/10/05 #5 נצל"ש בדארק סייד, בסוף של Eclipse, אחרי "There is no dark side of the moon...", אני שומע כינורות. האם אני היחיד?
נצל"ש בדארק סייד, בסוף של Eclipse, אחרי "There is no dark side of the moon...", אני שומע כינורות. האם אני היחיד?
צ ציףציף1000 New member 27/10/05 #7 בחלק מהגרסאות של DSOTM, יש אמנם לא שמעתי את זה במו אוזני האחת, אבל בחלק מהגרסאות - הרשמיות - של DSOTM מנוגנות בסוף כמה שניות מתוך הגרסה הסימפונית ל-Ticket to Ride של הביטלס. לפחות זו הדעה הרווחת בקרב מי ששמיעתם טובה משלי. איך זה הגיע לאלבום ולמה - ?
בחלק מהגרסאות של DSOTM, יש אמנם לא שמעתי את זה במו אוזני האחת, אבל בחלק מהגרסאות - הרשמיות - של DSOTM מנוגנות בסוף כמה שניות מתוך הגרסה הסימפונית ל-Ticket to Ride של הביטלס. לפחות זו הדעה הרווחת בקרב מי ששמיעתם טובה משלי. איך זה הגיע לאלבום ולמה - ?
D DOCTOR ROBERT New member 27/10/05 #8 למען האמת... אני לא שומע כלל את המשפט theres no dark side... . באיזה שניה זה מתחיל, ציף?
צ ציףציף1000 New member 27/10/05 #10 זה נמצא ממש בסוף אין לי מספור דיגיטלי (והוא גם שונה ממכשיר למכשיר, כמדומני). אין גם צורך להקפיץ הודעות; כל שאלה מקבלת כאן מענה.
זה נמצא ממש בסוף אין לי מספור דיגיטלי (והוא גם שונה ממכשיר למכשיר, כמדומני). אין גם צורך להקפיץ הודעות; כל שאלה מקבלת כאן מענה.
T THE WALL1 New member 27/10/05 #11 יכול להיות.. האמת שאף פעם לא שמתי לב לזה ממש... אני בקושי שומעת את הדארק סייד ואם אני כבר שומעת אז זה בעיקר TIME...
יכול להיות.. האמת שאף פעם לא שמתי לב לזה ממש... אני בקושי שומעת את הדארק סייד ואם אני כבר שומעת אז זה בעיקר TIME...
D DOCTOR ROBERT New member 27/10/05 #12 אז תתחילי לשמוע את הדארק סייד! יצירת מופת שולטת (ושולתת!!!!!!!!!!111111!!!!!!!!!11111!!!)
O One Echoe New member 28/10/05 #23 אה חח..סורי, השרשור שסיד בארט נחתף? קראתי, אבל לא זכור לי כלום לגבי פו