אווף איזה משעמם פה.. כל הזמן אותם

אווף איזה משעמם פה.. כל הזמן אותם

דברים, אני חזרתי מחו"ל השבוע ואני רואה שכולם עדיין שוחים בחרא אהה? תקשיבו מה הבעיה עם תלת - אתה פשוט גרפיקאי\פועל שקורעים לו את התחת ולא מעריכים את הצד של האומנות שבך, ככה שבעצם מה הטעם? לא יודע לאיזה עוד תחום בארץ יש פחות מ20 אנשים שבאמת עובדים ומרוויחים בו טוב וחיים את החלום וטסים לחו"ל וכו ויש איזה 200 שחיים באשליה\סרט עזבו את זה שהמקצוע קשה, אין עבודה לא יודעים להעריך עבודה קשה להוציא איכות וכו.. מה נשאר ? (קול רקע:"נשאר האהבה לעשות משהו שאתה אוהב"..) yhee, well .. fuck that ! ! ! (המודעה פונה לאנשים שלאבא שלהם אין הרבה כסף (כן, אתם, תתעוררו!!, ומשקפת דעת יחיד בלבד). (ואם תחשבו על זה עוד קצת..זה ממש לא משנה אם אני בתחום או לא ועד כמה התפקיד שלי טוב או לא..)

מיכאל ג

New member
נו, אז עדיף לעבוד בבנק

ולמלא טפסים כל היום? אם יש לך עבודה בזה תודה לאלוהים שלפחות יש לך קצת עניין בעבודה ואתה לא צריך לעמוד ליד פס יצור או לשרת לקוחות. תאמין לי שכל מה שאתה חושב על לקוחות שלא מעריכים אותך מתגמד בהשוואה למורים, או רופאים, או כל סוג של נותן שרות. ואישית אני לא שוחה בחרא, אני מרוויח בכלל לא רע מעבודה שאני אוהב.

eldarinn

New member
כן אני מטור אתה כנראה לא יודע איפה

קח TELLER בבנק יושב כל היום וממלא הפקדות, 8 עד 16 מרויח 3400 שקל נטו. מה אתה חושב שזה אמריקה פה? לא טוב - סע, אולי שם יש תנאים יותר טובים.

מימדיון

New member
יואואו... איך התגעגעתי....

מה קורה? מה נשמע? איפה נעלמת? איך היה? מה נהיה? בדיוק סיימנו לדבר על טחינת מים והגיע הטוחן הראשי מזל.... חשבתי שאשאר פה לבד.... בחושך... נוגע בעצמי..... חושב עליך.... תן לנו קצת הגיגים האר נא את חיינו בזיו חוכמתך... איזה מזל שאבא'שלי מממן אותי וקונה לי מסטיקים ומחשבים מגניב מי בא לאבא?

tomerjinji

New member
למי שחושב שצריך לעבוד כעבדים

שמתי לב למשהו כנראה יש כמה אנשים בתחום שלנו שהם כבר בסביבות גיל שלושים או כמעט ... וחושבים שאם התנאים שלהם לא היו טובים בתחילת דרכם או שאולי ניצלו אותם או במילים אחרות אכלו חרא בתחילת דרכם . למרות שרובם אוהבים לומר שהם הרוויחו מזה רבות וזה היה שווה כל רגע . שהם כבר עברו את זה והגיעו למקום שבו יותר טוב להם (לא אמרתי מילה על הרמה כי אני מאמין שברוב המקרים מספיקים אנשים שהם בינוניים מכל הכיוונים כדי לעבוד במקומות טובים כל עוד שיש להם כאילו חוכמת חיים) אבל בסך הכל הרבה פעמים התגובות שלהם משדרות "היי , אנחנו עם הרבה שנים של ניסיון .. עברו הרבה ואכלנו הרבה חרא כדי להגיא לפה - איך אתם מעיזים אפילו לחשוב על לא לרצות לאכול את אותו חרא שאנחנו אכלנו ? תשבו בשקת ותעבדו בשכר מינימום" לא אכפת לי מה אנשים כאלה אומרים - אם אני עושה עבודה של 2 אנשים ומקבל 5500 לפני מיסים ומכיר הרבה שמועסקים בתנאים דומים אז אולי משהו באמת מסריח פה ואולי רוב האנשים שבמצבי אינם "זבלים" ואפילו רובם טובים אבל מה לעשות שאחרי כמה חודשים כבר יודעים פה ושם כמה מקום העבודה דורש ומבינים שכסף..אני חוזר יש כסף יש לשלם למשכורות הולמות . פשוט רוב הבוסים שמים זין על העובדים . נ.ב יש לי שני חברים שעשו את עבודתם כראויי ופוטרו רגע לפני שעברה שנה ממתי שהעסיקו אותם ... הכל כדי לחסוך (כדי לא להיות במצב שיצתרכו לשלם פיצויים אם יוחלפו אחרי שנה) הדגש על יוחלפו כי מתנהגים אלינו כספקים לכל דבר . אה ודרך אגב לפחות אם אחד מהם אני יודע שפשוט הביאו איזה מתלמד ללא ניסיון שהביע נכונות לעבוד בשכר מינימום ולקרוע את התחת אפילו לקחת את העבודה הבייתה בנו על זה בהתחלה הוא יקבל תמיכה פה ממי שיעבדו איתו .

מימדיון

New member
עניין של סמנטיקה

יש אנשים שקוראים לזה חרא, לאכול. מסכנים וכו' ויש שיקראו לאותם אנשים מפונקים. אני מתפרנס, בכבוד ממשהו שמעניין אותי. זה הישג לא מבוטל. תשאל בפעם הבאה את הבחור שמנקה את הרחוב, את נהג האוטובוס, את פקיד משרד הפנים אם הם נהנים בעבודה שלהם, אם הם בחרו אותה כי היא עניינה אותם. מעניין לשמוע מה יהיה להם להגיד. יותר מזה. יש מסלול טבעי של דברים שצריכים לעבור בו. כמו בכל דבר בחיים. אם אני אגיד לך "אל תיגע במגהץ, זה חם ויעשה לך כוויה" עד שאתה לא תיגע במגהץ לא תבין עד כמה הוא חם. כנ"ל פה. יש איזה מסלול שאתה צריך לעבור ע"מ להיות מתוגמל בצורה נאותה על עבודתך. אתה באמת מצפה שתגיע למקום, חסר ניסיון, מתפוצץ מכישרון, תחייך יפה ותקבל 5 ספרות? אם אתה מהנהן בנמרצות, כדאי מאוד שתבקש ממישהו שיחליף לך סינר. ישנם יחידי סגולה שמצליחים כן. אבל כשמם כן הם, יחידים.... השאר צריכים לעבוד, לעבוד, לעבוד ואז עוד קצת לעבוד..... לא את כולנו אבא שלי מממן

iko iko

New member
אני רואה שאתם

עוברים מהודעה להודעה וממשיכים את המלחמה בכל דרך אפשרית. כל הכבוד אנשים, צריכים אנשים כמוכם לפינוי, עם אנרגיות כאלה עזה תפונה תוך יומיים.

למעלה